Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- …
- 2228
- chevron_right
kā tev tas izdevās?
jezinj :S uzvariji vai kas? kada veida? ;(
Padriftoju ķipa
Laikam šāles jeb pirksts kaut kāds,jeb abi diwi esot pie diewiem aizgajuši. Siikais teica,ka lētāk jaunu dwēseli esot ielikt
vai tik tā nav zīme ka jāliek 2.5-HAPO- rakstīja:Padriftoju ķipaLaikam šāles jeb pirksts kaut kāds,jeb abi diwi esot pie diewiem aizgajuši. Siikais teica,ka lētāk jaunu dwēseli esot ielikt
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
Tā ir zīme,ka drīz iešu kājāmkompots rakstīja:vai tik tā nav zīme ka jāliek 2.5-HAPO- rakstīja:Padriftoju ķipaLaikam šāles jeb pirksts kaut kāds,jeb abi diwi esot pie diewiem aizgajuši. Siikais teica,ka lētāk jaunu dwēseli esot ielikt
ķīniet bija kaut kādi 20ls, bet ar to nebūs gana, tāpatām jāgriež no donora gabali laukā!
Varbūt kāds būs tik jauks un apskaidros,kā lai es 18obc dabūju,lai viņš elektriski rāda patēriņu?Ja nemaldos tad tajā brīdī,kad pirku auto,iepriekšējais saimnieks uzspieda kautko un tur rādijās patēriņš stundā,bet tagad kad es spaidu tās pogas,tad man tur ir pieejami divi vidējie,laiks un vel visādas nevajadzīgas lietas. Paldies jau iepriekš,pieredzējušam un zinošam bembistam tas noteikti nebūs grūti,bet man kā iesācējam tas sagādā zināmas problēmas.
Te būs atbilde:
viewtopic.php?f=21&t=73
viewtopic.php?f=21&t=73
Kāds varbūt vēlas rīt kopistiski pagāzēt pa Ātruma cilts kartinga halli ar kartingu? 
Paskatījos kalendāra bilžu topiku. Neapskaužu bilžu vērtēšanas komisiju - būs darbiņš ne pa jokam.
Protams, daļa bilžu ir tikai snapshot statusa cienīgas, bet smuko bilžu tur netrūkst 
tur tiešām ir ko izvēlēties 
Izvēle tiešām ir ļoti liela. Par savu bildi es pat neceru ka viņa būs kalendārāmarux rakstīja:Paskatījos kalendāra bilžu topiku. Neapskaužu bilžu vērtēšanas komisiju - būs darbiņš ne pa jokam.Protams, daļa bilžu ir tikai snapshot statusa cienīgas, bet smuko bilžu tur netrūkst
lai arī bilžu ir daudz, tomēr biju gaidījis lielāku aktivitāti/ bilžu skaitu, tieši bildes, kuras nav redzētas, citur publicētas!
Vēl priekšā 1 ned. , gan vēl pienāks papildinājums!

Vēl priekšā 1 ned. , gan vēl pienāks papildinājums!
Kur gan tās neredzētās bildes ņemt? Ja jau kāda eleganta izdodas, tad uzreiz tiek atrādīta... Un šobrīd jau var tikai lietainas un slapjas bildes taisīt, saules nav, koki drūmi tumši... Kaut gan radošam cilvēkam tas netraucētu dot vaļu domas lidojumam. Man pašam arī galvā pāris idejas ir radušās, bet vienkārši nav laika ziedot dienu tikai dēļ smukām (?) bildēm...
Šis būtu labs laiks kad varētu mēģināt strobist'ot, jo ātri paliek pilnīgi tumšs. Bet, priekš laba rezultāta vajag tīru mašīnu, un nu vismaz 2as zibspuldzes, lietussargs ar par ļaunu nenāktu...
Gan jau pa ziemu sakrāšu visu nepieciešamo, lai pavasarī varētu eksperimentēt ar šo.

Gan jau pa ziemu sakrāšu visu nepieciešamo, lai pavasarī varētu eksperimentēt ar šo.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- …
- 2228