Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- …
- 2228
- chevron_right
+36m4z rakstīja:Kad pats ieliku, vel daudziem pazīstamajiem prasiju vai nespīd acīs kad braucu no muguras vai pretī, un visi teica ka nē, netraucē. Zinu ka baigi spīd acīs tie kam nav lēcas, reāli tiem varētu tos sodus likt vai kā, bet lēciniekiem toč nē. Mani vel neviens lēcu lukturis ar "nelegālo" ksenonu nav apžilbinājis.
tieši tāka tiem kam nav lēcas lai soda, kam ir lēcas lai liek mieru
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
da ne jau xsenona ir lieta ,zilbina ari pajolini ar savam holagenam lampam
jo ko dara tie jefi kad sudigi spid uz cela ,piebrauc pie savas garazinas durvim un ar skrugriezni uzgriez aukstak
lai labak spid un tipa celu redz
bet kad saprot ka nekas nespid tad perk letas kinas lampas kuras ir +30 super blu
jo xsenonam
vienkarši ir jaregule lukturi 2 gada damas un kungi

jo ko dara tie jefi kad sudigi spid uz cela ,piebrauc pie savas garazinas durvim un ar skrugriezni uzgriez aukstak
NU nezinu kur jūsu sāpe. Mani tie xenoni nežilbina. Ja arī gadās, tad tik pat bieži kā ar halogēnām.
Kadam nav r16 ar ziemenem uz pardosanu?
Es ar saviem bezleecu lukturiem veel nevienu neesmu apzhilbinaajis!!!!! Ar hrenonu braucu jau 5 gadus!!!!ega rakstīja:+36m4z rakstīja:Kad pats ieliku, vel daudziem pazīstamajiem prasiju vai nespīd acīs kad braucu no muguras vai pretī, un visi teica ka nē, netraucē. Zinu ka baigi spīd acīs tie kam nav lēcas, reāli tiem varētu tos sodus likt vai kā, bet lēciniekiem toč nē. Mani vel neviens lēcu lukturis ar "nelegālo" ksenonu nav apžilbinājis.![]()
Vienkaarshi vajag PAREIZI NOREGULĒT LUKTURUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Starpcitu MB orgjinaali naaca ksenons arii bezleecu lukturos
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Meitene! Tev ir aizspriedumi??A!gars rakstīja:A tu Blusa puika via meitene?Man ar meitenēm tandēmos bail pa slideniem ceļiem. Labāk citās vietās slidināties
Dj_Zee, es tevi pazīstu? Kā tu zini, ka stūris?a tev šodien bij pa mazbembim sturis lupatas
padoma tak par citiem ceļu satiksmes dalibniekiem
P.s. - braucu prātīgi, atbildīgi un bez strapgadījumiem! - Sabinchix garantē!
nu ko jalec ieksaa un jamauc kaukadus pari pa 300km uz vienu pusi sagaidit savu jauno motora vaaku 
...
Blusa rakstīja:Meitene! Tev ir aizspriedumi??A!gars rakstīja:A tu Blusa puika via meitene?Man ar meitenēm tandēmos bail pa slideniem ceļiem. Labāk citās vietās slidināties
![]()
Dj_Zee, es tevi pazīstu? Kā tu zini, ka stūris?a tev šodien bij pa mazbembim sturis lupatas
padoma tak par citiem ceļu satiksmes dalibniekiem
![]()
P.s. - braucu prātīgi, atbildīgi un bez strapgadījumiem! - Sabinchix garantē!
hehehe
Nu jāaa vakar bišku noņerts adrenaļinčiks..
Bet neko..Elīnīt pēctam pirms noliku bembīti tā izpriecājos pa maximas laukumu...pēc 3:00 bij baigi smuki sasnidzis..
āaaa un Dj_Zee - Elīnīte jau nebij vainīga ka viens lohs izskrēja priekšā, kad viņa bij uz galvenā ceļa...
Ak tu, Šakālis!!!!
es gan izbraucot no montāžas beidzot varēju mašīnu nobremzēt, biju tik priecīga. Šodien kkur aizmugurējās jāizrok un vispār būs pasaka. Pastijos uz pakaļējām un apbrīnoju savu un TAVU drosmi braukt ar mani kkur...
P.s. - vakarā uz apdrošinātāju servisu vērtēties....
es gan izbraucot no montāžas beidzot varēju mašīnu nobremzēt, biju tik priecīga. Šodien kkur aizmugurējās jāizrok un vispār būs pasaka. Pastijos uz pakaļējām un apbrīnoju savu un TAVU drosmi braukt ar mani kkur...
Njaaa...nu nekas ja kaut kas notiktu vismaz būtu kopā..Blusa rakstīja:Ak tu, Šakālis!!!!![]()
es gan izbraucot no montāžas beidzot varēju mašīnu nobremzēt, biju tik priecīga. Šodien kkur aizmugurējās jāizrok un vispār būs pasaka. Pastijos uz pakaļējām un apbrīnoju savu un TAVU drosmi braukt ar mani kkur...![]()
p.s - stulbās blondīnes
man arī beidzot šodien sniegs, bet nav forši
pa to putru jau nevar pašķērēt

Labi labi,tikai nebļaujOrkaans rakstīja:Es ar saviem bezleecu lukturiem veel nevienu neesmu apzhilbinaajis!!!!! Ar hrenonu braucu jau 5 gadus!!!!ega rakstīja:+36m4z rakstīja:Kad pats ieliku, vel daudziem pazīstamajiem prasiju vai nespīd acīs kad braucu no muguras vai pretī, un visi teica ka nē, netraucē. Zinu ka baigi spīd acīs tie kam nav lēcas, reāli tiem varētu tos sodus likt vai kā, bet lēciniekiem toč nē. Mani vel neviens lēcu lukturis ar "nelegālo" ksenonu nav apžilbinājis.![]()
Vienkaarshi vajag PAREIZI NOREGULĒT LUKTURUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Starpcitu MB orgjinaali naaca ksenons arii bezleecu lukturos
un kā tas ir, PAREIZI?
izravi domu no galvasSabinchix rakstīja:Njaaa...nu nekas ja kaut kas notiktu vismaz būtu kopā..Blusa rakstīja:Ak tu, Šakālis!!!!![]()
es gan izbraucot no montāžas beidzot varēju mašīnu nobremzēt, biju tik priecīga. Šodien kkur aizmugurējās jāizrok un vispār būs pasaka. Pastijos uz pakaļējām un apbrīnoju savu un TAVU drosmi braukt ar mani kkur...![]()
![]()
![]()
P.s. - vakarā uz apdrošinātāju servisu vērtēties....![]()
p.s - stulbās blondīnes![]()
ar amuri pa bezlecu lukturi 
Dj_Zii, tev pēdējā laikā kaut kāda verbālā caureja? 90% bezjēdzīgi teikumi.
trmperatura 
Coldrex palīdzēs 
Alūksnē tads sniegs ka nemaz nebraukšu mājās
japaliek jelgava
un vel masinai pagaisnedel nepaspeju riepas nomainit
ta ka nemaz arā no kupenas netieku 
un vel masinai pagaisnedel nepaspeju riepas nomainit
Alūksnē ir sniegs?
Un es domāju, kāpēc visi sākuši uz 50 pa šoseju braukt...
Tikko beidza birt no gaisa, laikam kvotas būs izbeigušās
Tikko beidza birt no gaisa, laikam kvotas būs izbeigušās
dogMa rakstīja:Coldrex palīdzēs
Uuun Dj_zii ja nepazīsti mūs personīgi, tad nerunā labāk lieki
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 195
- 196
- 197