KV_ Jelgavas e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 26
- chevron_right
paldies paldies:)
Vel drizuma sagaidaamas izmainjas ar haubi+stickerboooomb
Vel drizuma sagaidaamas izmainjas ar haubi+stickerboooomb
Patīk, ļoti labi izskatās M paka, kā arī salons ir
Skatos, skatos un aizvien vairāk saprotu, ka jāliek savam arī oranžās gaismas, piedur nedaudz. Kāda izmēra riepas virsū uz tiem diskiem?
Man prasās diskiem vāciņus uzlikt, kā arī tas izpūtējs tāds maziņš izskatās, tur varētu kaut ko padarīt.
Skatos, skatos un aizvien vairāk saprotu, ka jāliek savam arī oranžās gaismas, piedur nedaudz. Kāda izmēra riepas virsū uz tiem diskiem?
Man prasās diskiem vāciņus uzlikt, kā arī tas izpūtējs tāds maziņš izskatās, tur varētu kaut ko padarīt.
Labi ka rokas pēc tādiem zvēru atgadījumiem nenolaižas un viss turpinās tālāk, malacis!
sogad izbraucu ar 45 profilu, bet tgd jau jelgava var likt 35 profilu mieriigi
jaa ari izputejam bus maza modifikacija, bus divi gali
Isteniba ta ari ir, pec shadiem atgadijumiem gribas atrak visu savest kartiba un veel uzlabot
Isteniba ta ari ir, pec shadiem atgadijumiem gribas atrak visu savest kartiba un veel uzlabot
pagājušā vasarā mani ar 45 izkratīja līdz riebumam.
protams ka bus manams dizkomforts, bet ka nu katrs uz to skatas
Vēl, aizmirsu pieminēt, domāju, ka aizmugure izskatītos daudz tīrāka bez M burta un tās uzlīmes uz bagāžnieka. Viela pārdomām
izskatās jau labi, tik prasās priekšējos lukturus citus...
kas tā pa mastiku ir ar ko tu smērē visu apakšu???
pa riepām runājot man personīgi liekas ka vislabākais variants ir 205/40/17 , cieti ir baigi bet vismaz nekur nekas neķeras, jo ar lielākām man vienmēr kaut kur kaut kas ķērās.....
kas tā pa mastiku ir ar ko tu smērē visu apakšu???
pa riepām runājot man personīgi liekas ka vislabākais variants ir 205/40/17 , cieti ir baigi bet vismaz nekur nekas neķeras, jo ar lielākām man vienmēr kaut kur kaut kas ķērās.....
Mārtiņa Riepu Serviss
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
+1, man ar 215/35/r17 jelgavā gandrīz vairs nav par ko sūdzēties.KV_ rakstīja:sogad izbraucu ar 45 profilu, bet tgd jau jelgava var likt 35 profilu mieriigi
Bet naiss, prieks redzēt, ka viens no jelgavas smukākajiem e36 ir atpakaļ uz strīpas!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
wtf? ko daru nepareizi?
Parediģēju Tavu postu.
bija jāpievieno trīs www un punkts pirms vārda vimeo
bija jāpievieno trīs www un punkts pirms vārda vimeo
Sodien dabūts materiāls (ogleka plastmasas stikls) lai varetu uztaisīt jumta bagazniekam vēja atsitēju + rullis ar logu tonēšanai paredzētu plēvi
a Tev pats jumta bagāžnieks ir?
Kur un pa cik ieķēri? Man arī aktuāla lieta vnk
Jelgavas tirgus 15ls
Tu ko?
TUr vēl var dabūt tādus?
TUr vēl var dabūt tādus?
nu tur tak divi stienji un katram turetaji 100 punkt rigas tirgu ar dabusi, vai kadaa autorezerves dalju veikalaa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 26