dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 130
- chevron_right
Un ja nu kāds līkrocis ierodas uz talku?
Līdzjūtība.
Bet kā jau tika minēts - katras beigas ir kā jauna sākums.
Bet kā jau tika minēts - katras beigas ir kā jauna sākums.
Baigi 20 purni viens otram pa kājām maisītos, būtu divos stāvos jāstāvPodziņa rakstīja:He, atkal man ašā ideja Kad tiksi pie jaunas buņdzas, varētu uztaisīt talku pie Tevīm un visi kopā pārmestu visu tavā jaunajā buņdžā, domāju, ka tas tādā barā aizņemtu labi, ja 2-3 stundas
Dogma, nav mans auto, bet tāpat šovakar tiks iemalkots, jūtu līdzi, varam iet no rītiem paskriet, lai nodzītu Tev hesīti..
Pieliksim viņu pie gaļas cepšanas vai arī izdomās ko citu kā palīdzētuteo rakstīja:Un ja nu kāds līkrocis ierodas uz talku?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Es piedalītos
līdzjūtības Tew un Tavam e36 (nevis lūžņu čupai)
zinu vecīt kā tas ir... bet nākamais būs labāks - tā jau ir, ka kaut kam jānotiek, lai saprastu to ātrāk un mainītu uz labu..
edit: dogMa's e36 laikam ir 4tais, jo mans bija ja ne pirmais tad 2ais.. e36.lv saraxtā ko iznīcināja...
zinu vecīt kā tas ir... bet nākamais būs labāks - tā jau ir, ka kaut kam jānotiek, lai saprastu to ātrāk un mainītu uz labu..
edit: dogMa's e36 laikam ir 4tais, jo mans bija ja ne pirmais tad 2ais.. e36.lv saraxtā ko iznīcināja...
Podziņ, nav slikta doma :)
Bet es sveros uz to, ka mašīnu salikt tā, lai otreiz nav jālie, t.i., ar apstrādēt, nopakošanām, pareizo mūziku etc. :) Saskriesies, tad jau izrunās to visu
HoodieBro: Ja skriesim pa Ādažiem -
Bet es sveros uz to, ka mašīnu salikt tā, lai otreiz nav jālie, t.i., ar apstrādēt, nopakošanām, pareizo mūziku etc. :) Saskriesies, tad jau izrunās to visu
HoodieBro: Ja skriesim pa Ādažiem -
Te visi baigie kārtīgie skrūvētāji tā kā bez stresa
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
nu neizskatās nemaz tik letāli iekšpārns sofera pusei ir saliekts?
ja nēt tad tikai dzelžus sapirkt un aidā
zēl bija smuks bumbers......
Neesmu vēl skatījies tur, bet pati bundža arī biku pašķiebusies.. :)Kobreti rakstīja:nu neizskatās nemaz tik letāli iekšpārns sofera pusei ir saliekts?
Ja vajadzēs arī piedalīšos skrūvēšanā!
He, he, tā jau toč kā uz konveijera varētu Čik, čik un gatavs
tik pasham jaastaav un jaavaktee viss, kaa vadiitaajam, savadaak bez vadiitaaja nebuus labi!
Ja es tur atrastos, tad ceptu to gaļuPodziņa rakstīja:Pieliksim viņu pie gaļas cepšanas vai arī izdomās ko citu kā palīdzētuteo rakstīja:Un ja nu kāds līkrocis ierodas uz talku?
Man jau liekas, ka tik daudzi grib palīdzēt tikai tāpēc, lai kaut ko varētu noķiharīt un sev uzlikt
Man jau te daudzi pa telefonu rindā sastājās uz detaļām, ja tirgošu Bet NĒ, ja, nu, vienīgi kādu M3 vai kūtiņu ieķeršu
Man jau te daudzi pa telefonu rindā sastājās uz detaļām, ja tirgošu Bet NĒ, ja, nu, vienīgi kādu M3 vai kūtiņu ieķeršu
Liidzjuutiiba!!!
Reku jaanjem shiss jaapaarmet motors un salons
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... apxll.html
Reku jaanjem shiss jaapaarmet motors un salons
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... apxll.html
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Liekas esi atkodis to dziļāko domu šaja skrūvēšnas lietā Pa visiem jau apskrūvēsimdogMa rakstīja:Man jau liekas, ka tik daudzi grib palīdzēt tikai tāpēc, lai kaut ko varētu noķiharīt un sev uzlikt
īstenībā varētu viņu uzcelt un skaistu naudiņu par viņu nopelnīt, tikai tad šo topciu jānoslēpj
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 130