Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1916
- 1917
- 1918
- 1919
- 1920
- …
- 2228
- chevron_right
Man situācija ir sarežģita ar mašīnas iegādi, pārak daudz prasībasRob rakstīja:Bija dati kaut kur atrodami arī tomātkūtīm, bet iepriecināts nebūsiRPG rakstīja:Kāds var pateikt kāds ir aptuvenais reālais patēriņš e36 318i (m43b18) automātam, kūtiņai?Ap 10itri ir, ja nav kaut kas sajāts.

Varu iemest savu par patēriņiem, tiesa, sedanam - tīri pilsēta 12L/100 (bet esmu iesēņojis arī 10 litros), ārpus 7-8/100. Tiesa, manuālis. Uzliku gāzi - ārpus pilsētas 4,50 eiro vidēji, pilsētā kādi 6,50, braucu pietiekami dinamiski.RPG rakstīja:Man situācija ir sarežģita ar mašīnas iegādi, pārak daudz prasībasRob rakstīja:Bija dati kaut kur atrodami arī tomātkūtīm, bet iepriecināts nebūsiRPG rakstīja:Kāds var pateikt kāds ir aptuvenais reālais patēriņš e36 318i (m43b18) automātam, kūtiņai?Ap 10itri ir, ja nav kaut kas sajāts.
vajag universāli, automātu un benzīnu un par sakarīgu cenu, jo vajag tikai līdz pavasarim. Draudzene pārvietosies ar to tāpēc automāts, bet bieži man kaut ko vajag vest tāpēc kūti, lai pirktu dīzeli,universāli un automātu esmu pārāk jauns
viņa pilnīgi kategoriski atsakās ar dīu bļ* astoņ manuāli pa ziemu braukt, tāpēc vajag kaut ko citu. bet rwd lai kaut vai nedaudz bet var iemest līkumā. Bet tagad skatīšos tikai 6cyl e36 automātus, un vēl e39, citi varianti nav, ja kādam kas ir var uzmest pz. Ja labs braukšu jebkurā vietā LV skatīties

Galvenais jau turēt zondes utml puslīdz kārtībā, tad jau tik traks patēriņš tai žurkai arī nemaz nav.
Es jau neuztraucos, ka viņš tērēs 10 vai cik, bet par to ka tas 1.8 tomāts,kūc neies un tērēs nejēga. 
vienkārši neesmu gatavs tiem 85kw liet padsmit litrus
6cyl jā, bet tam nē 

vienkārši neesmu gatavs tiem 85kw liet padsmit litrus

Tā runā, itkā pirktu to autiņu uz 10 gadiem.. Pats saki līdz pavasarim, litrs tur-šur neko nemaina, meklējot ekonomiskāko variantu var iegrābties uz no*isteni un vairāk iztērēt remontos un detaļās..RPG rakstīja:Es jau neuztraucos, ka viņš tērēs 10 vai cik, bet par to ka tas 1.8 tomāts,kūc neies un tērēs nejēga.
vienkārši neesmu gatavs tiem 85kw liet padsmit litrus6cyl jā, bet tam nē
d[-_-]b
Kārtīgi papētīju un sapratu, ka e36 patreiz neviens tāds nav, būs vien jāņem e39. 

Kāds no šejieniešiem ir par Trampu? Baigi interesē kāpēc 

Klinone ir korumpēta. Ja Klintone būtu pie varas, būtu tas pats kas Buša laikā. Amerikā cilvēkiem noriebusies tā korumpētība utml. Tāpēc arī izvēlās Trampu. Viss ir vienkārši. Plus viņš ir vienkāršs cilvēks, vidējais stulbais amerikānietis saprot viņa domu. 

