Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- …
- 2228
- chevron_right
mani tas netraucēmats rakstīja:Un no tā izrietošās sekas - sāls maisījums uz ceļiemarmis rakstīja:labrīt, tvnētā izlasīju to ka nākošnedēļ iespējams gaidāms sniegs
Varbūt kādam interesē!!!
Grandiozs pasākums visiem cīņas sporta faniem šonedēļ notiks sestdien viesnīcā Radisson Blu Hotel (Elizabetes 55) plkst. 19.00 vakarā! Pasākumā būs 11 profesionālas gan MMA, gan Kikboksa cīņas būrī, šajās cīņās tiks noskaidroti labākie, kuriem būs iespēja startēt nākamajās cīņās "TM Fighting Grand Prix" sacensībās. Sestdien sacensībās piedalīsies gan pašmāju sportisti, gan Lietuvas pārstāvji. Nāc un atbalsti cīnītājus!
http://www.youtube.com/watch?v=-6Hc-Ntx ... r_embedded
Grandiozs pasākums visiem cīņas sporta faniem šonedēļ notiks sestdien viesnīcā Radisson Blu Hotel (Elizabetes 55) plkst. 19.00 vakarā! Pasākumā būs 11 profesionālas gan MMA, gan Kikboksa cīņas būrī, šajās cīņās tiks noskaidroti labākie, kuriem būs iespēja startēt nākamajās cīņās "TM Fighting Grand Prix" sacensībās. Sestdien sacensībās piedalīsies gan pašmāju sportisti, gan Lietuvas pārstāvji. Nāc un atbalsti cīnītājus!
http://www.youtube.com/watch?v=-6Hc-Ntx ... r_embedded
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
šodien čili picā drauga kartes īpašniekiem kafija bezmaksas, prieki prieki prieki

labsmats rakstīja:marux rakstīja:Braucu padoties TA vīriem
Iebraucot TA ,brauc iekšā ar pakaļu,ja inspektors bļauj ,ka jabrauc ar priekšu,tas saki , ka esi gatavs uz visu un iespied rokā inspektoram vazelīna tūbiņu.
Nepalīdzēja... 4 divnieki, no kuriem sāpīgākais ir priekšas stikls.mats rakstīja:marux rakstīja:Braucu padoties TA vīriem
Iebraucot TA ,brauc iekšā ar pakaļu,ja inspektors bļauj ,ka jabrauc ar priekšu,tas saki , ka esi gatavs uz visu un iespied rokā inspektoram vazelīna tūbiņu.
Laikam jau mūsu pusē ir traki ar stikla saglabāšanu 
teim kuriem jābrauc pa zeminiekiem vispar traki
teim kuriem jābrauc pa zeminiekiem vispar traki
Godīgi sakot, stiklu pats jau gribēju mainīt, tikai nedaudz vairāk uz pavasara pusi.
Un šo es pats ar savām līkajām rociņām laikam vasarā satraumēju, kad izdomāju parakņāties gar stikla malu 
kā tā?vai ta pirms apskates nemaz nepaskatijies vai nav kāds defekts?marux rakstīja:Nepalīdzēja... 4 divnieki, no kuriem sāpīgākais ir priekšas stikls.mats rakstīja:marux rakstīja:Braucu padoties TA vīriem
Cik varētu izmaksāt kvalitatīvi pārkrāsot r18 diskus?
Kaadus?????
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Defektus ļoti labi zinum4z rakstīja: kā tā?vai ta pirms apskates nemaz nepaskatijies vai nav kāds defekts?
Beidzot saņemtas jaunas bmw emblēmas 
Nostaļģijai!
Pasākums superīgs sanāca tas gan
Skatoties šo video nevaru jau sagaidīt nākamo gadiņu, sezonas atklāšanu...mmm...

Skatoties šo video nevaru jau sagaidīt nākamo gadiņu, sezonas atklāšanu...mmm...
Nostaļģija tiešām...
Gribētos lai mums būtu tādi vairāk video
Gribētos lai mums būtu tādi vairāk video
Nevaru sagaidīt jau nākamo sezonu
Ļoti patīkamas emocijas pārņem skatoties šo video
Ļoti patīkamas emocijas pārņem skatoties šo video
Vaine- laba sajūta, ka izskatamies tik labi no malas! 
5tā diena bez auto.....gribās kādu nosist
+1, man tāpat bija. Tagad man jau vairāk kā mēnesis pagājis bez auto. Bet vēl mazliet jānoturas. 
Lomkas saakaas?-HAPO- rakstīja:5tā diena bez auto.....gribās kādu nosist
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- …
- 2228