KV_ Jelgavas e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 26
- chevron_right
Driiz viss bus atkal kartiiba, zaudejumi tur tpt nekadi dižie nebij
Manuprat ka kkas tev notiek, tu masinu cel vel augstak :) prieks skatities ka uz kajam atri celjas :) Veiksmi darbos, un gribas redzet kopskatu kad atkal smuks un kartigs
visticamak ka jau uz brivdienaam riposim ara no garazas ar m3 izskatu
Prieks dzirdēt!
Man ar gribas m3 aizmugurējo, sīkums, bet skats no muguras agresīvaks
es tiesi no saveja noplesu kkur metajas
Ja nav M tad nav!STUDENTS rakstīja:Man ar gribas m3 aizmugurējo, sīkums, bet skats no muguras agresīvaks
m3 bļamba-tas vair snav o.k., bet līmējot //m uzlīmi, liekas ir tīri o.k.!
viņš bija domājis buferi drošvien, nejau m bļembu līmēsoscar rakstīja:Ja nav M tad nav!STUDENTS rakstīja:Man ar gribas m3 aizmugurējo, sīkums, bet skats no muguras agresīvaks
nu nevar saprast kas bija domats, visticamakais kads gudrs gajiens lai mes minam
...
Taja vakara besis bij raut nost to m3, bet taa doma bij ka ir cits bufers Domāju ka varbut atstashu tik ///M zimi
vovo, ja nav M, tad neliec to aizmugurējo buferi ... aa un priekšējo arī nēoscar rakstīja:Ja nav M tad nav!STUDENTS rakstīja:Man ar gribas m3 aizmugurējo, sīkums, bet skats no muguras agresīvaks
Jauns Mbufers un Msliekšņi un pēc pagašā gada pieredzes sogad ar ziemas riepu uzliksanu shim auto nesteigsos
Salončiks Melnā grīda un melnie griezti rulle
Jaunā brille un jaunie plastmasi
Jauni lukturi ar iebuvetiem sakarigiem engeliem un joprojam mekleju jedzigu nesarusejushu sudraba vai melna kr. parsegu
P.S. - informācija daiļd#@!$ejiem, auto 92.gada ar visam no taam izrietosham sekam, tiek lietots ikdiena un PO kas kuram nepatiik
Vislielaakie dail..... ir Kuldiigas duets. Tie jau vienmer atradiis kur piesieties.
nu vecīt, kā tu nabadziņš esi aizskarts un netiec tam pāri.V1Beta rakstīja:Vislielaakie dail..... ir Kuldiigas duets. Tie jau vienmer atradiis kur piesieties.
p.s. šijā topikā vienmēr viss noticis pa glauno, te var tikai pateikt ka viss ir labi
Tikai apsveicami, ka turpini cīnīties
Ceru, ka nepiepildīsies Tavs teiktais un paturēsi šito arī pēc taisīšanas
P.S. Vibeta neraudi, viss cool
Ceru, ka nepiepildīsies Tavs teiktais un paturēsi šito arī pēc taisīšanas
P.S. Vibeta neraudi, viss cool
Šis "keep coming back" edišens paliek labāks un labāks pēc katras stirnas
Bet kopā ir baigi ok!
Bet kopā ir baigi ok!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1