Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1980
- 1981
- 1982
- 1983
- 1984
- …
- 2228
- chevron_right
Pašpasludināto oligargu, raķešu īpašnieku un ekstrasensu tur netrūkst. Lai gan pa vidu arī ir daži sakarīgi cilvēki. Caur tādiem arī iegādāju visas detaļas jaunas lētāk kā čuris ņem to pašu par 4x lielāku pareizo cenu. 

AB, powerī var izdzivot tikai garā stipri cilvēki, sorry bet tu esi vājš
kaa saka, dabiigā atlase 

lachupuika rakstīja:AB, powerī var izdzivot tikai garā stipri cilvēki, sorry bet tu esi vājškaa saka, dabiigā atlase
Psihoterapeita privatprakse pie martina siranta var palidzet

Kad Jums sāks zust fleksis ar muciņām, un vienīgais mintedišen :muhanejibalas: e39 nāks no jelgavas - jūs sapratīsiet powera sāpi.

Powers uzbrūk 

RS7 rakstīja:Kad Jums sāks zust Jasper fleksis ar muciņām(17,18,19), un vienīgais mintedišen :muhanejibalas: e39 nāks no jelgavas - jūs sapratīsiet powera sāpi.
Dzuri,butu labak palicis Limbazhos govis slaukt un netelotu oligarhu.ir labs teiciens-cilveku var izvilkt no laukiem,bet laukus no cilveka ne.Tas ir 100% par tevi
ar kompatu pa brugji

Atvainojos Rigas kungu prieksa
kopsavilkumam jums:
Man patik jaunas detalas -jums lietotas. Man patik oem - jums chaina. Paliekam pie ta un miers jo jus kautkur churas izzilejat ka sludinu par oligarhu, bet ne jau es esmu bijis meteju topika un bazies virsu ar savam problemam par to ka nav naudas lai ar cilveku norekinatos un cikstejis ka darba nav.
Otra epizode. Kads gaida algas dienu lai saremontetu pneimo piekari un nodirsa mani par to ka atsperes sametu virsu. Bet algas diena pats sakrameja no srota atsperes
Ta ka dzeki man laikam dzive vieglak iet. Es off no sita bazara. Ar mulki stridoties parasti nonak lidz vinu limenim. Es soreiz atturos.

Man patik jaunas detalas -jums lietotas. Man patik oem - jums chaina. Paliekam pie ta un miers jo jus kautkur churas izzilejat ka sludinu par oligarhu, bet ne jau es esmu bijis meteju topika un bazies virsu ar savam problemam par to ka nav naudas lai ar cilveku norekinatos un cikstejis ka darba nav.
Otra epizode. Kads gaida algas dienu lai saremontetu pneimo piekari un nodirsa mani par to ka atsperes sametu virsu. Bet algas diena pats sakrameja no srota atsperes

Ta ka dzeki man laikam dzive vieglak iet. Es off no sita bazara. Ar mulki stridoties parasti nonak lidz vinu limenim. Es soreiz atturos.

ej atļēkā muciņu īpašniekamRS7 rakstīja:Kad Jums sāks zust fleksis ar muciņām, un vienīgais mintedišen :muhanejibalas: e39 nāks no jelgavas - jūs sapratīsiet powera sāpi.
tu šito man adresē?bet ne jau es esmu bijis meteju topika un bazies virsu ar savam problemam par to ka nav naudas lai ar cilveku norekinatos un cikstejis ka darba nav.

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Dzuris lohs

Šīrs attīrīs čakras un viss būs kārtībā.dzuris rakstīja:lachupuika rakstīja:AB, powerī var izdzivot tikai garā stipri cilvēki, sorry bet tu esi vājškaa saka, dabiigā atlase
Psihoterapeita privatprakse pie martina siranta var palidzet![]()

Fashion rakstīja:ej atļēkā muciņu īpašniekamRS7 rakstīja:Kad Jums sāks zust fleksis ar muciņām, un vienīgais mintedišen :muhanejibalas: e39 nāks no jelgavas - jūs sapratīsiet powera sāpi.
tu šito man adresē?bet ne jau es esmu bijis meteju topika un bazies virsu ar savam problemam par to ka nav naudas lai ar cilveku norekinatos un cikstejis ka darba nav.
Blja nahujam visur tevi iepin

Churi,nu es neticu,ka Tu visu liec oem
nu sit mani nost,neticu
Protams filtrus lietotus varbut neliec,bet kapec ir japerk auto ar pneimo piekari,ja nevari atljauties pneimo un jaliek ir stoch atsperes?
vot tie ir lauki un tur nav nekada sakara-no algas lidz algai

Protams filtrus lietotus varbut neliec,bet kapec ir japerk auto ar pneimo piekari,ja nevari atljauties pneimo un jaliek ir stoch atsperes?

ar kompatu pa brugji

dzuris rakstīja:Fashion rakstīja:ej atļēkā muciņu īpašniekam (sito neraksti, tulinj kads sergim paradresesRS7 rakstīja:Kad Jums sāks zust fleksis ar muciņām, un vienīgais mintedišen :muhanejibalas: e39 nāks no jelgavas - jūs sapratīsiet powera sāpi.
)
Blja nahujam visur tevi iepintakpar ciprusu

cipruss18 rakstīja:Churi,nu es neticu,ka Tu visu liec oemnu sit mani nost,neticu
![]()
Protams filtrus lietotus varbut neliec,bet kapec ir japerk auto ar pneimo piekari,ja nevari atljauties pneimo un jaliek ir stoch atsperes?vot tie ir lauki un tur nav nekada sakara-no algas lidz algai
Oem varam aizstat ar labam detalam.

kungi, ar powera drāmām ejiet lūdzu atpakaļ uz to ateju.
te tas nevienu nepis.
palties ata.
te tas nevienu nepis.
palties ata.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

+++ch. rakstīja:kungi, ar powera drāmām ejiet lūdzu atpakaļ uz to ateju.
te tas nevienu nepis.
palties ata.
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Pec tava rakstitaa,izklausas,ka tev ir vajadzigs golf2 ar 1.6d
tur atsperu vieta pagales liekas.varesi iebazt un braukt visu muzhu 

ar kompatu pa brugji

Paklau puiši, powers tak strādā, kāpēc gan jums neapspriest savas oem detaļu un m57 problēmas tur? Nē, nu patiešām, nebūs jākopē links uz šejieni, printscreen'i jātaisa un diskusijai varēs pievienoties arī tie kam slinkums te reģistrēties? 
Edit: kā vienmēr par vēlu nospiedu apstiprināt

Edit: kā vienmēr par vēlu nospiedu apstiprināt

It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Varat iepist vienam pamulkim banu kas mani te piemineja pirmssakumos un otram par atbalstisanu, tad jusu mieriga rusas piderasitaju dzive atgriezisies vecajas sliedes
Jo principa man pohuj bet emteks saka idet te un telot varoni jo redz powers vinu norej. Pat admini 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1980
- 1981
- 1982
- 1983
- 1984
- …
- 2228