Jap, Tramps ir miljardieris viņam vajag ķeksīti un vissfunkyasshit rakstīja:Klinone ir korumpēta. Ja Klintone būtu pie varas, būtu tas pats kas Buša laikā. Amerikā cilvēkiem noriebusies tā korumpētība utml. Tāpēc arī izvēlās Trampu. Viss ir vienkārši. Plus viņš ir vienkāršs cilvēks, vidējais stulbais amerikānietis saprot viņa domu.
Tramps ir ļoti labs pārdevējs, kas pircējam vulgaris spēj lieliski pārdot savu produkciju aļa tiek solīts tas, ko cilvēki grib dzirdēt
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.

saņēmu šādu epastu savam sludinajumam ss.lv
"sveiks! Varbuut ir interese mainiit auto pret orgjinalajiem bbs r17 divdaljiigiem diskiem svaigi kraasoti at plauktu puleetu kods = rc090?? plus mana piemaksa! ?"
driz lkm jau man piedavas velosipēdus mainit pret to mašīnu

"sveiks! Varbuut ir interese mainiit auto pret orgjinalajiem bbs r17 divdaljiigiem diskiem svaigi kraasoti at plauktu puleetu kods = rc090?? plus mana piemaksa! ?"
driz lkm jau man piedavas velosipēdus mainit pret to mašīnu

Ir bijis jauLācis rakstīja:saņēmu šādu epastu savam sludinajumam ss.lv
driz lkm jau man piedavas velosipēdus mainit pret to mašīnu![]()
![]()

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Es domāju Trampu var labi raksturot šī bilde un kāpēc viņš vinēja. 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

iesakiet vietas,trases kur aizbraukt pabaudit ziemas priekus.. 

Kādam nav visas 3 (Nr. 1, nr. 5 un nr. 8) caurules? Interesē steidzami!!!
Sanāca ieberzties un paņemt ne tādas kā vajag. Līdz piektdienai vajag uz rokas!
Neīstā sadaļa, bet ne visi skatās pērk sadaļu, tāpec iemetu šeit, lai ātrāk kāds pamana!
Bet pa tēmu - šitās caurules ir savstarpēji savienojamas ar M52 reiku?
Sanāca ieberzties un paņemt ne tādas kā vajag. Līdz piektdienai vajag uz rokas!
Neīstā sadaļa, bet ne visi skatās pērk sadaļu, tāpec iemetu šeit, lai ātrāk kāds pamana!
Bet pa tēmu - šitās caurules ir savstarpēji savienojamas ar M52 reiku?

Hey. nav šeit kādam kaut kādi sakari ar pārvadātājiem un treileri? gribētos kaut kad uz pavasari savu žurci no UK uz LV nogādāt, varētu braukt pats, bet pēdējā laikā baigi sācis niķoties, kaut kā negribētos uz kādas štrāses pusceļā palikt!

kas rulliti notiekas?

Tas redlains neko nedod tur,neiesaku likt tādu čipu,labāk nopirkt zondi.Sormis rakstīja:Nu redlains vismaz bija pie tiem apgriezieniem?poweredbygirts rakstīja:coms nopirks,ar dirsu atskiribu nejuta..
Vienkārši jāpērk zonde, un varbut ir jēdzīgāk nopirkt to čipu, kas ir salīdzinoši lētāks.?
Pašlaik ir Digital čipota vadiba, beigas lai tik nav gribeju labāk, sanāca kā vienmēr.
Ģirts rakstīja:Tas redlains neko nedod tur,neiesaku likt tādu čipu,labāk nopirkt zondi.Sormis rakstīja:Nu redlains vismaz bija pie tiem apgriezieniem?poweredbygirts rakstīja:coms nopirks,ar dirsu atskiribu nejuta..
Vienkārši jāpērk zonde, un varbut ir jēdzīgāk nopirkt to čipu, kas ir salīdzinoši lētāks.?
Pašlaik ir Digital čipota vadiba, beigas lai tik nav gribeju labāk, sanāca kā vienmēr.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1916
- 1917
- 1918
- 1919
- 1920
- …
- 2228