Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1977
- 1978
- 1979
- 1980
- 1981
- …
- 2228
- chevron_right
Ne tikai. Viņš arī par privāto dzīvi un veselību zin visu par citiem. Zvaigznēs nolasa. Un čomaki tādi paši viņam. 
Bandītisks astrologu grupējums.

Bandītisks astrologu grupējums.

Vins man shodien nolasija mana e38 vesturi un stavokli pec bildem
kad piedavaju satikties,atradit auto,cilvekam pazuda drosme

ar kompatu pa brugji
Labs.
Tas e38 izskatās smuki pa lielam. Varbūt vari izstāstīt ko tik ilgi gāja TA dabūt ? Un kāpēc izdomāji sarkanu pārlīmēt/pārkrāsot ?

Ta man lielaka sape bija ar bremzem kir beigas abs bloks chakareja praatu.parejie sudi bija mans slinkums un nolaidiiba.Ta ir mana stasta puse
par chura stastu nezinu 

ar kompatu pa brugji
Man gruti strideties bija ar cilveku,kursh sarakstijis enciklopediju
un sastadijis internet autodiagnostikas sistemu 

ar kompatu pa brugji
Ar idiotiem ir bezjēdzīgi strīdēties. Viņi uzvarēs novelkot tevi līdz savam līmenim.
Ok pietiek šodienai. Lai labi ripo e38.
Ok pietiek šodienai. Lai labi ripo e38.

emtek,a kas par jauno auto bazaru tā arī nesapratu
em dzhii skauž tip? 

Nezinu kas kuram skauž un kam ne. Bet nu powerī panesās labs dirsiens kopš nopirku. Varbūt nocēlu kadām. 

Kas par auto?

Nu un kas ir ar viņu? 3.0dīzelis tomāts?

Ja viņam ir kvēpmotors tad skaudība nepamatotaLawwr rakstīja:Nu un kas ir ar viņu? 3.0dīzelis tomāts?

Riks ,pienaks tev pareizais vecums un Tu sapratisi ka D ir way to go 

ar kompatu pa brugji

nekādas, pats tādu gribucipruss18 rakstīja:Kas vainas 3.0d tomatam?
Man 2.5d automāts. Ikdienā nekāda vaina. Dzīvi un pilni trinīši netrāpījās. Visi bēdīgām bundžām, dzinējiem vai pliki kā nabagi.cipruss18 rakstīja:Kas vainas 3.0d tomatam?

Kas cipruss ir pareizais vecums? Es personīgi dīzeli negribu, kaut arī man tas izmaksātu braukāt lētāk nekā ar gāzi...cipruss18 rakstīja:Riks ,pienaks tev pareizais vecums un Tu sapratisi ka D ir way to go

Pieņemsim, ka man vēl gadi neļauj spriest, bet dīzeli es gribētu tikai un vienīgi kā ērtu pakaļas pārvietojamo, visos pārējos gadījumos tikai un vienīgi benzīns.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1977
- 1978
- 1979
- 1980