Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1948
- 1949
- 1950
- 1951
- 1952
- …
- 2228
- chevron_right

Negribi pats pamēģināt uztaisīt kalendāru?
Bet vispār, tā kā vairums no Jums gribēja balsošanu, kārtējo reizi tika mainīts lēmums, atteikties no idejas, ka mēs izvērtējam bildes un tās tiks nodotas balsošanai jums, e36.lv lietotājiem. demokrātija n_shit.
Tā kā bildes jau ir iesniegtas administratoriem, lai izveido balsošanu.
funkyasshit, laba ideja
Bet vispār, tā kā vairums no Jums gribēja balsošanu, kārtējo reizi tika mainīts lēmums, atteikties no idejas, ka mēs izvērtējam bildes un tās tiks nodotas balsošanai jums, e36.lv lietotājiem. demokrātija n_shit.
Tā kā bildes jau ir iesniegtas administratoriem, lai izveido balsošanu.
funkyasshit, laba ideja

It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Par auto šoreiz nav runa,acīs iekrita tā kanalizācijas trubaRENIO rakstīja:Normàls auto

Nau tur nekādas kanalizācijas trubas.Da1ris rakstīja:Par auto šoreiz nav runa,acīs iekrita tā kanalizācijas trubaRENIO rakstīja:Normàls auto
Tīko biju skatīties auto rīt nonāk mana īpašuma slieksni metami grīda pasudiga

Atkal metināt vajadzēs,darba padaudz....

Ja nav nav viss kārtībā,metini kas jāmaina par to man nekādu pretenzijuzurkae36 rakstīja:Nau tur nekādas kanalizācijas trubas.Da1ris rakstīja:Par auto šoreiz nav runa,acīs iekrita tā kanalizācijas trubaRENIO rakstīja:Normàls auto

Tīri kā winterbitersvitjazz rakstīja:Atkal metināt vajadzēs,darba padaudz....

Yolo Tauta!
Kāds nevar man pastāstī, kam un kā un kāpēc un vēl milijons stulbu jautājumu - Kāpēc man ir paneļa bultas sarkanā krāsā un citiem baltā krāsā?
Man piedāvāja mainīties, jo man ir sarkanās bultas un cilvēkam patīk. Es tik dēļ tā sāku interesēties.
Tā kā man ir -
Ar balto bultu -
Kāds nevar man pastāstī, kam un kā un kāpēc un vēl milijons stulbu jautājumu - Kāpēc man ir paneļa bultas sarkanā krāsā un citiem baltā krāsā?
Man piedāvāja mainīties, jo man ir sarkanās bultas un cilvēkam patīk. Es tik dēļ tā sāku interesēties.

Tā kā man ir -
Slēpts saturs: Parādīt
Slēpts saturs: Parādīt
Pēdējais labojis māriņš - 04 Dec 2016, 23:38, kopā labots 1 reizi.

Sarkanas var būt ja kāds viņas ir nokrāsojis ar marķieri Vai
Vai Ir M3 spidometrs.
Vai Ir M3 spidometrs.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Nu paskaties vēl vienu reizi ,kāds man ir zem spoilera. nomainiju bildi uz tieši manu paneli, jo pamaniju, ka to ko pirmstam ieliku bija M panelisValtersZ rakstīja:Sarkanas var būt ja kāds viņas ir nokrāsojis ar marķieri Vai
Vai Ir M3 spidometrs.

Ja tiešām ar marķieri, tad labs marķieris, jo nevar pat pateikt. 

Nu nav man ///M spido.
Tad jau laikam toč marķieris uzdarbojies

Ir jēga par to miskasti maksāt tādu naudu?zurkae36 rakstīja:Nau tur nekādas kanalizācijas trubas.Da1ris rakstīja:Par auto šoreiz nav runa,acīs iekrita tā kanalizācijas trubaRENIO rakstīja:Normàls auto

Nu nav teikts, ka marķieris.. Es savam bultas pārliku no uk ///M spido. Tā kā moš Tev arī ir oridžinalmāriņš rakstīja:Nu nav man ///M spido.

Beautiful Mechanical Wonder

Es arī gribu ///M speedo, bet eļļas temp. dēļ, nevis kaut kādu sarkanu bultiņu dēļ. 
Un vēl 8k redline, protams.

Eļļas temp. rādītājs jau būtu forši, man to ekonometru nafig nevajag.funkyasshit rakstīja:Es arī gribu ///M speedo, bet eļļas temp. dēļ, nevis kaut kādu sarkanu bultiņu dēļ.

Laurix rakstīja:Nu nav teikts, ka marķieris.. Es savam bultas pārliku no uk ///M spido. Tā kā moš Tev arī ir oridžinalmāriņš rakstīja:Nu nav man ///M spido.
Mošk tad tā ir, jo neizskatās, ka būtu kāds tur krāsojis bultas.

Čau visiem, ir kāds darījis tādu lietu kā mainījis spidometram bacground? Man viss lobās nost jaunu pirkt nav velmes, doma ir kautkā atjaunot. 

Vai tiesam 10e par 4cil un 15e par 6cil ir tik dargi ka ir verts atjaunot esosu?!Arturs911 rakstīja:Čau visiem, ir kāds darījis tādu lietu kā mainījis spidometram bacground? Man viss lobās nost jaunu pirkt nav velmes, doma ir kautkā atjaunot.

Liet. Toms Škarsts ir to darījis gan jau sīkāk pastāstīs.Arturs911 rakstīja:Čau visiem, ir kāds darījis tādu lietu kā mainījis spidometram bacground? Man viss lobās nost jaunu pirkt nav velmes, doma ir kautkā atjaunot.
It's all about the win

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1948
- 1949
- 1950
- 1951