Riebeklis Track Days sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 70
- chevron_right
Nu, lai uztaisītu kādu iemetienu uz 140km/h pa sausu asfaltu, tur olas ir strausa olu izmērā.
Vaijag tik braukt un meiģināt. Tā pat bez pieredzes nekas nebūs.
Nu pirmais ar ko jāsāk - jāskatās, kur tu brauc, nevis, kur tu varētu iepist.
A Tu pamēģini vienu treniņu Koilas tak dārgas nopirki, kādēļ neizmantot?funkyasshit rakstīja:Nu pirmais ar ko jāsāk - jāskatās, kur tu brauc, nevis, kur tu varētu iepist.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Man ari 9 no rita, lieliski, beidzot tavu auto redzeshuKikaps rakstīja:9os no rītariebeklis rakstīja:Ne nu rit man savirze, jo lai pilno komplektu veiktu vajag rezervet laiku uz vairakam h, es protams pedeja mirkli. I to nacas panjemt brivu no darba lai aizbrauktu. Cikos tev rit?Kikaps rakstīja:Man rīt no rīta pie viņiem savirze
Bet nezināju, ka šie arī tādu pakalpojumu piedāvā! Riktīgi labs!
@funkyass - paaugsies un sapratīs drifts ir forši, bet šoseja ir tā vieta kur lielie ballz mājo. (Nu, no asfalta sportiem. Rallijs nav asfalta sports) Ne velti drifts tikai ļoti nesen vispar par sportu nosaukts
Shoseja un drifts = Blondine un Brunete, tojest katram savs :)
Kaut kad jau gribās, ka būs mikls laiks kaut kur aizbraukt, bet nevar saņemties. Gribās arī sataisīt, lai eļļa nezūd un tosols nezūd un slodzē nekarst.
Grūtākais jau laikam ir pirmo reiz aizbraukt, zini kā. Kautrīgums, kauns no visiem utml. Kā jau publiskos pasākumos.
Negribās arī uz jumta uzmest zālē iepisot.
Grūtākais jau laikam ir pirmo reiz aizbraukt, zini kā. Kautrīgums, kauns no visiem utml. Kā jau publiskos pasākumos.
Kad tu brauksi? :)māriņš rakstīja:Vaijag tik braukt un meiģināt. Tā pat bez pieredzes nekas nebūs.
Nav tur ko redzēt
Un esi viņu jau trīsreiz redzējis
Par minišoseju nezinu. Tuvākos 2 gadus toč nē.riebeklis rakstīja:Kad tu brauksi? :)māriņš rakstīja:Vaijag tik braukt un meiģināt. Tā pat bez pieredzes nekas nebūs.
Es pabraucu pie mājām rīkotajos. Autosprintos; paslidinos kad uznāk luste; pagaišsesdien bija Saldus miniralijs, bet nebija cerība tikt.
Ja tu par mani runā, tad kur tu mani redzēji?Kikaps rakstīja:Nav tur ko redzēt
Klau, mans auto nav jaudigakais un kad Rode lielas ka apdzinis divreiz mani, es tik un ta sanjemos un braucu. Man jau liekas galvenais ir dabut kaifu :)funkyasshit rakstīja:Kaut kad jau gribās, ka būs mikls laiks kaut kur aizbraukt, bet nevar saņemties. Gribās arī sataisīt, lai eļļa nezūd un tosols nezūd un slodzē nekarst.
Nu ko pirmaja reize nevajag pirmos apljos iespiest pedali grida un censties izsturet, vajag tomer piedomat ko dari :)
p.s. Rode vairs labpratigi garam nelaidishu, gaidishu karogu
Nene, es atbildēju Riebeklim, negribēju vienkārši citēt to garo tekstu.māriņš rakstīja:Ja tu par mani runā, tad kur tu mani redzēji?Kikaps rakstīja:Nav tur ko redzēt
Nemuldi, kur es redzeju?Kikaps rakstīja:Nene, es atbildēju Riebeklim, negribēju vienkārši citēt to garo tekstu.māriņš rakstīja:Ja tu par mani runā, tad kur tu mani redzēji?Kikaps rakstīja:Nav tur ko redzēt
Ja tev butu tads resurs un serviss ka Rodem, tev ari butu iespejas spiest pedali griida bez churas biksees
ar kompatu pa brugji
Viss jau vienmēr atdurās piķī.
Rodes secim ir serviss ar 1000m2
restauree vecos retro auto,koka auto utt,tur pikjis nav bijis nekad problema
restauree vecos retro auto,koka auto utt,tur pikjis nav bijis nekad problema
ar kompatu pa brugji
Tai pašā EVEautosports rīkotajos braucu visbiežāk (cik sanāk laika un naudas)
Pastaigā pa serviss parku tur mazais Sesks ar 3 mehām un busu treli utt.
Es taka bomzis ar klapētu žurku ar metināto meiģinu uz laika pabraukt un gaitā aizbrauc uz trasi tā pat atpakaļ, un pus garažu līdz štrumi, riepas, plaukti utt.
Es taka bomzis ar klapētu žurku ar metināto meiģinu uz laika pabraukt un gaitā aizbrauc uz trasi tā pat atpakaļ, un pus garažu līdz štrumi, riepas, plaukti utt.
Man par attaisnojumu, taja diena parvietojos ar 4 vai 5 cilindriem.
Aplju laiki.
START START
1 00:00.00
2 02:07.55
3 02:03.53
4 02:02.71
5 39:13.12
6 01:56.81
7 01:55.48
8 01:49.92
9 56:18.92
10 01:46.67
11 01:53.28
12 01:50.88
p.s. pat punkjis uz drats neraustijas tik traki ka mans dzinejs taja diena
Aplju laiki.
START START
1 00:00.00
2 02:07.55
3 02:03.53
4 02:02.71
5 39:13.12
6 01:56.81
7 01:55.48
8 01:49.92
9 56:18.92
10 01:46.67
11 01:53.28
12 01:50.88
p.s. pat punkjis uz drats neraustijas tik traki ka mans dzinejs taja diena
Nu tak es regulāri uz minišosejas sacensībām ar kompaktu braucuriebeklis rakstīja:Nemuldi, kur es redzeju?Kikaps rakstīja:
Nene, es atbildēju Riebeklim, negribēju vienkārši citēt to garo tekstu.
Bet yes, par Rodi nestreso, tiec līdzi roveriem sākumā
Sho es ari gribu, bet ja braukshu ar savejo, tad nakti spilvena raudashu delj coiliemmāriņš rakstīja:Tai pašā EVEautosports rīkotajos braucu visbiežāk (cik sanāk laika un naudas)
Idejas limeni doma iznomat auto, pameginat.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 70