Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1970
- 1971
- 1972
- 1973
- 1974
- …
- 2228
- chevron_right

Spams jāveido šeit protams, bet par bet par frāzi "cipruss tu tiesam esi slims" uzskatu, ka moderatoriem tev būtu jāiesver bans uz kādu nedēļu, jo tā ir tieša un publiska cita lietotāja apvainošana.AndzaK_LV rakstīja:ZzevsS rakstīja:Tev pašam gadījumā nevajadzētu kādu psihologu apmeklēt, ka tu bez attiecīgās izglītības vari noteikt ka cilvēks slims? Neaizstāvu ciprusu, bet nedomāju ka viņš iepriekšējā postā kko ne tā uzrakstīja.AndzaK_LV rakstīja:Cipruss tu tiesam esi slims!ej tak arsteties!
tas bija vairak attiecinams uz Patina Topika ierakstito! man vajadzeja taja topika spamu sakt veidot?

Tev vajadzēja vismaz nokopēt viņa postu no turienes, lai visiem ir skaidrs par ko Tu viņam uzbrauc, tad nebūs jāuzdod tādi jautājumi.AndzaK_LV rakstīja:ZzevsS rakstīja:Tev pašam gadījumā nevajadzētu kādu psihologu apmeklēt, ka tu bez attiecīgās izglītības vari noteikt ka cilvēks slims? Neaizstāvu ciprusu, bet nedomāju ka viņš iepriekšējā postā kko ne tā uzrakstīja.AndzaK_LV rakstīja:Cipruss tu tiesam esi slims!ej tak arsteties!
tas bija vairak attiecinams uz Patina Topika ierakstito! man vajadzeja taja topika spamu sakt veidot?

ee dzērāji,priecīgus ziemīšus,pietiek gulēt,te rAudi uzvar lēnām
https://www.facebook.com/V%C4%ABrie%C5% ... f=NEWSFEED

https://www.facebook.com/V%C4%ABrie%C5% ... f=NEWSFEED

Nevajag pārspīlēt. Tad par to, ko cipus ir rakstījis senāk daudziem lietotājiem būtu nevis bans uz nedēļu, bet mūža bans. Kādus lamuvārdus, ģimenes locekļu nozākāšana un kas tik vēl ne, to lietotāju es necienu un nekad necienīšu un uzskatu ka vesels viņš īsti arī nav, tur bez ārsta diagnozes to var pateikt. Šķiet ka man ir arī vēl kaut kāda sarakste ar viņu, kur šis ar nenormāli pretīgiem un slimiem vārdiem mētājas.ZzevsS rakstīja:
Spams jāveido šeit protams, bet par bet par frāzi "cipruss tu tiesam esi slims" uzskatu, ka moderatoriem tev būtu jāiesver bans uz kādu nedēļu, jo tā ir tieša un publiska cita lietotāja apvainošana.

Bet visi lielāki foruma varoņi ir šeit ieskaitot Baronu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

A man pret ciprusu nav pretenziju,bet alpains gan aizskāra manas jūtas,kad ieinstalēju sagrieztu mucu zem kapota,un also uzdirsa par izpūtēju,kurš no ugunsdzēšamā bija uzmetināts
Jo tur tajā auto galvenais bija efekts,nevis skats,un tas lielais plastmass labi pildija to funkciju.Ir arī aizdomas,ka viņš ir pamanijies to pašu tēmu pacelt e30.lv,bet nu lai jau,man gan nebūtu tik daudz laika un vēlēšanās vazāties pa forumiem diršot kādam kuiņu 

Alpine nav ValtersZ? 
Visu laiku tā ir licies.

Visu laiku tā ir licies.

Es nebrīnītosfunkyasshit rakstīja:Alpine nav ValtersZ?
Visu laiku tā ir licies.

Jup ,kas vel es esmu ?
Smieklīgi palasīt ko cilvēki raksta par otru cilvēku ne reizi dzīvē nesatiekot,bet kliedz kā pilnu baltu patiesību.
Smieklīgi palasīt ko cilvēki raksta par otru cilvēku ne reizi dzīvē nesatiekot,bet kliedz kā pilnu baltu patiesību.

Bez ārsta diagnozes var tikai nomirt, pārējo atstāsim lūdzu mūsu valsts gudro dakteru pārziņā. Jebkurā gadījumā par goda un cieņas aizskaršanu var vismaz pāris sutkas aiz restēm atpūsties, vai arī kā minimums iegūt bezmaksas psihologa konsultācijas pie vietējiem likumsargiem... Tas tā, pārdomām...Alpine rakstīja:Nevajag pārspīlēt. Tad par to, ko cipus ir rakstījis senāk daudziem lietotājiem būtu nevis bans uz nedēļu, bet mūža bans. Kādus lamuvārdus, ģimenes locekļu nozākāšana un kas tik vēl ne, to lietotāju es necienu un nekad necienīšu un uzskatu ka vesels viņš īsti arī nav, tur bez ārsta diagnozes to var pateikt. Šķiet ka man ir arī vēl kaut kāda sarakste ar viņu, kur šis ar nenormāli pretīgiem un slimiem vārdiem mētājas.ZzevsS rakstīja:
Spams jāveido šeit protams, bet par bet par frāzi "cipruss tu tiesam esi slims" uzskatu, ka moderatoriem tev būtu jāiesver bans uz kādu nedēļu, jo tā ir tieša un publiska cita lietotāja apvainošana.
Main idea, uzskatu ka lielākajai daļai šī foruma intelekta līmenis ir pietiekoši augsts lai nevajadzētu nolaisties līdz atsevišķu lietotāju zemajam intelekta līmenim!

Vairāk izskatās, ka Tu esi sacepies, nekā, ka Tev būtu baigi smieklīgiValtersZ rakstīja:Jup ,kas vel es esmu ?

Jo man taču esot 10 profili. Tai skaitā Laura profils un BestBMW un Barona un vel citi.
Džeki, var iziet TA ar degošu ABS un airbag lampiņu?

ABS lampiņ ir 1 (vieninieks)
Par airbagu nemāku teikt.
Par airbagu nemāku teikt.

Jā, esmu izgājis TA ar degošām šīm lampiņā. Itkā liek 1ninieku par viņiem, bet man pat tos neielika.djmax rakstīja:Džeki, var iziet TA ar degošu ABS un airbag lampiņu?
Lampiņas var diezgan viegli izņemt 

Par airbagu jāpiekrīt, bet imo par abs katra paša izvēle vai grib lai tāds strādā vai nē..
Da viss tur ir kārtībā, atvienoju benķi, jānodžeš kļudu, neesmu drošs vai paspēšu, jo primāri jāiziet TA.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1970
- 1971
- 1972
- 1973
- 1974
- …
- 2228