Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- …
- 2228
- chevron_right
Kā jau teicu jā. No sākuma tev būs jāpierāda sevi, lai es tevi laistu sev pie sānaBlusa rakstīja:Meitene! Tev ir aizspriedumi??A!gars rakstīja:A tu Blusa puika via meitene?Man ar meitenēm tandēmos bail pa slideniem ceļiem. Labāk citās vietās slidināties
![]()
Nu ko,pēdējo reizi ar savu estoril esmu izbraucis,būsim atpakaļ ielās martā 
kalendāru vajag atpakaļ blakus bildei, sākuma lapā jo tad vieglāk ieraudzīt un nav jārullē uz leju.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
Man kalendāru rāda labajā, augšējā stūrī, tā kā viss pagaidām čikiniekā.
man no sākuma ar bija bildei labajā pusē, bet tagad viss rādās lapas apakšā zem bildes. moš man darbā internets gļuči, kā nekā viss caur igauniju iet 
Laikam pagaidām vēl pārlūkprogrammu nesalāgotība :) Tiksim galā! Agris tiks! 
jup uz google-chrome viss ok, bet uz faijerfoksa nav labi.dogMa rakstīja:Laikam pagaidām vēl pārlūkprogrammu nesalāgotība :) Tiksim galā! Agris tiks!
http://www.aluksniesiem.lv/portals/foto ... l_id=21210
kam vajadzēja sniegu lai paslidinaies ? te tāda daudz.....
fuuuuu, tas pa daudz

ee, kads sodien kkur brauc slideet pa riigas ielaam? ( juglas gals )
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
jau biju... neviens nekur nebraukā, kur,cik es biju... Alfā kluss, dominas stāvieta vispār izmirusi. Nav interesanti.
Dodos sniega mekleejumos uz alfas pusi 
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Elwiz puika uz goda
atveda 4 tumšas valmiemuižas
man jau garšo viņas
tikai nepajautaju kur viņs dabuja viņu orģinalaja 4paku iepakojuma
tikai nepajautaju kur viņs dabuja viņu orģinalaja 4paku iepakojuma
Pa alfas stāvlaukumu viens čalīts slidinājās ar audi a6 unversāli priekšpiedziņu ņēmās ņēmās līdz pārsita riepu uz apmales un ieskrēja ar sānu kokā 
Atāa Pļavnieki...šodien pārvācos uz centru dzīvot...
Tagad ja redzat manu bembīti pretī dzemdību namam - nē es negaidu bērnu, es vienkārši dzīvošu tur pretī

Tagad ja redzat manu bembīti pretī dzemdību namam - nē es negaidu bērnu, es vienkārši dzīvošu tur pretī
Ceru, ka tas nebija kāds no foruma biedriem, kas bija pret barjeru un vēl 3 mašīnām vakar samīcijis savu e36 pēc garkalnes uz Siguldas šosejas. 
Nu vot... kaimiņiene (Sabinchix) pamet savu posteni un mūsu mašīnas vairs nesargāsi

vairs jau nevar paslidinaties ;D par daudz ta sniegagun4aa rakstīja:http://www.aluksniesiem.lv/portals/foto ... l_id=21210
Nu Sabinchik, paspēji mantas sakravāt? 
Es šodien uz darbu ciet acīm braucu
Es šodien uz darbu ciet acīm braucu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 196
- 197
- 198
- 199