Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- …
- 2228
- chevron_right
tā jau arī pašā sākumā mēģināju, bet tā durve locās uz iekšu un klipši nenofiksējas.dogMa rakstīja:Ārējo moldingu?
EDIT: Laikam sapratu tavu bēdu. Dabūn ārā no sākuma klipšus, uzliec tos klipšus uz moldinga, tad liec moldingu.
Bet nu ja jau tas ir tas veids, kā moldingus uzlikt, tad jau vien tā tik būs jāmēģina, mošk vēl abšifku nonemt un tad varēs roku pretī paturēt
Pirms stundasRENIO rakstīja:marux tavā galā jau sniegs?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nevajag nekādu ziemu. nepatīk aukstums un riepas arī nav. M+S ar 2-4mm vēl virsū 
Cik esmu licis, nekā sarežģīta nav...plastik rakstīja:tā jau arī pašā sākumā mēģināju, bet tā durve locās uz iekšu un klipši nenofiksējas.dogMa rakstīja:Ārējo moldingu?
EDIT: Laikam sapratu tavu bēdu. Dabūn ārā no sākuma klipšus, uzliec tos klipšus uz moldinga, tad liec moldingu.
Bet nu ja jau tas ir tas veids, kā moldingus uzlikt, tad jau vien tā tik būs jāmēģina, mošk vēl abšifku nonemt un tad varēs roku pretī paturēt
saprotu par ko cilveks runaa, pasam arii bija problemas ar vinu uzliksanu. es to norakstiju uz sliktu kvalitati cepuritem, bik pa cieshu un dazas negrib nofikseties, drizak durvi sadojasi nekaa nofiksesi cepuriti ar klipsi, es izrariju taa ka panemu ar skalpeliti un uztaisiju to cepuriti ljogti minimali mazaku un viss bijaa taa ka tam bija jabut jau no pasa sakuma 
...
Ārā puteņo!
Uzdevums skaidrs!
Apsveicu ar pirmo sniegu
un braucam uzmanīgi!!! Kā arī izbaudam sniedziņu 
sliiidam sliiidaaam sliiiiiiiiiidddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmm 316 rullē!

DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
cēsīs +- 10cm sniega kaarta un snieg..
yes zs krīt un krīt - ,mana sezona sakusies...
bet nu gan jau lidz pusdienaam bus nokusis...
man veel vasaras diski virsu...
bet nu gan jau lidz pusdienaam bus nokusis...
man veel vasaras diski virsu...
ir jau kaads shodien meeginaajis ar vasareneem? ir braucams/nav..?
Lai es šodien kaut kur piškadralil ne pa tēmu, brrr, sedešu majas 
Es ar vasarenem izbraucu, nav tik traki!Agris rakstīja:ir jau kaads shodien meeginaajis ar vasareneem? ir braucams/nav..?
Pēcpusdienā cerams nebūs sniega, lai ar savām lišelin un glud jē riepām varu doties meklēt ziemas riepas un diskus 
Visi uzmana savus autiņus. Sākas periods ka puse brauc ar vasarenēm un puse ar ziemenēm. 
Laikam es ar savām 4 un 5mm ziemenēm varu vēl justies tīri droši. 
He! Vakar uz apļa klasiski ejot šķērē sapratu, ka vajag ziemenes. Ar vasarenēm pārāk tālu slīd
A šodien pa žļuru... Laikam varēs ar 3. robu krāmēt.
P.S.
Kādam nav aizķērusies viena lieka Dunlop SP Winter sport M2 205/55R16 ar vismaz 5mm?
P.S.
Kādam nav aizķērusies viena lieka Dunlop SP Winter sport M2 205/55R16 ar vismaz 5mm?
Ideja veel shodien tikt liidz madonai ar lisikiem. Cerams izdosies un bik nokusiis
šorīt jau bija pavisam interesanta braukšana, uz ceļiem vieni ar vasarenēm, otriem bail braukt, no vietas ar 3. visu laiku jāuzsāk, lai nespolētos, a ko darīt kad būs riktīgi uzsalis i domāt negribās, jāliek būs šipenes. Nu tagad sākam atskaiti līdz pirmajiem "kontaktu" ziņojumiem
Kurš pirmais pieķersies pie rocenes, tas būs uzvarētājs 
Savs interneta veikals, 5 minūtēs, bez programmēšanas priekšzināšanām, un bez maksas... Iečeko: iveikalu konstruktors
Šovakar gan jau izbraukšu ielās slidināties, ja sasnigs vēl mazliet vairāk.. 
Nu ir sudi
autins jadabun uz garazu, nolikt ziemas miega 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175