Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- …
- 2228
- chevron_right
es strādāju naktī kad grieza uz priekšu un tagad kad griež atpakaļ. līdzsvars un viss notiek. eju gulēt. 
sveikts bariņā!kompots rakstīja:Labrīt visiem! Lai man jauka šī darba diena un jums brīvdiena
Mans tik 1dien no rīta izvilks savu pakaļu no darba 
bl**** sodien ar lapstu nonstopā esmu racies no 9iem lidz 13:00 jo sniegs pa nakti bija sasnidzis +-30cm... kamer iztiriju pagalmu, atraku masinu, notirijam skunim jumtu, to visu sanesam... aizvacu nolauztos zarus, kas gar masnu bija nolluzusi (labi, ka ne uz masinas)... - emsu vairak nostradajies, ka darba diena...
un vakar viss pagalms bhija iztiriits... - jaa ziema soziem sakusies peksni un negaidiiti tik traki..
un vakar viss pagalms bhija iztiriits... - jaa ziema soziem sakusies peksni un negaidiiti tik traki..
ā ziema atnāca negaidīti, bet baigā atšķirība. Pie tevis 30 cm, rīgā vakar bija neliela kārtiņa sasnigusi, bet atbraucot pa nakti uz jūrmalu, te tikpatkā vispār nav snidzis.
Atbrauc pie manis uz Liepāju,man vispār sniegs nav bijis.Braucu ar vasarenēm un ārā +7 grādi 
cik skatījos meteo.lv, tad Liepājā vel nedēļu sniegs nebūs 
Mmm, kādam juglā nav pacēlājs tagad pieejams vai brīva bedre ? vnk savā garāžā netieku iekšā, stāv viens mironis iekšā, izstumt nevaru,jo pārākais okeāns pie durvīm garāžas... Baigi gribās pielikt atpakaļ kardānu, to tāda invalīdisma sajūta mani nomāc, ka riteņi ir, bet nekustās 
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Hei Rīdzenieki!.Kurš var pateikt ,kur Rīga ir laba bembju šrote,kura ir sestdienā atvērta.Moška tur var pameklēt priekšējos lukturus.Manā galā nekā jēdzīga nav.un jauniem pagaidām neesmu nobriedis. 
Tev lētāk sanāk no Liepājas uz rīgu aizbraukt, nekā nopirkt jaunus lukturus?
Jauki uzzināt jaunas lietas, it īpaši ko citi runā
.
Nesaprastu no kurienes viss nācis un kam tas ir izdevīgi
.
Eh. Pēc 2 dienakšu ņemšanās ar Ridliha donocar un Activity swap eninge fiziski tā piekusis esmu
.
Toties kādam izglābām dzīvību.
Ceru ka jums iet labāk kā man šodien.
Nesaprastu no kurienes viss nācis un kam tas ir izdevīgi
Eh. Pēc 2 dienakšu ņemšanās ar Ridliha donocar un Activity swap eninge fiziski tā piekusis esmu
Toties kādam izglābām dzīvību.
Ceru ka jums iet labāk kā man šodien.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Šodien vispār tāda savāda diena. Drīzāk jāsaka savāds noskaņojums cilvēkiem. Nekā negatīva bet tomēr. Pats ar aizdomājos cik naudas iegrūsts tā saucamajā drifta apgūšanā. Un vai tā vērts. Kur es dzīvē izmantošu to sānslīdi? Tādas eksistenciālas domas 
dabūju kompim cieto, beidzot. pēc mēneša mocībām ar ubuntu beidzot uz windas atpakaļ 
Un lai to izdarītu, vajadzēja citu cieto meklēt? 
A!gars rakstīja:Šodien vispār tāda savāda diena. Drīzāk jāsaka savāds noskaņojums cilvēkiem. Nekā negatīva bet tomēr. Pats ar aizdomājos cik naudas iegrūsts tā saucamajā drifta apgūšanā. Un vai tā vērts. Kur es dzīvē izmantošu to sānslīdi? Tādas eksistenciālas domas
Ja tu kko dari un vēl tajā visā iegrūd naudu, tad gan jau, ka tev tas sagādā prieku.
Un, ja tev kaut kas sagādā prieku, vai tas nav ieguldītās naudas vērts!? Driftu tu apgūsti pats priekš sevis un ar katru reizi ir aizvien lielāks gandarījums, kad kaut kas sanāk labāk kā iepriekš. Līdz ar to rodas dzinējspēks darīt kko vēl, vai ne tā!?
Laikam aizfilazofējos...
vecais pie tēviem aizgāja. sāka kārties un vienā dienā vairs neieslēdzās.uteo rakstīja:Un lai to izdarītu, vajadzēja citu cieto meklēt?
Rīgā es sestdien būšu,tā vai tā ,jo braucu ciemoties,tapēc jautāju.uteo rakstīja:Tev lētāk sanāk no Liepājas uz rīgu aizbraukt, nekā nopirkt jaunus lukturus?
nu cik es zinu, tad arī nekā diža nav. pats meklēju stock lukturus vēl. 
Tagad vakarā pabraukāts ar savu sedanu un konstatēts ka ar 1.8 labi iet šķērsàm pa sausu asfaltu.
Taisni vairs pārdot vairs negribas.
Taisni vairs pārdot vairs negribas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178