Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- …
- 2228
- chevron_right
Galvenais jau lai nauda tam visam pietiek.. 
Prieku jau protams ka sagādā. Tajā brī'di nemaz nedomā par to, ka katrs nošļūktias metrs maksā bez maz vai latu. 1Ls/mBlusa rakstīja:[
![]()
Ja tu kko dari un vēl tajā visā iegrūd naudu, tad gan jau, ka tev tas sagādā prieku.
Un, ja tev kaut kas sagādā prieku, vai tas nav ieguldītās naudas vērts!? Driftu tu apgūsti pats priekš sevis un ar katru reizi ir aizvien lielāks gandarījums, kad kaut kas sanāk labāk kā iepriekš. Līdz ar to rodas dzinējspēks darīt kko vēl, vai ne tā!?
Laikam aizfilazofējos...
A par visām tām intrigām teikšu kā ir. Nez vai kādu baigi pārsteigs, ja arī izdosies visiem visu novest līdz galam. Ar ko ta mūsidenās vēl var pārsteigt? Klīrensu zemāku pa zāli? Nē. Iekš E36 V8? Nē. eMkas motors? Nē. Drift spec auto? Nē. Tā ka nesaprotu intrigas iemeslus. Labāk būtu padalījušies idejām. Vismaz tēma diskusijai būtu 
Sodien nolikta teorija vel tikai brauksana un vares rullet 
A!gars rakstīja:Prieku jau protams ka sagādā. Tajā brī'di nemaz nedomā par to, ka katrs nošļūktias metrs maksā bez maz vai latu. 1Ls/mBlusa rakstīja:[
![]()
Ja tu kko dari un vēl tajā visā iegrūd naudu, tad gan jau, ka tev tas sagādā prieku.
Un, ja tev kaut kas sagādā prieku, vai tas nav ieguldītās naudas vērts!? Driftu tu apgūsti pats priekš sevis un ar katru reizi ir aizvien lielāks gandarījums, kad kaut kas sanāk labāk kā iepriekš. Līdz ar to rodas dzinējspēks darīt kko vēl, vai ne tā!?
Laikam aizfilazofējos...Bet nu vai nu vecs palieku vai kas, bet sāku domāt, ka jāmaina prioritātes. Tā pat 2. robs pa ielām vairs nesagādā baudu kā agrāk. A regulāra trase... Tās jau citas izmaksas, kuras uz doto brīdi nekādi nevaru pavilkt
Bet tavu domu sapratu un es apbrīnoju tos, kas tērē visus savus ietaupījumus autosportā vai savā hobij-auto
Šodien uzbraucu plazā uz 3#stāvu ieraudzīju arktiku un pat apstājos.Liela kļūda. Bez šipiem uz pucēta ledus iesprūdu
labi ka biju viens un varēju iešūpot Ģertrūdi no sprosta.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
vai e36 harmanam kardonam naca sabufers ?
Standarta virsbūvēm sūbīša funkcju pilda aizmugurējās elipšveida tumbas.
tad sitais galigi nav e36 http://www.ebay.com/itm/230838893671?it ... 67&vxp=mtr
It kā jau ir E36, bet izskatās, ka kabrioletiem tikai.
REALOEM
Pašā ebay to pašu raksta:
REALOEM
Pašā ebay to pašu raksta:
Kods: Izvēlēties visus
Fits
Convertibles Only
E36 318i Convertible
E36 323i Convertible
E36 328i Convertible
E36 M3 ConvertibleTas ir paredzēts kabrioletiem, liekas slēpju caurumā.
skaidrs, paldies par apgaismibu 
Aj nu sodien diezgan jauki nesagaja.. Aizbraucu uz valmieru paballeties un se ku reku, draugs panema bmw atslegas un iestādija mashinu manu celju nozogojumā.. Protams atslegas bez atljaujas - 1.7promiles, auto ieksh poligons un aida :( tad redzes kas tur beigu beigās sanaks.. :( vienigais prieks ka bbs diski nebij virsu.. tas man taaads huu....
bet nu vizuali - motors izskatijas bikit dzilak ka vaajdzetu
haube
sparni
bufers
lukturi - kapuuuuuuttt.... beeet radiators bij vesels
un taa luuukk..
tad jau driiz vai nu mekleshu detalajs, vai kads vares iegadateis bmw 318is kupeee uz detaljaam..
taad jau turam pirkstus kad viss saies un nolociis man velamo ciparu par vinu!! :( beet kaa tur biij -
halawiiina, halowiina - it''s the magic niight
haube
sparni
bufers
lukturi - kapuuuuuuttt.... beeet radiators bij vesels
un taa luuukk..
tad jau driiz vai nu mekleshu detalajs, vai kads vares iegadateis bmw 318is kupeee uz detaljaam..
taad jau turam pirkstus kad viss saies un nolociis man velamo ciparu par vinu!! :( beet kaa tur biij -
Nu tev lai tur viss ka pa sviestu lai iet!vtechh rakstīja:Aj nu sodien diezgan jauki nesagaja.. Aizbraucu uz valmieru paballeties un se ku reku, draugs panema bmw atslegas un iestādija mashinu manu celju nozogojumā.. Protams atslegas bez atljaujas - 1.7promiles, auto ieksh poligons un aida :( tad redzes kas tur beigu beigās sanaks.. :( vienigais prieks ka bbs diski nebij virsu.. tas man taaads huu....
haube
sparni
bufers
lukturi - kapuuuuuuttt.... beeet radiators bij vesels![]()
![]()
un taa luuukk..
Man dzive kaut kas lidzigs ir noticis, bet paldies dievam bez policijas...
+1 pagājušogad intrigantu veikums tāda pļeka vien bija...dogMa rakstīja:Tiešām ceru, ka būs pārsteigumi uz sezonas atklāšanu![]()
Citādāk visi tik runā, runā, bet beigās pat pārdod savus drotus![]()
Es arī šo to esmu ieplānojis, un pat neesmu izpļāpājies
Virsraksts delfos vnk nogalināja no smiekliem
--"Orkānā cietis arī pasaulē
skaistākais dibens"
skaistākais dibens"
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Iesledz visi LNT izstas, ka e36 neveksmigi iebraucias aptieka un beg prom
DUGPUNKTS
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180