Ruu 2.0 Coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 26
- chevron_right
+++ ERDAI
Bet nu jaatzīst, ka izskatās jau traki labi ar to sēdinājumu
Bet nu jaatzīst, ka izskatās jau traki labi ar to sēdinājumu
nu ar prieksas sedinajumu, domaaju ir gruuti jau braukt, kur veel zemaak... aizm. butu ok, ja nebutu e36 slimiba, ka rats ir arkaa lai dabutu taisni slieksnus...
bet sedinajums
bet sedinajums
aizmuguri tur pat atstāt un priekšu zemāk.... Ruu jau dzirdēja manas domas par šo sēdinājumu un auto kā tādu
Piekrītu hoodijam, nosēdini priekšu, un aizmuguri atstāj kā ir. Tikai būs interisanti kā gulošajiem tiksi pāri, jo 5dienas vakarā plazā jau no sliekšņiem bija tikai daži mm
Ar braukšanu viss ok. Ienaidnieki ir guļošie un protams sēņot nevar aizbraukt, bet nu pagaidām mani tas dikti nesatrauc.
Prieks par tiem kam patīk, kā arī par tiem kam nepatīk.
Prieks par tiem kam patīk, kā arī par tiem kam nepatīk.
ir loti kuuuul ...pakalu kur vajag ,prieksu drusku zemak un mos paspeleties ar riepam un viss ,pat bampera nafig nevajag krasot ,bet izdomat ar vinu kko prikoliigu ,loti piestav `
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
tev aizmugurē tik zemu var noskrūvēt atsperes? Vai tev tur ir tikai plikas atsperes bez regulējamajiem gredzeniem?
Man jau visu laiku bija bez regulējamajiem gredzeniem. Tagad ir citas atsperes, kuras var nolaist vēl kādi daudz cm zemāk.
Karrlo - priekšā prasās starplikas/flančus, aizmugurē izvalcēt arkas un tad kādu 5mm starpliku, bet nu to jau ar laiku izmēģinās un savedīs kārtībā.
Karrlo - priekšā prasās starplikas/flančus, aizmugurē izvalcēt arkas un tad kādu 5mm starpliku, bet nu to jau ar laiku izmēģinās un savedīs kārtībā.
Kadeta atsperes ar regulējamajiem gredzeniem?
Jap. Cerams ka rūsa nepārleks.
Skaisti un iespaidigi
mm..izskatās jau baaaigi labi...un tas sēdinājums arī
Dievīgs Tavs auto, Ruu
Ka braucas pa Rigu? Uz 30km/h?
Noup, normālā ātrumā kopā ar visiem.
Un ārpus pilsētas?
Ārpus pilsētas sanāk braukt tikai pa labajiem/atjaunotajiem ceļiem - arī it kā nekādu problēmu nav. Šajās brīvdienās braukšu uz laukiem, tad jau ierakstīšu kā man būs gājis.
Izskatās jau nenormāli labi! Drošvien baigie koka rati tikai Kaut gan ja manējam būtu tāds sēdinājums, arī noteikti upurētos, ir tā vērts. Ar manu "džipu" braukšana jau liekas baigi cieta, nez kā ar šitādu...
izskataas affigenai..
pats esmu pieradis braukt ar zemaam masinaam, bet sitas jau ir hardcor's
btw ceru, ka uz taviem laukiem nav jabrauc pa Riga-Ventspils soseju(ka mineji- atjaunoti celi), paris vietas tev varetu buut patikami parsteigumi..
edit:how low can you go
pats esmu pieradis braukt ar zemaam masinaam, bet sitas jau ir hardcor's
btw ceru, ka uz taviem laukiem nav jabrauc pa Riga-Ventspils soseju(ka mineji- atjaunoti celi), paris vietas tev varetu buut patikami parsteigumi..
edit:how low can you go
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …