Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- …
- 2228
- chevron_right
Tas nu ir noticis! Manai Zilacītei nobira sirsniņa :( ja nu kādam ir labs 1.8 is motors rīgā,par saldu cenu,tad gaidu PM 
Šāles jeb kkds tur pirksts. Es bez poņas...precīzāk-neatceros,ko tur siikais teica jau 
kpc!>>?? http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... amddb.html
Lieku uz šālēm... Tas pats, kas manam ISam, tā viņiem laikam slimība.-HAPO- rakstīja:Šāles jeb kkds tur pirksts. Es bez poņas...precīzāk-neatceros,ko tur siikais teica jau
Karoč jāmaina šāles, klaņi un kloķene (jo arī jau padilis visticamāk), ja vēl kautkas nav aizgājis.
Tātad,vispirms jau sveiciens visiem.Vēlējos pajautāt,vai kāds ir licis savam e36 turbīnu? Kā arī,ja kādam ir iepriekšēja pieredze,tad varētu padalīties ar visu nepieciešamo,kas būtu vajadzīgs,lai motors neizģērbtos pēc pāris kilometriem,kā arī intresē aptuvenās izmaksas.?
Pajautāšu arī jūsu viedokli,vai 1.8is tā būtu saprātīga ideja.?
Pajautāšu arī jūsu viedokli,vai 1.8is tā būtu saprātīga ideja.?
100 punkti ka ir. Vakar ar nenormaln klabonu 30 km nobraucu,un kirdik. Wnk majas wajadzeja tiktNixon rakstīja:Lieku uz šālēm... Tas pats, kas manam ISam, tā viņiem laikam slimība.-HAPO- rakstīja:Šāles jeb kkds tur pirksts. Es bez poņas...precīzāk-neatceros,ko tur siikais teica jau![]()
Karoč jāmaina šāles, klaņi un kloķene (jo arī jau padilis visticamāk), ja vēl kautkas nav aizgājis.
Labrīt visiem!!
Nju ko šodien laikam pēdējā dieniņa, kad var nobalsot par mani...
Hmm nju kam ir vēlme varat paspaidīt pogas...
http://www.manizurnali.lv/questionnairy/301641
Nju ko šodien laikam pēdējā dieniņa, kad var nobalsot par mani...
Hmm nju kam ir vēlme varat paspaidīt pogas...
http://www.manizurnali.lv/questionnairy/301641
darits. smuki izsties starpcitu
sodien gan bus garlaiciga diena, iesprudis pie lazera busu visu dienu
sodien gan bus garlaiciga diena, iesprudis pie lazera busu visu dienu
...
Arī nobalsots 
Oi, ka tik tur nav vēl lielākas auzas ar visiem 30km...-HAPO- rakstīja:100 punkti ka ir. Vakar ar nenormaln klabonu 30 km nobraucu,un kirdik. Wnk majas wajadzeja tiktNixon rakstīja:Lieku uz šālēm... Tas pats, kas manam ISam, tā viņiem laikam slimība.-HAPO- rakstīja:Šāles jeb kkds tur pirksts. Es bez poņas...precīzāk-neatceros,ko tur siikais teica jau![]()
es domāju ka tev jāskatās uz ko lielāku piem 2.5-2.8-HAPO- rakstīja:100 punkti ka ir. Vakar ar nenormaln klabonu 30 km nobraucu,un kirdik. Wnk majas wajadzeja tiktNixon rakstīja:Lieku uz šālēm... Tas pats, kas manam ISam, tā viņiem laikam slimība.-HAPO- rakstīja:Šāles jeb kkds tur pirksts. Es bez poņas...precīzāk-neatceros,ko tur siikais teica jau![]()
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Riit dodos uz juglu. Laiks ap 11.
Sorry bet mani šodien kaut kāds nemiers dìda....ja negribat bet neņemat mani par pilnu...
Bet vai tiešām topikā Es Tevi Redzēju ir jāliek viens un tas pats ka cilvēku satiek katru dienu....

p.s. nekas personìgs.
Bet vai tiešām topikā Es Tevi Redzēju ir jāliek viens un tas pats ka cilvēku satiek katru dienu....
p.s. nekas personìgs.
RENIO skauš, jā?

Hazard rakstīja:RENIO skauš, jā?![]()
![]()
izstas pacani kaukadaa vakarenee, partraukumaa salasijusies, iestresojusi, jo nau kam siemenes nokolit. izbauda savas pedejas stundas kopaa ar saviem abadidubis kjipa treninjakam, kuras vietejaa tirgelii pa atnemtajam kapeikam nopirkusi/nopizdojusi, jo rit atpakal uz kolonu jaiet.
pee hazard
pee hazard
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 185
- 186
- 187
- 188