Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1940
- 1941
- 1942
- 1943
- 1944
- …
- 2228
- chevron_right

Nedomāju gan. Lielākais vairums e36 lietotāji nav galvā devēji. Nerunāju par nevienu konkrēti, vienkārši iespaids, tirgojoties ar detaļām.zurkae36 rakstīja:Tas naklenes tak palūbom kāds štampo mājas ka fake un tad puse braukā ar vinam logos. Ar to kontroli varētu nelāgi beigties ar sadauzitam pierēmLaurix rakstīja:Neiet runa tikai par tavu.. Viss kopumā. Protams dirsā to kontrolēt, jo viens rūpīgi kopj un pucē savu e36to, pēc tam notirgo dirsrocim, kurš nojāj pa grāvjiem un tā tas viss aiziet tālāk! Tad, daži labi e36 lietotāji saka, ka negrib līmēt uzlīmes, jo puss lv nopisteņiem viņas virsū.. Neviens jau ar to necīnās un arī nav baigo variantu... Bet kkādā brīdī jau tas ir jāmaina, ja grib kko darīt tajā situācijā vispār. Un, domāju, ka reālākais varints ir revidēt foruma pasākumos.. Ja sabrauc 300++ e36tie, tad pusej toč ir raujamas viņas nostdomāju ka būtu daudzi kas dotu galva par to ka kāds pienāk un rauj naklenes no auto nost

Pietam jābūt īpaši zemam iq lai dēļ tādas lietas sāktu kauties. Protams, pirms plēšanas izstāstot situāciju un iemeslu.
Vai tad, kad uz ceļa veic TA kontroli, kāds iet kauties, kad viņam noplēš TA uzlīmi no loga un pasaka, ka tālāk braukt nevarēsiet?

Par uzlīmju atstāšanu vainīgs, Sedanam pārdošana notika steigā un atcerējos par nakļenēm tikai kad mašīna jau bija prom. 

- ikey07

Par uzlīmju raušanu, domāju, par šrota variantiem, kuriem viņas virsū... Kluba nolikumā tač ir rakstīts par to, kādā variantā piešķir. Bet reālā situācija ir tāda, ka pēdējām lamatām viņas ir virsu.. Un dēļ tā ir cilvēki, kuri ir sakopuši savus aparātus un gribētu viņas līmēt, bet nelīmē dēļ šā varianta!Linda rakstīja: Ārprāts tāda ažiotāža sacelta tikai tādēļ, ka kādam savā laikā tika aizrādīts un uzmesta lūpa. Katrs gadījums ir individuāls un pirms kādam kaut ko aizrādīt viss tiek apspriests, to neizlemj viens konkrēts kluba biedrs...
Ja kādam kaut kas nepatīk vienmēr taču ir iespēja iestāties klubā un kaut ko mainīt.
Par to uzlīmju raušanu ideja nedaudz garām, Tu atbrauc uz pasākumu samaksā un paliec bez uzlīmes, man šķiet visa vēlme braukt uz jelkādu pasākumu būtu zudusi.
P.s. kur ir problēma tikt pie uzlīmēm? Nav nekā neatrisināma![]()
Un.. sorry.. Ja atbrauc uz atklāšanas pasākumu drots ar uzlīmi logā, tad kāda problēma viņu izraut, ja neatbilst nosacījumiem? Cilvēks jau brauc un maksā par pasākumu nevis par uzlīmi!
Nu, pa lielam, man tas nav tik svarīgi... Izteicu viedokli sakarā par savām fake vnz.. un pieķēru klāt šo tēmu.
P.S Un ir problēma tikt pie uzlīmēm, jo, kad prasu, tad nekad nav.

Beautiful Mechanical Wonder

Es ar gribētu uzlīmi,bet zinot foruma attieksmi pret savādāk domājošajiem nav vērts.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Mums nav nekādu tiesību iet un raut kādam nost uzlīmes, jo cilvēks par viņām ir maksājis naudu. katram pašam būtu jābūt pietiekami apzinīgam un jāsaprot, ka nevajag uz sava šrota turēt tādas uzlīmes un pārdodot auto tās noplēst. Mēs varam aizrādīt, bet ne noplēstLaurix rakstīja:Par uzlīmju raušanu, domāju, par šrota variantiem, kuriem viņas virsū... Kluba nolikumā tač ir rakstīts par to, kādā variantā piešķir. Bet reālā situācija ir tāda, ka pēdējām lamatām viņas ir virsu.. Un dēļ tā ir cilvēki, kuri ir sakopuši savus aparātus un gribētu viņas līmēt, bet nelīmē dēļ šā varianta!Linda rakstīja: Ārprāts tāda ažiotāža sacelta tikai tādēļ, ka kādam savā laikā tika aizrādīts un uzmesta lūpa. Katrs gadījums ir individuāls un pirms kādam kaut ko aizrādīt viss tiek apspriests, to neizlemj viens konkrēts kluba biedrs...
Ja kādam kaut kas nepatīk vienmēr taču ir iespēja iestāties klubā un kaut ko mainīt.
Par to uzlīmju raušanu ideja nedaudz garām, Tu atbrauc uz pasākumu samaksā un paliec bez uzlīmes, man šķiet visa vēlme braukt uz jelkādu pasākumu būtu zudusi.
P.s. kur ir problēma tikt pie uzlīmēm? Nav nekā neatrisināma![]()
Un.. sorry.. Ja atbrauc uz atklāšanas pasākumu drots ar uzlīmi logā, tad kāda problēma viņu izraut, ja neatbilst nosacījumiem? Cilvēks jau brauc un maksā par pasākumu nevis par uzlīmi!
Nu, pa lielam, man tas nav tik svarīgi... Izteicu viedokli sakarā par savām fake vnz.. un pieķēru klāt šo tēmu.
P.S Un ir problēma tikt pie uzlīmēm, jo, kad prasu, tad nekad nav.

