Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1943
- 1944
- 1945
- 1946
- 1947
- …
- 2228
- chevron_right

Nez, es ar kupeju pus gadu diendienā nobraukāju ar bērniem aizmugurē...palīdzēju cilvēkiem pārvākties, riepas vadāju, kaudzi visādas citas mantas, gaļu tirgoju...Pēc tam 2. gadu laikā sedans nevienā brīdī nelikās ērtāks.maartyd rakstīja:Kupejas vizuāli ir pievilcīgākas, bet ar to arī visi plusi beidzas![]()
Jāņem kupeja kā winterbeateris. Tourings daily way to go.

Pilnīgi manas emocijas, nekas nav labāks par Coupe, man ir divi auto, uni un coupe, no uni varu arī atteikties, coupe ir mans labakais pirkums, kaut ne labākajā stavoklīZzevsS rakstīja:Nez, es ar kupeju pus gadu diendienā nobraukāju ar bērniem aizmugurē...palīdzēju cilvēkiem pārvākties, riepas vadāju, kaudzi visādas citas mantas, gaļu tirgoju...Pēc tam 2. gadu laikā sedans nevienā brīdī nelikās ērtāks.maartyd rakstīja:Kupejas vizuāli ir pievilcīgākas, bet ar to arī visi plusi beidzas![]()

Man ikdienai ir Audi a6 un vienīgā virsbūve no e36 kas interesē izklaidei ir kupeja, pārējās kkā nesaista.Madyboy rakstīja:Pilnīgi manas emocijas, nekas nav labāks par Coupe, man ir divi auto, uni un coupe, no uni varu arī atteikties, coupe ir mans labakais pirkums, kaut ne labākajā stavoklīZzevsS rakstīja:Nez, es ar kupeju pus gadu diendienā nobraukāju ar bērniem aizmugurē...palīdzēju cilvēkiem pārvākties, riepas vadāju, kaudzi visādas citas mantas, gaļu tirgoju...Pēc tam 2. gadu laikā sedans nevienā brīdī nelikās ērtāks.maartyd rakstīja:Kupejas vizuāli ir pievilcīgākas, bet ar to arī visi plusi beidzas![]()

Sveiki ziemas cienītāji.
Šoreiz jautājums nebūs kur ar sniega iestāšanos paslidināties lai poliči neizraksta dzelteno lapu , bet mazliet tehniskas dabas jautājums.
Vai jums ir zināms kur varētu iegādāties Rīgas robežās svaigus relejus , būtu labi ja visus vai arī tādus kas lietoti , bet uzticami kā komisārs reksis ?
Cik visu releju apmainīšana aptuveni izmaksātu ?
Paldies , lai labi slidinās , lai pogainie nenoķer
Šoreiz jautājums nebūs kur ar sniega iestāšanos paslidināties lai poliči neizraksta dzelteno lapu , bet mazliet tehniskas dabas jautājums.
Vai jums ir zināms kur varētu iegādāties Rīgas robežās svaigus relejus , būtu labi ja visus vai arī tādus kas lietoti , bet uzticami kā komisārs reksis ?
Cik visu releju apmainīšana aptuveni izmaksātu ?
Paldies , lai labi slidinās , lai pogainie nenoķer

Argus, lemona kkas jabut.. Var pasutit oem bmw, visai masinai izmaksas +- ziemas zurka..
Lietoti jebkura srota metajas
Lietoti jebkura srota metajas

jap, touringi ftwmaartyd rakstīja:Kupejas vizuāli ir pievilcīgākas, bet ar to arī visi plusi beidzas![]()

Perekupi nemāk BMW https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... efeho.html
-Auto telefons; Tikko izieta TA; un 2.0 dzinējs

No e36 compact FTW. Kupeja vissmukākā, bet viņas arī ir vissapistākās un detaļas ir dārgākas.

"Piedāvāju BMW pielāgotu sportam" - karstā gaisa intake uzlikts. 

M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Vienīgais kas tur ir labs tie ir diskiKA-91 rakstīja:Perekupi nemāk BMW https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... efeho.html

Kāds negrib šovakar mežciema-pļavnieku-purvicema-krasta masīva pusē iedot (vismaz) vienu pusass skrūvi? Kompakts, lielais reduktors, ja tas ko maina 

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Sveicināti , ir viens jautājums ?!
Ir tā , ka man pieder e36 325TD pārtaisīta par TDS , bet nu tas tā un , kad pirku , tad stāvēja plazmas spidometrs , ļoti nepatika un nopirku parasto itkā arī no TD vai TDS , bet cik saprotu tad pirms facelift , bet man ir facelift un ir sekojoša problēma , iespējams , ka ātrumu nepareizi rāda , bet tas tā , bet ir viena ļoti liela problēma , ka apgriezieni iet apmēram MAX līdz 3000 nu Moš 3500 , un tas ir labojams vai arī jāmeklē TD facelift spidometrs ? Paldies
Ir tā , ka man pieder e36 325TD pārtaisīta par TDS , bet nu tas tā un , kad pirku , tad stāvēja plazmas spidometrs , ļoti nepatika un nopirku parasto itkā arī no TD vai TDS , bet cik saprotu tad pirms facelift , bet man ir facelift un ir sekojoša problēma , iespējams , ka ātrumu nepareizi rāda , bet tas tā , bet ir viena ļoti liela problēma , ka apgriezieni iet apmēram MAX līdz 3000 nu Moš 3500 , un tas ir labojams vai arī jāmeklē TD facelift spidometrs ? Paldies

māriņš rakstīja:https://www.youtube.com/watch?v=SSCL6UDvnQA
Reku šitais arī labs

https://www.youtube.com/watch?v=m7wqaTgRkzY
- ikey07

ikey07 rakstīja:māriņš rakstīja:https://www.youtube.com/watch?v=SSCL6UDvnQA
Reku šitais arī labs![]()
https://www.youtube.com/watch?v=m7wqaTgRkzY

Kāds var apgaismot par 325 tds'u ? Slimības ? kas jāskatās pērkot u.t.t

Sūknis. Un rūsa, kā jau visām žurkām.CO2 rakstīja:Kāds var apgaismot par 325 tds'u ? Slimības ? kas jāskatās pērkot u.t.t
Kuzava stāvoklis tas viss pašsaprotami ,bet vairāk interesē tieši tas motors. Principā visas dīzeļus vainas vai ir arī kas īpašs ? Par cik nav bijusi saskarsme ar šitādu dīzeli..

Es jau saku - Sūknis.CO2 rakstīja:Kuzava stāvoklis tas viss pašsaprotami ,bet vairāk interesē tieši tas motors. Principā visas dīzeļus vainas vai ir arī kas īpašs ? Par cik nav bijusi saskarsme ar šitādu dīzeli..
Pievērs uzmanību augstspiediena sūknim. Tie parasti tek un ir sadiluši.
Paldies par apgaismošanu!māriņš rakstīja:Es jau saku - Sūknis.CO2 rakstīja:Kuzava stāvoklis tas viss pašsaprotami ,bet vairāk interesē tieši tas motors. Principā visas dīzeļus vainas vai ir arī kas īpašs ? Par cik nav bijusi saskarsme ar šitādu dīzeli..
Pievērs uzmanību augstspiediena sūknim. Tie parasti tek un ir sadiluši.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1943
- 1944
- 1945
- 1946
- 1947
- …
- 2228