Uldis_R coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- chevron_right
nu nav tie diski zili jopt
Kādi tad - sarkani ? \
Tirkīzs arī ir zila krāsa..
Tirkīzs arī ir zila krāsa..
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
nu nu..nezināju, ka tev daltonisms, ir tak zili mēģināts dabūt krāsu uz tiffany blue pusigda33 rakstīja:nu nav tie diski zili jopt
un brūno auto klubiņāBuKTOP rakstīja:sveikts zilo disku klubiņā
Kā Error nokrāsoja sev zilus diskus tā visi pārāk aizrāvušies ar tiem zilajiem diskiem
Bet kupejai nav ne vainas
Bet kupejai nav ne vainas
psrs laika virtuli zilu nedabusiUldis_R rakstīja:nu nu..nezināju, ka tev daltonisms, ir tak zili mēģināts dabūt krāsu uz tiffany blue pusigda33 rakstīja:nu nav tie diski zili jopt
Man netik ļoti krāsa, kā paši diski nepatīk. Tas pats variants kas sidnas sedanam
Sidnas sedanam mani iepriekšējie diski. Patīk man diski ar pilniem centriem
starp citu,tadi diski bija nesen pardošana par nepilniem 700eur vnk jāzin,kur meklet
Vinji pirms nepilna pusgada bija uz E32 ieksh ss.lv rezerves daljaas. Aizgaaja pa 400eur ar visu BMW. Ja nemaldos, aizmuguree bija plataaki kaa prieksaa. Ja ir interese, var aizrakstiit Boby, vai negrasaas tirgot.
Logjiski, cipars buus kosmisks.
Staasta moraale - kas meklee, tas atrod.
Par teemu - kraasa totaalaa dirsaa deelj taa, ka diski shauri un kaut ko tik izlecosu sauriem diskiem vienkaarsi nevajag.
Logjiski, cipars buus kosmisks.
Staasta moraale - kas meklee, tas atrod.
Par teemu - kraasa totaalaa dirsaa deelj taa, ka diski shauri un kaut ko tik izlecosu sauriem diskiem vienkaarsi nevajag.
Nevaru nepiekrist ka sie pieminetie diski izskatitos labak bet manuprat nav tik traki ka visi sakiet ir okei ari tagad.
Un tagad tapat jatiek gala ar sikumiem un citam lietam pirms saksim domat par citiem diakiem.
Ja drikst jautat kads nosaukums diskiem kas bilde uz sarkanas kupejas?
Ja un par stasta motali kas mekle tas atrod man tas nav jastasta puse no dalam kas ir saja auto ir atrastas par loti labu ciparu neesmu cilveka kas mil parmaksat vienkarsi nevar ari visu naudu teret prieks masinas jo ta jau ir ieguldits loti daudz saja masina
Un tagad tapat jatiek gala ar sikumiem un citam lietam pirms saksim domat par citiem diakiem.
Ja drikst jautat kads nosaukums diskiem kas bilde uz sarkanas kupejas?
Ja un par stasta motali kas mekle tas atrod man tas nav jastasta puse no dalam kas ir saja auto ir atrastas par loti labu ciparu neesmu cilveka kas mil parmaksat vienkarsi nevar ari visu naudu teret prieks masinas jo ta jau ir ieguldits loti daudz saja masina
Pēdējais labojis Uldis_R - 15 Jūl 2014, 11:14, kopā labots 1 reizi.
O.Z Breyton ieksh NL tadus diskus prms 2 menesiem vareja dabuut pa 800 Eiro
gan4a un uteo - jums shie diski kuri ir man un Uldis_R nepatiik varbut tpc,jo esat pieradushi pie standarta Style 5 un visiem citiem stiliem,uzliekot shadus RH monoblokus vismaz vari atskjirties no parejiem,un nav svarigi kam vini patiik un kam nee,galvenais lai pasham vinji patiik! man arii tgd dazhi pazistamie ir teikushi lai njemu nost tos "Aku vaakus" bet es tikai pasmaidiju un pateicu,ka tas nenotiks.. vajg pierast pie paarmainjaam!
gan4a un uteo - jums shie diski kuri ir man un Uldis_R nepatiik varbut tpc,jo esat pieradushi pie standarta Style 5 un visiem citiem stiliem,uzliekot shadus RH monoblokus vismaz vari atskjirties no parejiem,un nav svarigi kam vini patiik un kam nee,galvenais lai pasham vinji patiik! man arii tgd dazhi pazistamie ir teikushi lai njemu nost tos "Aku vaakus" bet es tikai pasmaidiju un pateicu,ka tas nenotiks.. vajg pierast pie paarmainjaam!
Instagram - Sandis_e36
Tam tiešām nav nekāda sakara ar style 5 utt, vnk šitie diski asociējas ar meršiem un liekas pārāk plāni uz e36, vrb vajag flanci vai lielāku plauktu un tad viņi izskatītos labi. Protams, tikai mans viedoklis.
nunu, nepārvērtē sevi.. Tach rh topline tapat ir ļoti populāri diski uz e36.Sidnas rakstīja:O.Z Breyton ieksh NL tadus diskus prms 2 menesiem vareja dabuut pa 800 Eiro
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
man jau ir 5mm flancis bet vienozimigi gribetu rh topline r17 8.5j jo tiem ir plaukts nevis ka sitiem kaut kada plaukta imitacijauteo rakstīja:Tam tiešām nav nekāda sakara ar style 5 utt, vnk šitie diski asociējas ar meršiem un liekas pārāk plāni uz e36, vrb vajag flanci vai lielāku plauktu un tad viņi izskatītos labi. Protams, tikai mans viedoklis.
diski , Ņja.
Auto - burvīgs , bet tie diski... Nu kāpēc šogad visi grib tik atbaidošas krāsas diskus...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- chevron_right