dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 130
- chevron_right
Kasko 17 gadus vecai mašīnai? Viss, kas ir, tas ir - lielāka octa, lūznis garāžā, mīnusi un sāpoša roka, mļe. Pat krānu nevar nokratīt, kā agrāk
P.S. Galvenais, ka meiča vienu no pirmajām lietām, ko pieminēja, ka tad jau vairs nevaru piedalīties e36.lv klubā Es saku, ka tas ir tikai dzelzis, man sirdī tāpat visu laiku būs e36 (protams, šāds teksts iznāk ārā pie dziesmas Skylar Grey - Invisible)
P.S. Galvenais, ka meiča vienu no pirmajām lietām, ko pieminēja, ka tad jau vairs nevaru piedalīties e36.lv klubā Es saku, ka tas ir tikai dzelzis, man sirdī tāpat visu laiku būs e36 (protams, šāds teksts iznāk ārā pie dziesmas Skylar Grey - Invisible)
Būs iemesls iemācīties kratīt ar otru roku
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
šito salimē ar sķiedru un aidā diftā
eļļa arī skatos visa izlijusi..? karteri parsiti pret borķiku?
Karteris pret apmali sadalījās reizinātājos. Nē, nē, no slīkoņiem ir jātiek vaļā, t.i., ar sistu mašīnu (tik ļoti) otreiz uz ceļa nelīstu :)Kobreti rakstīja:šito salimē ar sķiedru un aidā diftā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pilnīgi nesaprotu kas man Tavā auto senāk tik ļoti varēja patikt.. Da lab joks. Hm, bet izskatās traki samīcīts.
Bet durvis, bagāžnieks taisās labāk ciet (patīkamāk), nekā pirms Katrā sliktā lietā ir arī laba lieta
es varu tevi no vinjas atbriivot dodu 10 Ls diskus vari paturet
Es tev varu pa 10Ls //M bamperi pārdot Atliks atrast tikai vēl kreiso pusi bampera un būs labais
nu ja es liktu baigako interkulera radiatoru ar ko vidu aizpildiit tad jau varetu panjemt
un ko tgd doma dariit detaljas vinju ??
Bļin, trešajā bildē mašīnīte izskatās ļoti, ļoti nelaimīga
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nop, mest citā bundžā, vai otrs variants - citu auto paņemt, kuram ne ko pielikt, ne atņemt un tad šito izsijāt pa Latviju, bet diez vai, ka tā būs.putans rakstīja:un ko tgd doma dariit detaljas vinju ??
Jā.. SaskumusiPodziņa rakstīja:Bļin, trešajā bildē mašīnīte izskatās ļoti, ļoti nelaimīga
Tā bilde atgādina multeni VĀĢI
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Vai ne Man arī.
motors vismaz ejosh palika ?? neskaitot karteri ?
Visi kas nav saskārušies ar ko tādu, vēlreiz atgādinu apsēsties un padomāt par to kā TU BRAUC .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Nezinu, nav darbināts.putans rakstīja:motors vismaz ejosh palika ?? neskaitot karteri ?
Manā gadījumā tā nebija pārgalvība etc. :) Labāk nedomāt un braukt. Galvenais, nevakag dzīvot bailēs, ka avarēsi kādreizBubulis rakstīja:Visi kas nav saskārušies ar ko tādu, vēlreiz atgādinu apsēsties un padomāt par to kā TU BRAUC .
Uz hesīti vairs nebrauc, jā, tagad tikai uz MCdraņķi!
Zinot tevi, viss tiks labots un būs bumbās!
Protams līdzi arī jūtu!
Zinot tevi, viss tiks labots un būs bumbās!
Protams līdzi arī jūtu!
Bļāviens,šitās bildes liek raudāt
Labi kad sveiks un vesels
Labi kad sveiks un vesels
He, atkal man ašā ideja Kad tiksi pie jaunas buņdzas, varētu uztaisīt talku pie Tevīm un visi kopā pārmestu visu tavā jaunajā buņdžā, domāju, ka tas tādā barā aizņemtu labi, ja 2-3 stundas
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20