Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1971
- 1972
- 1973
- 1974
- 1975
- …
- 2228
- chevron_right

Par ABS lampiņu var ielikt 1, var neielikt. Kā man pēdējo reizi inspektors teica: ''Nav jēgs likt 1, jo jūs taču pats redzat, ka tā lampiņa deg''. Kas ir ļoti prātīgi no inspektora.
Par airbag lampu - es nomainīju beņķus, kam nav tā sensora, parādījās tā lampiņa. Viņa izdziest pēc kādām 10 minūtēm katru reizi. Moka padarbini dzinēju tās 10/15 min un paskaties.
Par airbag lampu - es nomainīju beņķus, kam nav tā sensora, parādījās tā lampiņa. Viņa izdziest pēc kādām 10 minūtēm katru reizi. Moka padarbini dzinēju tās 10/15 min un paskaties.
Varbūt kādam ir n42 timing tooļi uz nomu?
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.

Priecīgus Ziemassvētkus visiem... 

Sveiki, ko var pastastīt par Bilstein b14 Pss koil
Plusi un mīnusi.
Plusi un mīnusi.

Dirsaa,atkal cp protokolu sarakstija,kā es bļin varu zināt,ka man nedeg numura apgaismojums?
bet šoreiz varēšu maksāt pusi ;D

Da labi, vai tad nu tiešām tik grūti bija sarunāt, ka aizbrauksi līdz mājām un nomainīsi spuldzīti?Ģirts rakstīja:Dirsaa,atkal cp protokolu sarakstija,kā es bļin varu zināt,ka man nedeg numura apgaismojums?bet šoreiz varēšu maksāt pusi ;D

Deva iespēju tipa sačinīt,a man kāreiz nav spuldzīšu tieši to
paklapēju,vāku pavirināju nav un nav,ko darīt,paņēma jau ar reāli uz meža ceļa ;D laikam plānu pilda 

Naturāli nepaveicāsĢirts rakstīja:Deva iespēju tipa sačinīt,a man kāreiz nav spuldzīšu tieši topaklapēju,vāku pavirināju nav un nav,ko darīt,paņēma jau ar reāli uz meža ceļa ;D laikam plānu pilda

Tu esi losis vai tikai izliecies ? Pieķēra, nedeg, sods. Kāds vēl sarunāt mājās nomainīt ? Tik pat labi TA ejot arī sarunā, ka neliek 2 vai 3 un mājās tak sataisīsi.Inferno rakstīja:Da labi, vai tad nu tiešām tik grūti bija sarunāt, ka aizbrauksi līdz mājām un nomainīsi spuldzīti?Ģirts rakstīja:Dirsaa,atkal cp protokolu sarakstija,kā es bļin varu zināt,ka man nedeg numura apgaismojums?bet šoreiz varēšu maksāt pusi ;D

gadās jau sarunāt ar mentiem un inspektoriem visuko, arī skatē esmu sarunājis, ka izjukušu plaukta buksi mājās samainīšuEmteks rakstīja:Tu esi losis vai tikai izliecies ? Pieķēra, nedeg, sods. Kāds vēl sarunāt mājās nomainīt ? Tik pat labi TA ejot arī sarunā, ka neliek 2 vai 3 un mājās tak sataisīsi.Inferno rakstīja:Da labi, vai tad nu tiešām tik grūti bija sarunāt, ka aizbrauksi līdz mājām un nomainīsi spuldzīti?Ģirts rakstīja:Dirsaa,atkal cp protokolu sarakstija,kā es bļin varu zināt,ka man nedeg numura apgaismojums?bet šoreiz varēšu maksāt pusi ;D

Dārgi. Ar nevienu no Bilstein vai H&R produktu nevar īsti nošaut garām. Vienīgi var sanākt, ka nevari mašīnu nolaist tik zemu kā gribi, jo tie nav stanceru koili.DN-848 rakstīja:Sveiki, ko var pastastīt par Bilstein b14 Pss koil
Plusi un mīnusi.

Ģirts...vnk. Likumu slikti zini. Šadas situacijad vajag pateikt...ka pirms brauksanas apgaji ap auto un parbaudiji visu arejo apgpaismojumu. Un pat ja redzi ka kkas nedeg....tad galvenais ir neatdzit to..bet teikt ka parbaudiji un viss bija kulee..

Neesmu losis un arī neizliecos. Tu gan laikam esi mudaks, ja nespēj uzdrukāt kaut vienu postu bez uzbrauciena, iedzer Nervostrong. Pa tēmu - ir gadījies braukt ar izdegušu tuvo vai gabarītu un aizbraukt tālāk bez soda, nesaskatu tajā neko sliktu.Emteks rakstīja:Tu esi losis vai tikai izliecies ? Pieķēra, nedeg, sods. Kāds vēl sarunāt mājās nomainīt ? Tik pat labi TA ejot arī sarunā, ka neliek 2 vai 3 un mājās tak sataisīsi.Inferno rakstīja:Da labi, vai tad nu tiešām tik grūti bija sarunāt, ka aizbrauksi līdz mājām un nomainīsi spuldzīti?Ģirts rakstīja:Dirsaa,atkal cp protokolu sarakstija,kā es bļin varu zināt,ka man nedeg numura apgaismojums?bet šoreiz varēšu maksāt pusi ;D

No salona apgaismojuma spuldzi kaut vai ielicis būtuĢirts rakstīja:Deva iespēju tipa sačinīt,a man kāreiz nav spuldzīšu tieši topaklapēju,vāku pavirināju nav un nav,ko darīt,paņēma jau ar reāli uz meža ceļa ;D laikam plānu pilda
Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Normāli būtu apiet ap mašīnu pārbaudīt vai viss deg un vai riepas pilnas un vai netek kautkas pirms katras braukšanas. Un reizi nedēļā šķidrumus pārbaudīt.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Es ne to vien esmu sarunājis. Arī par +30 pilsētā vien pirkstu kratījuši.gleizds rakstīja:gadās jau sarunāt ar mentiem un inspektoriem visuko, arī skatē esmu sarunājis, ka izjukušu plaukta buksi mājās samainīšupats vainīgs, ka neko nevari sarunāt
Dzīvojam Latvijā. Spuldze var izdegt arī nejaukā bedrē iemaucot. No pieredzes.ValtersZ rakstīja:Normāli būtu apiet ap mašīnu pārbaudīt vai viss deg un vai riepas pilnas un vai netek kautkas pirms katras braukšanas. Un reizi nedēļā šķidrumus pārbaudīt.
Mudaks varbūt. Vismaz es neīdu kā tāda vecene atšķirībā no tevis. Redzi spokos kaut kāds kekss tevi apcēlis un tad pa forumiem tu skrien un raudi kā vecene. Kaut kādus linkus sāc mest un citiem lūdzies lai kaut ko uzdirš par mani.Inferno rakstīja:Neesmu losis un arī neizliecos. Tu gan laikam esi mudaks, ja nespēj uzdrukāt kaut vienu postu bez uzbrauciena, iedzer Nervostrong. Pa tēmu - ir gadījies braukt ar izdegušu tuvo vai gabarītu un aizbraukt tālāk bez soda, nesaskatu tajā neko sliktu.

Abi numuri reizē ?
Vai abi tuvie reizē ?
Vai 4 gabarīti e36 aizmugurē ?
Vai abi tuvie reizē ?
Vai 4 gabarīti e36 aizmugurē ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1971