Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1989
- 1990
- 1991
- 1992
- 1993
- …
- 2228
- chevron_right
Kursh buutu tik laipns un atbrauktu uz Bauskas ielu piepipeet man diizeli?
aukstums akjim izdarijis savu

ar kompatu pa brugji

hey, esmu iesācējs un no štrumiem ne silts ne auksts. Kādam nav bijusi pieredze ar šiem http://mios.lv/product.php?id_product=1058 zinu, lēts jau bez gala, bet nu sākumam neko vairāk diez vai man vajag. 

Lēts ir,bet ja neko daudz neskrūvēsi,tad domāju ka ies kādu laiku,man pašam ir muciņas un atslēgas dažas lētās kuras dzīvo ikdienas dzīvi skrūvējot,itkā neko,viss ok.
Protams seškanti un torki pa to naudu ganjau ātri novērpsies
Protams seškanti un torki pa to naudu ganjau ātri novērpsies

Čiw! Teikšu kā ir,čoms vnk no Zviedrijas bij šādu komplektu atvedis.... vītnes ātri aiziet pie dieviem,ja skrūvējot labi pieskrūvētu uzgriezni,gatavojies tam,ka šī atslēga nebūs īstā-zzhurka- rakstīja:hey, esmu iesācējs un no štrumiem ne silts ne auksts. Kādam nav bijusi pieredze ar šiem http://mios.lv/product.php?id_product=1058 zinu, lēts jau bez gala, bet nu sākumam neko vairāk diez vai man vajag.

Visu pareizi saka - sūdīgi tie visi lētie komplekti ir, bet, ja lieto nepārāk bieži un prātīgi, tad kādu laiku izvilks. Iesācējam, lai būtu ko salauzt, principā derēs.

Man liekas, ka ar tiem komplektiem ir laimes spēle. Man 70 eiro vērts komplekts kalpo jau 2 gadus un vasaras sezonā tiek intensīvi izmantots skrūvējot traktorus, liekot trubas kā pagarinātājus virsū utt. un nekas vēl nav saplīsis.

Tas nebūt nav 70e komplektsZzevsS rakstīja:Man liekas, ka ar tiem komplektiem ir laimes spēle. Man 70 eiro vērts komplekts kalpo jau 2 gadus un vasaras sezonā tiek intensīvi izmantots skrūvējot traktorus, liekot trubas kā pagarinātājus virsū utt. un nekas vēl nav saplīsis.

cik vispar maksa normal instrument komplekts , bet tads kur padaudz iekša muciņas un tirkšķi u.t.t ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Pagaidām šis ir price/performance ziņā viens no labākajiem komplektiem https://www.stokker.lv/ks-tools-instrum ... /701796359 Jau gadu laužu un nevaru salauzt, tikai 1 muciņa ieplīsaKLAVINS rakstīja:cik vispar maksa normal instrument komplekts , bet tads kur padaudz iekša muciņas un tirkšķi u.t.t ?

man arī viena ieplīsa, aizvedu uz garantiju. Nu man gan perfekts neliekas, bet ko var gribēt par 60eur

Nesen no stokera iepirku "KS TOOLS", ko mašīnā līdz iemest, pēc tam gan kur FB redzēju pa 95e. Pēc komplektācijas ir ok, tirkšķi ir ok, bet muciņu, kardānu apstrādes kvalitāte ir tāda ne īpaši kvalitatīva, dažiem nonename komplektiem ir akurātāk apstrādāts 

Kāpēc nav? Kkāds poļu komplekts ar 90 ar kko vienībām.vitjazz rakstīja:Tas nebūt nav 70e komplektsZzevsS rakstīja:Man liekas, ka ar tiem komplektiem ir laimes spēle. Man 70 eiro vērts komplekts kalpo jau 2 gadus un vasaras sezonā tiek intensīvi izmantots skrūvējot traktorus, liekot trubas kā pagarinātājus virsū utt. un nekas vēl nav saplīsis.

Es domāju par to komplektu,kas pa 35e.. tur pat no.poļu kvalitātes maz kas būs... 70-100,tur jau daudz maz sakarīgi štrumi iet,cik biis saskarsme!ZzevsS rakstīja:Kāpēc nav? Kkāds poļu komplekts ar 90 ar kko vienībām.vitjazz rakstīja:Tas nebūt nav 70e komplektsZzevsS rakstīja:Man liekas, ka ar tiem komplektiem ir laimes spēle. Man 70 eiro vērts komplekts kalpo jau 2 gadus un vasaras sezonā tiek intensīvi izmantots skrūvējot traktorus, liekot trubas kā pagarinātājus virsū utt. un nekas vēl nav saplīsis.

Shodien pec 5 gadu partraukuma izbraucu ar 2.7 biturbo quattro,pipec cik jautri un kupenas ir iznicinatas
netiriiti celji nav shkjerslis 
Bet ne pa to stasts.
Vajag pa saldu ciparu evakuatora pakalpojumus.ir te kadam kas piedavajams?

Bet ne pa to stasts.
ar kompatu pa brugji
Ir idejas kā atvērt e39 priekšas pasažiera durvis, ja ne iekšpuses, ne ārpuses rokturis nereaģē ? Taisīju vaļā šodien, bija nepatīkama skaņa it kā kaut kas salūztu/pārtrūktu. Tā arī paliku gribot atvērt.
Palasījos pa auto forumiem/facebook, ka vēl četriem tā gadījies tieši uz e38 un e39 arī tieši priekšas pasažiera durvīm. Goglē atbilde visiem viena - ņem nost durvīm apšuvumu un skaties kas tur ir. Bet nevar neko noņemt, ja durvis ciet. Netiek klāt skrūvei.
Palasījos pa auto forumiem/facebook, ka vēl četriem tā gadījies tieši uz e38 un e39 arī tieši priekšas pasažiera durvīm. Goglē atbilde visiem viena - ņem nost durvīm apšuvumu un skaties kas tur ir. Bet nevar neko noņemt, ja durvis ciet. Netiek klāt skrūvei.

Tolmeta savacejs strada no 8 lidz 17.00cipruss18 rakstīja:Shodien pec 5 gadu partraukuma izbraucu ar 2.7 biturbo quattro,pipec cik jautri un kupenas ir iznicinatasnetiriiti celji nav shkjerslis
Bet ne pa to stasts.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
bestbmw rakstīja:Tolmeta savacejs strada no 8 lidz 17.00cipruss18 rakstīja:Shodien pec 5 gadu partraukuma izbraucu ar 2.7 biturbo quattro,pipec cik jautri un kupenas ir iznicinatasnetiriiti celji nav shkjerslis
Bet ne pa to stasts.

Bestbmw,tad ,kad varesi atljauties kaut izbraukt ar 2.7 biturbo,tad sauc to par tolmetu 

ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1989
- 1990
- 1991
- 1992
- 1993
- …