Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- …
- 2228
- chevron_right
Čalis, kad sāku bombīt uzraksdtija ka ir vācijā, un nevajagot te man draudēt utt...V1Beta rakstīja:a tu paņem vēl kādus līdz ar pāris mašīnām. tad sapratīs, ka nopietni.G1RT5 rakstīja:nu tad laikam rīt jākāpj mašīnā un jādod ciemos uz tēju un cepumiem...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
man ļoti žēl, bet tu esi ieberzies. 
saki lai draugi, paziņas, radinieki atdot disku un viss.
Vo, vo... Nevar tak būt, ka māja tukša palikusi, a ja ir, tad paņem lomiku un ej pats paņem! 
Es rīt uzzināsu viņa adresi, un tad jau arī brauksim ciemos... Es jau viņam uzrakstiju ka man po***, kur viņš ir un man vajag diskus, nevis pēc mēneša, bet šonedēļ...
Tākā, kam vēl viņš ko parādā? varam braukt kopā
Tākā, kam vēl viņš ko parādā? varam braukt kopā
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Nu cikos tu brauc ciemos ?
Man aclēgu komplekts ir bagažniekā. Mošh man ar kas noder
Man aclēgu komplekts ir bagažniekā. Mošh man ar kas noder
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Jāuztaisa sabrauciens pie dyyyis mājām!
Kkāds skalu bunte, pret tādu pat roku būt žēl pacelt!
Kkāds skalu bunte, pret tādu pat roku būt žēl pacelt!
Nuu es nez, 6dien kkādā brīdi braukšu...
Izmuļļājāt cilvēku, tagad kārtojam savas privātās lietas caur PM vai citādākā veidā. Pietiek te dzejot.
Tāpat neviens nekur neaizbrauks un neko neizdarīs.. 
vajag kaut kādu topiku,kā piemēru no pauwer forum, "krāpnieki iekš e36.lv" vai kka tā. :) pirms visi veiks kādu dīīlu, tad iemetīs acis sadaļā! 
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Pagaidām vēl iedomājamies, ka iekš e36.lv nav uzmetēju
Droši vien ar laiku, bet dēļ viena cilvja, kura iemesli nav zināmi, domāju, ka nebūtu korekti :)
Tas tikai kā ieteikums, protams kā nākotnes vīzija. :)dogMa rakstīja:Pagaidām vēl iedomājamies, ka iekš e36.lv nav uzmetējuDroši vien ar laiku, bet dēļ viena cilvja, kura iemesli nav zināmi, domāju, ka nebūtu korekti :)
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
eu zina kads riga kadu aptieku kur var bez receptes kadu antibiotiku dabut
rita jabut +/- uz stripas bet liekas tagad jau ka riktigi sak temperatura kapt un rita nogulsos uz gultas
kur dabut STAFU un sniedzinu es pats zinu
taka lugums nepiedavat 
kur dabut STAFU un sniedzinu es pats zinu
Principa jebkura aptieka, uzmeta pa virsu 5ls/10ls un dabusi mierigii 
Ev fanāt, ķer granāt.
6dien vakarā vai svētdien pa dienu es šo tekstu atgādināšuG1RT5 rakstīja:![]()
![]()
![]()
skalu bunte
![]()
![]()
![]()
![]()
Latvijas balzāmā!Dj_Zii rakstīja:eu zina kads riga kadu aptieku kur var bez receptes kadu antibiotiku dabutrita jabut +/- uz stripas bet liekas tagad jau ka riktigi sak temperatura kapt un rita nogulsos uz gultas
![]()
kur dabut STAFU un sniedzinu es pats zinutaka lugums nepiedavat
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
šovakar kolēģim ments gribēja sodu uzrakstīt. es pateicu, ka kolēģa vienīgās brilles ir saplīsušas un jaunas būs pēc mēneša. tika sveikā cauri ar brīdinājumu par ātruma pārsniegšanu pilsētā 
marux rakstīja:6dien vakarā vai svētdien pa dienu es šo tekstu atgādināšuG1RT5 rakstīja:![]()
![]()
![]()
skalu bunte
![]()
![]()
![]()
![]()
Nepaspēsi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- …
- 2228