Edzis PROAM V8 sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 37
- chevron_right
Tas viens reikas zobs šaubos, ka būs tā darba vērts, labāk ir braukt godīgi un nečakarēt sev galvu. Ar pārmetinātām stupicām točna nevarēs braukt un streeta nolikumā ir daudz un dažādi atsevišķi noteikumi. Nav teiks, ka ja ir TA tad varēsi braukt.
Nu labi, tādām E36 viņi zin, kā tur viss izskatās, bet ja nu kāds aizbrauc ar vecu ķieģeļi, vai tad viņi zinās, kā ir jābūt oriģinālam, un vai ir modificēts?
Iedomājos to pašu. Vai arī kaut kādu mega Nissanu, Silviju vai Skyline aizmauc, kurš ta zin tādām kā kas ir ?KasparsG rakstīja:Nu labi, tādām E36 viņi zin, kā tur viss izskatās, bet ja nu kāds aizbrauc ar vecu ķieģeļi, vai tad viņi zinās, kā ir jābūt oriģinālam, un vai ir modificēts?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
jabrauc proam vienkārši
3B Motorsport
Poliuretāna bukses, atbalsti, riteņu starplikas, spararati utt.
Smilsu strukla
tel: 25555122
e-pasts: [email protected]
http://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
Poliuretāna bukses, atbalsti, riteņu starplikas, spararati utt.
Smilsu strukla
tel: 25555122
e-pasts: [email protected]
http://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
Neliels snaps, jāgatavojās krāsošanas darbiem
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Man ir metinātās stupicas un nokrāsotas melnā pūlverkrāsā visu var iziet bez problēmāmVladlen rakstīja:Ar parmetinatu stupicu tehnisko tev nebus nekad ja tu vari smuki uztaisit un opel fanats kurs strada csdd nepamins un tu tiksi pie ta.. Bet street klase tu netiksi ar sadam stupicamLaxay rakstīja:Nevēlos offtopic bet ja jau runa par street klasi.
Street klasē tiešām stupicas tik loti skatās? Šķiet street klase skaitās tā, ka dari visu bet lai būtu csdd legal?
Ja bmw neļauj modificēt lenķi, tad Nissanam ir negodīga priekšrocība, + šamam arī stock rocene daudz neatpaliek no bmw hidroTomSkarsts rakstīja:Iedomājos to pašu. Vai arī kaut kādu mega Nissanu, Silviju vai Skyline aizmauc, kurš ta zin tādām kā kas ir ?KasparsG rakstīja:Nu labi, tādām E36 viņi zin, kā tur viss izskatās, bet ja nu kāds aizbrauc ar vecu ķieģeļi, vai tad viņi zinās, kā ir jābūt oriģinālam, un vai ir modificēts?
Man tas pats, arī TA bez prob., bet Raimondu no Uniona neapmānīsikrums rakstīja: Man ir metinātās stupicas un nokrāsotas melnā pūlverkrāsā visu var iziet bez problēmām
Starpcitu vai riepas nopirki? Kad saksies neguletas naktis? Es jau par sevi saku shaubities vai paspeshu, esmu afrika iestredzis
Kas tev pa bremzem? Redzu ka ventilejamie, bet no kaa?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Parastas 2.8 bremzes, ferodo diskibestbmw rakstīja:Kas tev pa bremzem? Redzu ka ventilejamie, bet no kaa?
Nevajadzēja tai arkai skarties klāt
Man liekas nereāli dabūt.
Visdrīzāk būs jāņem viss remontpanels.
Visdrīzāk būs jāņem viss remontpanels.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
ganību dambī šrota varētu būt, viņiem ir sterili autiņi uz jaukšanu,nevis pa z-street,bet gan ielas sākuma pie tehnikas veikala,dziļumā pagalmā
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
ganību dambī 11?
cik vakar nopetijam tad darba tur vel tev ir daudz, bet galvenais nesasteidz
bet pacietiba jau liela tev
bet pacietiba jau liela tev
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18