Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1979
- 1980
- 1981
- 1982
- 1983
- …
- 2228
- chevron_right

Nu jā, kā ikdienas auto dīzelis ir gerai, sevišķi kombinācijā ar automātu. Bet again, mani personīgi biedē ekspluatācijas izmaksas dīzelim, kas nobraucis vairāk kā 300-400k, tāpēc labāk izvēlos benzīnniekus.
bet man pumpas metās no tā, kad kāds mēģina strojīt savu dīzeli, kā supersporta auto, kas visas emkas pļauj kā skābenes
Šajā forumā tas nav pārāk izteikti gan.
bet man pumpas metās no tā, kad kāds mēģina strojīt savu dīzeli, kā supersporta auto, kas visas emkas pļauj kā skābenes

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

nu lab, m57 ekspluatācijas izmaksas nav neko kosmiskas. Bet tāpat, visa tā pišanās ar random kļūdām, mūžīgās dianostikas, dzīvošanās pa servisiem utt. Nu nah.
Neapstrīdu, ka ir palikuši vēl labi dīzeļi utt, bet es runāju par vidējo aritmētisko

Neapstrīdu, ka ir palikuši vēl labi dīzeļi utt, bet es runāju par vidējo aritmētisko

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Vispār jau ir, bet vai vēlēsies samaksāt par e39 cenu, kura līdzvērtīga e60 ?Riks* rakstīja:Laikam jāEmteks rakstīja:Bagdančika sapidarasītie uz tranzītniekiem ir izpuvušas lamatas. Ja tu par tiem runā.Riks* rakstīja:Iekš LV vispār ir dzīvi e39?
Vienīgie ko redzēju ir "tikko no DE" sapedrīti uz tranzīta nr pa kosmosu. Bet nu cik viņi ir patiesībā labi? Vācijā labi eksemplāri sākas no 5-6k![]()
Bet nu jāatzīst, ka e39 ir daudz vairāk noturīgāki pret rusļiku kā e36. E39 pašam ir wishlistā kā komfortabls dailywagens, bet apzinos to ka jamie ir nomocīti. Lēnā garā sāku briest uz e91.

Draugam it tiesham dzivs in kopts e39.Riks* rakstīja:Iekš LV vispār ir dzīvi e39?
Vienīgie ko redzēju ir "tikko no DE" sapedrīti uz tranzīta nr pa kosmosu. Bet nu cik viņi ir patiesībā labi? Vācijā labi eksemplāri sākas no 5-6k
Vinjsh pat gribetu vinju pardot, bet skatoties uz vietejam cenam - bail aizlidot kosmosā

Lai arī kā gribētos e60, bet veselais saprāts pa to naudu labāk paņemtu top zustand e39. E60 pfl ir ļoti daudz kāšu.

cipruss18 rakstīja:Negribu taisiit oftopiku,bet Zuze,ka var naydu prasit par lietu,kura iespejams ,ka nestradaa?
Tieši tā pat kā -prasīt naudu par jebkuru detaļu. Kaķis maisā. Var iet un var neiet. Var būt ejošs sensors uz viena motora , bet kamēr tiek līdz nakošam viņš var izbeigties. Vai riepas nopirkt ar pumpu vai motoru jau izņemtu. Nekad nevar zināt.
Dikti apšaubu ka lielie šortisi bauda katru lietu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Es zinu vienu cilvēku kas dod garantiju.
1 no visas Latvijas.
1 no visas Latvijas.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Kurš tas ir?ValtersZ rakstīja:Es zinu vienu cilvēku kas dod garantiju.
1 no visas Latvijas.
Ļauj minēt, Edzis?

Kas te notiek!? 

Man ir gandrīz tāds pats. Salons tik recaro, nav masāžas beņķu un pakešu logu. Lūku uzskatu par mīnusu.Sancix rakstīja:Vispār jau ir, bet vai vēlēsies samaksāt par e39 cenu, kura līdzvērtīga e60 ?![]()
bildes
EDIT: Pamanīju arī elektro stūres liftu, kurš man nav.

Pēdējais labojis Emteks - 29 Dec 2016, 21:33, kopā labots 1 reizi.

Pirkt lietotu vienmēr ir kaķis maisā. Kad kāds no manis kaut ko pērk vienmēr saku, ja kas neder/ir bojāts, zvani sarunāsim, vienu daļu cenšos pārbaudīt, piemēram obc pieslēgt divas minūtes, bet spoguļus kad tirgoju neslēdzu un nebaudīju, jo čakars. Pie aquantusa cik zinu ar divu dienu garantija, vismaz man piedāvāts, tā kā nav tik maz to cilvēku.ValtersZ rakstīja:Es zinu vienu cilvēku kas dod garantiju.
1 no visas Latvijas.

It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

142kw ir diviEmteks rakstīja:135kw 3.0d ir viens termostats.
ar kompatu pa brugji
Jap, 142kw ir divi.
Cipruss, esmu tevi saticis un esam sarokojušies kādus 3.5 gadus atpakaļ 333 trasē. Es baidītos čura vietā tev dirst augumā.
Cipruss, esmu tevi saticis un esam sarokojušies kādus 3.5 gadus atpakaļ 333 trasē. Es baidītos čura vietā tev dirst augumā.

Nevaru visu savu brīvo laiku veltīt autiņamEmteks rakstīja:Sataisi savu lūzni nevis te klimperē pogas.em.dzhii rakstīja:Emteks a.k.a AB laikam drosmi sarijies, vai arī sakāpis, nopērkot jaunu autiņu![]()
![]()
varonīgs, visiem dirš utt utjp
![]()
![]()
Kā arī nezināju, ka čuris ir visi.

Ka jau tika minets ka AB ir personibas dubultosanas. Te vins telo varoni, bet powera vinu saliek vienos vartos lielaka dalaem.dzhii rakstīja:Nevaru visu savu brīvo laiku veltīt autiņamEmteks rakstīja:Sataisi savu lūzni nevis te klimperē pogas.em.dzhii rakstīja:Emteks a.k.a AB laikam drosmi sarijies, vai arī sakāpis, nopērkot jaunu autiņu![]()
![]()
varonīgs, visiem dirš utt utjp
![]()
![]()
Kā arī nezināju, ka čuris ir visi.

Eu tusni es zinaju ka viss no rita bus izdzests, tapec pieseivoju jusu maznodrosinato sarunas

Tev ir problēmas. Ej ārstējies.
Tevi te izliek. Jo te tev nav tavu drauģelu.
Tevi te izliek. Jo te tev nav tavu drauģelu.
Churi,atradis ari ar oo blatot,ar poweri.Tur tak nevienu nevar njemt par pilnu,kur nu vel tevi 

ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1979
- 1980
- 1981
- 1982
- 1983
- …