Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- …
- 2228
- chevron_right
Kāda atbilde man, tāda limeni bus mana atbilde pretī
Armando viss tas ir subjektīvs.
Parejo privati uzrakstišu.
Armando viss tas ir subjektīvs.
Vienmēr interesējis. Tādu sacerējumu autoriem ar tirgošanu iet labāk vai sliktāk? 
Labāk (:
Jautajums - Kas te nodarbojas ar auto uzlimem? Vajadzetu 2 uzlimes ar Vardu Hazard priekš numura turetaja (:
nopērc ploteri un izgriez kādu tev vaig!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
+99RENIO rakstīja:Sorry bet mani šodien kaut kāds nemiers dìda....ja negribat bet neņemat mani par pilnu...
Bet vai tiešām topikā Es Tevi Redzēju ir jāliek viens un tas pats ka cilvēku satiek katru dienu....
p.s. nekas personìgs.
Katru dienu satieku Mad, pirmdienās/otrdienās/ceturtdienās satieku lietotājus valchsh un japaanis (vai kaut kā tā).
pajautā lietotājam - Beesharp.Hazard rakstīja:Jautajums - Kas te nodarbojas ar auto uzlimem? Vajadzetu 2 uzlimes ar Vardu Hazard priekš numura turetaja (:
No kurienes atgriezies?zuze91 rakstīja:27.datums atgriežos LV
Hmm no 5ktā style 32 9.5J- aizmugure bez valceshanas un smuku sēdinājumu ielīdīs 
st32 9.5J platumā nemaz nepastāv 
drošvien ka tur ir 9J un tādi ar 5er paredzētiem iznesumiem nelīdīs gan, bez arku valcēšanas
drošvien ka tur ir 9J un tādi ar 5er paredzētiem iznesumiem nelīdīs gan, bez arku valcēšanas
Pat ne ar 195/45, 40?
Ja neliksi riepas, tad ielīdīsrews rakstīja:Hmm no 5ktā style 32 9.5J- aizmugure bez valceshanas un smuku sēdinājumu ielīdīs
Labs rīts visiem
Veiksmīgu jums šo dienu 
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
labrīt, tvnētā izlasīju to ka nākošnedēļ iespējams gaidāms sniegs 
Paldies! Tev a....kompots rakstīja:Labs rīts visiemVeiksmīgu jums šo dienu
Un no tā izrietošās sekas - sāls maisījums uz ceļiemarmis rakstīja:labrīt, tvnētā izlasīju to ka nākošnedēļ iespējams gaidāms sniegs
marux rakstīja:Braucu padoties TA vīriem
Iebraucot TA ,brauc iekšā ar pakaļu,ja inspektors bļauj ,ka jabrauc ar priekšu,tas saki , ka esi gatavs uz visu un iespied rokā inspektoram vazelīna tūbiņu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- …
- 2228