Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1914
- 1915
- 1916
- 1917
- 1918
- …
- 2228
- chevron_right

Tak jebkuru izņemtu līkumu slīpi var traktēt ar "eu nu, tak sanesa, pakaļpiedziņa"funkyasshit rakstīja:Kā tad soda? Neapstiprināja tak to grozījumu vēl.
Sniegs uz ceļa, līnijas neredzi. Ja pagriezienus rādi un ātrumu nepārkāp tevi nevar vispār sodīt pilnīgi par neko. Nerunāju par slalomu starp 4 joslām satiksmē. Tur agresīva braukšana bez variantiem.

Protams, man vairāk liekas, ka policija vairāk spēlē uz nobijušiem muļķīšiem, kuri nevar ne bū ne bē pateikt pretī, tikai laipni pamās pretī "jā, esmu pelnījis sodu". Jebkuru citu, kad pateiks, ka vienkārši sanesa, palaidīs

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Īpaši ar mersi,unīti,automātumaartyd rakstīja:Jebkuru citu, kad pateiks, ka vienkārši sanesa, palaidīs

Nez, kad Jānim toreiz pirkām bija kādi 5x piedāvājumi, orģinālās m par 30 eur... Arī tgd pēdējo 2 nedēļu laikā kādi divi sludinājumi ar uzlikām + privātie topiki kā gda, kur katru lietu neraksta atsevišķi, bet bildē ir, tik pašam jāsaņemas uzrakstīt nevis jāgaida, ka Tev rakstīs, marihuānam arī noteikti ir. + vēl kaudze sludinājumu bez cenām, kas tiek izdzēsti.Ģirts rakstīja:Es sev pirms dažiem mēnešiem meklēju,arī neviena piedāvājuma,bet Linda dziedāja,ka redz visur mētājās viņas,es hvz vai es neredzu vai kāOdze rakstīja:Tiešām neviena piedāvājumaOdze rakstīja:Pērku M/// sliekšņu uzlikas. ar visiem vāciņiem utt.
Krāsa mazsvarīga.
Pm vai 28310818beigās vnk paņēmu jaunus ķīniešus ,tāpat baigi dārgi nemaksā viņi.
Es arī m50 kolektoru mēnesi tirgoju, bet ieejot "pērk" sadaļā izrādās 5x būtu pārdevusi. Ne visi lasa to sadaļu.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Man kad nav naudas,tad es lasu pērk topiku. 

Teiksim uz ātro,

Jap, pērk topiks laba lieta, kad naudu vajaglitrinjsh rakstīja:Oem m paka:.
*sliekšņu uzlikas (ja dabūšu nost)20eur visi korķi ir.
2233nulle876 zvani, whatsapp, pm, pn.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

It's all about the win

http://m.delfi.lv/aculiecinieks/article.php?id=48136335
Pipec tādi drifti ,tāds troksnis,kārtējais ***** kam nav miera

Brīnums, kā par vilcieniem tur pat blakus neraksta reportus, tie taču ir vēl skaļākiĢirts rakstīja:http://m.delfi.lv/aculiecinieks/article.php?id=48136335

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv

Tur vējš un satiksme ir skaļāka par to vienu 6cyl pirdienu jūrā 

Kāds var pateikt kāds ir aptuvenais reālais patēriņš e36 318i (m43b18) automātam, kūtiņai? 

6 - 20L...RPG rakstīja:Kāds var pateikt kāds ir aptuvenais reālais patēriņš e36 318i (m43b18) automātam, kūtiņai?
d[-_-]b

Beidzot kāds atbildēja reālo "aptuveno"Dj Plosky rakstīja:6 - 20L...

Kad ikdienā braukāju ar 2.8 sanāca vidējais aptuveni 14litri
bet tas bija tā 40% Rīga, 40% šoseja un 20% kādā trasē vai kur citur rūpējoties par ozona slāni.
bet zem kādiem 8.5-9 litriem laikam īsti nekad nebija.
Bēēt nu laikam jāskatās 6cyl automāts. Jo nekāda atšķirība tur laikam nebūs.

Bēēt nu laikam jāskatās 6cyl automāts. Jo nekāda atšķirība tur laikam nebūs.

Šo patēriņu uz jebkuru E36 var attiecinātDj Plosky rakstīja:6 - 20L...RPG rakstīja:Kāds var pateikt kāds ir aptuvenais reālais patēriņš e36 318i (m43b18) automātam, kūtiņai?

M43B16 vidējais bija kaut kas ap 9-10. Ar M50TUB25 vidējais ir 11-12l. Ziemā tam M43, protams, pilsētā patēriņš bija ap 13, varbūt 14. Vairāk dabūt nebija iespējams. 

Ar to 2bļa5 var vienalga cik lielu patēriņu izspiest, viņam ļoti garšo ēstfunkyasshit rakstīja:M43B16 vidējais bija kaut kas ap 9-10. Ar M50TUB25 vidējais ir 11-12l. Ziemā tam M43, protams, pilsētā patēriņš bija ap 13, varbūt 14. Vairāk dabūt nebija iespējams.

M50TUB25 ar M52 vadību varētu būt ļoti naiss, bet tas ir dārgs prieks, taču ikdienā es domāju atšķirība būtu jūtama.

Varētu palūgt pamatot savu viedokli? Interesanti palika - kāpēc dārgi, kāpēc ļoti naiss un kāda varētu būt atšķirība.funkyasshit rakstīja:M50TUB25 ar M52 vadību varētu būt ļoti naiss, bet tas ir dārgs prieks, taču ikdienā es domāju atšķirība būtu jūtama.

Nez, moš šis domā, ka sīmensu uzliekot, dabūs jaudu 'apakšās', kuru M50 nav. Problēma tajā, ka tad ir arī M52 kolektors (vismaz ieplūdes) jāliek, kas visu pasākumu bojā :-15hp: :m52b25labāks:.Inferno rakstīja:Varētu palūgt pamatot savu viedokli? Interesanti palika - kāpēc dārgi, kāpēc ļoti naiss un kāda varētu būt atšķirība.funkyasshit rakstīja:M50TUB25 ar M52 vadību varētu būt ļoti naiss, bet tas ir dārgs prieks, taču ikdienā es domāju atšķirība būtu jūtama.
Un es esmu siemens fans!

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
http://m.delfi.lv/aculiecinieks/article.php?id=48136335
"Stulbie drifteri" , traucē nabagam gulēt :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Komentāri paši labākie :lol:
"Stulbie drifteri" , traucē nabagam gulēt :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Komentāri paši labākie :lol:

Līdz šim vienmēr esmu uzskatījis, ka viņš saprot ko runā, tāpēc es ļoti ceru, ka atbilde būs sakarīgāka par "cels no apakšām un ēdīs mazāk, yooo"Kikaps rakstīja:Nez, moš šis domā, ka sīmensu uzliekot, dabūs jaudu 'apakšās', kuru M50 nav. Problēma tajā, ka tad ir arī M52 kolektors (vismaz ieplūdes) jāliek, kas visu pasākumu bojā :-15hp: :m52b25labāks:.Inferno rakstīja:Varētu palūgt pamatot savu viedokli? Interesanti palika - kāpēc dārgi, kāpēc ļoti naiss un kāda varētu būt atšķirība.funkyasshit rakstīja:M50TUB25 ar M52 vadību varētu būt ļoti naiss, bet tas ir dārgs prieks, taču ikdienā es domāju atšķirība būtu jūtama.
Un es esmu siemens fans!

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1914
- 1915
- 1916
- 1917
- 1918
- …