Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- …
- 2228
- chevron_right
RENIO rakstīja:Kāds zin kur nopirkt priekš vecā kompja Sega mega drive II pùltis????
Nu baigi vajag zināt!
nevar būt, ka centrāltirgū neatradi?!
šodien uz tiesi mēģināt laimi. tapat jau zinu, ka Latvijas poliči ir neaizskaramie un dievu vietā mums 
vakar biju, neatradu.erda rakstīja:RENIO rakstīja:Kāds zin kur nopirkt priekš vecā kompja Sega mega drive II pùltis????
Nu baigi vajag zināt!
nevar būt, ka centrāltirgū neatradi?!
paskaties ss.lv tur pie spelu konsolem kas tigo speles vai pasas konsoles ir tirgonju reklamas un tur vini lielas ka liela izvele esot visam konsolem
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Veiksmigi esmu izteicies un tur ari soks. Tagad meenesa laikaa atbilde buus.
Finks rakstīja:Tikko pirmorez papozēju radaram.![]()
Brīnos ka tik ilgi izturēju bez nevienas bildes.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ar privāto auto es arī brīnos kā vēl neviens nav atnācis
bet ar Darba auto gan vienreiz iekritu 
Pie šī radara jau daudzi iekrīt ;D
viņš tak galīgi zāle paslēpts. var pat redzēt bildē ka džungļi apkārt
viņš tak galīgi zāle paslēpts. var pat redzēt bildē ka džungļi apkārt
BMW 318.

nopārdevu savu žurcinieku šodien, jaunais īpašnieks kad brauca prom, man palika pilnīgi tā aparātiņa žēl, tāpēc sāku meklēt jaunu žurcienieku. Bet nu laikam taisnība jau ir, ja vienreiz esi kļuvis par žurkas īpašnieku, tad tā slimība tik ātri nemaz nelaiž vaļā. Bet nu tagad neko citu nemaz neskatīšos tikai 328 ja zināms kāds foršs vairiants, padod ziņu iekš PM>
Savs interneta veikals, 5 minūtēs, bez programmēšanas priekšzināšanām, un bez maksas... Iečeko: iveikalu konstruktors
čau. kāds domā ierasties Jelgavas 2012 studentu dienās ?
viewtopic.php?f=24&t=1504
viewtopic.php?f=24&t=1504
vecums man pareizais, bet students neesmu. 
bl* pa tv3 kaukāds krievu fast and furious iet, tjūnētas kalibras lauž spoilerus, ar neskaidru prātu liekas vnk mega labi

m4z rakstīja:bl* pa tv3 kaukāds krievu fast and furious iet, tjūnētas kalibras lauž spoilerus, ar neskaidru prātu liekas vnk mega labi![]()
![]()
![]()
![]()
Heeey gribēju pajautāt vai kāds no mūsējiem gadījumā nevalcē diskus??
Neatradu īsti tādu topiku tpc jautāju te..
Nju protams ne par kosmosu
Neatradu īsti tādu topiku tpc jautāju te..
rom4iks_328 man piedavaja pie vinniem valcet diskus par 5 ls gabala :) nedomaju ka ta ir kosmiska summa :) uzjauta vinjam, vinjs man ari kkadus kontakttalrunjus sutija, bet vel nesmu sanjemies un sametinajis savu salauzto diskuSabinchix rakstīja:Heeey gribēju pajautāt vai kāds no mūsējiem gadījumā nevalcē diskus??
Neatradu īsti tādu topiku tpc jautāju te..![]()
nedomāju ka tas ir labākais varinats pie kā vest diskus valcēt....
a nu tad es veletos dzirdet kadus labakus variantus :) jo pasam ar likas baigi leti, sapriecajos un domaju ka javed jau vien ir :) varbut tev ir zinams kads labs un ne kosmisks kantoris ? :) man gribas uz nakkamo sezonu sniceres uzfrisinat :)
Njuu cena ir ok, bet nju kaut kā rom4iks pazūdod ik pa brīdim arī..esmu padzirdējusigda33 rakstīja:rom4iks_328 man piedavaja pie vinniem valcet diskus par 5 ls gabala :) nedomaju ka ta ir kosmiska summa :) uzjauta vinjam, vinjs man ari kkadus kontakttalrunjus sutija, bet vel nesmu sanjemies un sametinajis savu salauzto diskuSabinchix rakstīja:Heeey gribēju pajautāt vai kāds no mūsējiem gadījumā nevalcē diskus??
Nju protams ne par kosmosuari ta pati procedura bus prieksa visiem 4 diskiem
a nu vinjs pats itka to nedarisot, vinjs esot arzemes, vinjam pazistami vai kkas tads, kolegi itka, bet nu ja jau jus ta sakat, ticesu jums :) negribu palikt bez diskiem, ta jau paliku bez 2iem iedodot vienam forumietiem, pazuda, un pat telefonu necelj augsha, tik kadreiz degunu pacelis atraksta ka diski pie vinja esot, tas jau bij menesi atpakalSabinchix rakstīja:Njuu cena ir ok, bet nju kaut kā rom4iks pazūdod ik pa brīdim arī..esmu padzirdējusigda33 rakstīja:rom4iks_328 man piedavaja pie vinniem valcet diskus par 5 ls gabala :) nedomaju ka ta ir kosmiska summa :) uzjauta vinjam, vinjs man ari kkadus kontakttalrunjus sutija, bet vel nesmu sanjemies un sametinajis savu salauzto diskuSabinchix rakstīja:Heeey gribēju pajautāt vai kāds no mūsējiem gadījumā nevalcē diskus??
Nju protams ne par kosmosuari ta pati procedura bus prieksa visiem 4 diskiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- …