un nedod dievs, ka plēšot nost uzlīmi tiks norauts kvalitatīvais loga tonējums vai kāds gabaliņš norūsējušās virsbūves krāsas...
p.s. kaut kā atrisināsim to

It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Taisnība jau Tev ir
Kā lojāli domājošam cilvēkam, bet te dzīvo tādi zari, kuri nekad neizraus viņas!
Bet nu viss čill un lai tas paliek katra nēsātāja ziņā!
Un par pļonku gan
pluss vel nedod dievs atstāsi savu fingerprintu uz tikko nomazgātā stikla!

Bet nu viss čill un lai tas paliek katra nēsātāja ziņā!
Un par pļonku gan

Beautiful Mechanical Wonder

Par uzlimiem ir taa ka es vinjas izsniedzu un ir nolikums pec kura loti stingi pieturos, ja tas uzlimes ir uz kada ne tik gliit auto, tad vai nu :
1. ta uzlime tur ir jau sen
2. mani apcakareja , sakot un paradot topiku u.t.t auto bet uzlime uz cita ko izkontrolet nevaru
3. pastaisitas uzlimes
2. mani apcakareja , sakot un paradot topiku u.t.t auto bet uzlime uz cita ko izkontrolet nevaru
3. pastaisitas uzlimes
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Jopcik, kas par traci tādu sūdu dēļ. Kāpēc vispār ir tik ļoti liela vajadzība pēc apliecinājuma, ka pašam jātaisa uzlīmes, paliktņi utml? Pat, ja man viņas piedāvātu, nelīmētu, jo mašīnu turu bez nevienas uzlīmes. Neatkarīgi no tā, tas ir kārtējais sūds vai kluba uzlīme, foruma uzlīme utml. Ir 2 uzlīmes, kas patīk un gribētos, bet nelīmēšu virsū tāpat. 

Izskatās ka latgalis rakstījismāriņš rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... fxmpk.html
Baigi mēle jāmežģ lai izlasītu tekstu.

Savam vecajam sedanam, kas nebija neko izcils, uzlīmes saņēmu pa pastu, izpildot tikai tos nosacījumus, ko jau te prasa, lai ir topiks un noteikto laiku forumā. Toreiz pie uzlīmju dslīšanas bija laikam sharp.KLAVINS rakstīja:Par uzlimiem ir taa ka es vinjas izsniedzu un ir nolikums pec kura loti stingi pieturos, ja tas uzlimes ir uz kada ne tik gliit auto, tad vai nu :
3. pastaisitas uzlimes
Tagadējam e36 uzlīmju nebūs, un esmu to jau teicis pirms 2 gadi, kāpēc, un ne jau dēļ auto stāvokļa..

Brazzers? Vai Fake Taxi?funkyasshit rakstīja:Jopcik, kas par traci tādu sūdu dēļ. Kāpēc vispār ir tik ļoti liela vajadzība pēc apliecinājuma, ka pašam jātaisa uzlīmes, paliktņi utml? Pat, ja man viņas piedāvātu, nelīmētu, jo mašīnu turu bez nevienas uzlīmes. Neatkarīgi no tā, tas ir kārtējais sūds vai kluba uzlīme, foruma uzlīme utml. Ir 2 uzlīmes, kas patīk un gribētos, bet nelīmēšu virsū tāpat.

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Labs.

M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Nu tad 4 varbūt kopā gribētos. 

bļa bez st5 mans sedans izskatās pēc šrota, nebrauksu ielās, savādāk kāds vel noraus nost e36 nakļenes

Visas žurkas uz bleķiem neizskatās kā uz labiem ļitačiemem.dzhii rakstīja:bļa bez st5 mans sedans izskatās pēc šrota, nebrauksu ielās, savādāk kāds vel noraus nost e36 nakļenes![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

vai nu es esmu izaudzis no tās disku dročīšanas, vai man viņa nekad nav bijusi, bet manuprāt diski ir pēdējais uz ko vajadzētu baigi siekaloties. Cilvēks, kurš saprot, spēs novērtēt auto arī tad ja tas būs uz bleķiem, un, tie, kuri nesaprot, tāpat domā, ka esi muļķis ar BMWvitjazz rakstīja:Visas žurkas uz bleķiem neizskatās kā uz labiem ļitačiemem.dzhii rakstīja:bļa bez st5 mans sedans izskatās pēc šrota, nebrauksu ielās, savādāk kāds vel noraus nost e36 nakļenes![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Nezinu vai varu piekrist, Diski ir 60% auto izskata, ja runājam tieši par izskatu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07

varbūt ar neadekvātiem diskiem vienkārši mazāk kāšus ievēro. Nu kā jau teicu - tas tik mans viedoklis 

lielu lomu spēlē mašīna klīrens un disku platums, ar tiem pašiem e34 bleķiem un oem kalpakiem var izskatīties labi, ar nopuvušiem e36 bleķiem, un džipa klīrensu, protams ka izskatīsies slikti. 

r15 lietie maksā ~vienā cenā ar bleķiem
Nesaprotu jēgu pirkt bleķus
Nesaprotu jēgu pirkt bleķus

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1940
- 1941
- 1942
- 1943