Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1990
- 1991
- 1992
- 1993
- 1994
- …
- 2228
- chevron_right

Vins tak ari evakue atiecigus auto uz vinju isto vietu!cipruss18 rakstīja:Es jautaju kko par tolmetu?

BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.

Kāpēc jūs šo forumu pataisāt par cirku?! savas kaislības kārtojat privāti, vēl turpināsiet un abi dabūsiet banu katrs uz diviem mēnešiem!

Es sev tādu paņēmu, viss ļoti apmierina, nekas nav novērpies, viss strādā perfekti.. pēdējā laikā diezgan aktīvi tiek pielietots, un ar šo komplektu pilnībā var pārjaukt visu žurkuInferno rakstīja:Pagaidām šis ir price/performance ziņā viens no labākajiem komplektiem https://www.stokker.lv/ks-tools-instrum ... /701796359 Jau gadu laužu un nevaru salauzt, tikai 1 muciņa ieplīsaKLAVINS rakstīja:cik vispar maksa normal instrument komplekts , bet tads kur padaudz iekša muciņas un tirkšķi u.t.t ?

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Cipruss, kāpēc no tā Audi jau detaļas tirgo? 

Kur tas ir? Man par -18 zemāk nekrītValtersZ rakstīja:-21 ....
Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Varbūt ir kāds labvēlis kurš šovakar var sataisīt kupejas durvju slēdzeni? Kaut kā mēlīte neatpiežas atpakaļ un netaisās durvis ciet. Iesalis nekas nav. Tā ir liela problēma jo nav jūnijs.
Varbūt kāds var izlīdzēt? Varbūt pie kāda var aizbraukt ciemos?

Varbūt kāds var izlīdzēt? Varbūt pie kāda var aizbraukt ciemos?

Insta - @elizabete.elii , @elii.e36.brilliantrot
Man ar to sākās viss. Netaisījās ciet un mēlīte negāja atpakaļ. Piecirtu ar spēku un nu vairs vaļā nevar dabūt. Rīt jābrauc mūķēt vaļā. Ja vēl nav aiztaisītas durvis, tad uzreiz ņemt nost paneli durvīm.

Iedzen stockman pazemes stajankā uz pāris h

Cipruss vēl neesi pārdomājis kabrim automātu likt? Gribu manuāli 

Tas ir blakussēdētāja pusē so labāk bija, kad viņas bija ciet.Emteks rakstīja:Man ar to sākās viss. Netaisījās ciet un mēlīte negāja atpakaļ. Piecirtu ar spēku un nu vairs vaļā nevar dabūt. Rīt jābrauc mūķēt vaļā. Ja vēl nav aiztaisītas durvis, tad uzreiz ņemt nost paneli durvīm.

Insta - @elizabete.elii , @elii.e36.brilliantrot
Vieglāk būs uzreiz kabrio ar automātu nopirkt.KA-91 rakstīja:Cipruss vēl neesi pārdomājis kabrim automātu likt? Gribu manuāli

KA-91 rakstīja:Cipruss vēl neesi pārdomājis kabrim automātu likt? Gribu manuāli
Ar kabri plaani vel ir neskaidri.i
ar kompatu pa brugji

Man piedāvā mainīt žurku pret e38. Sūdi sākas ar to ka negribu nodokli maksāt 174€ čalis saka ka esot iespeja samaksāt nodokli par vienu mēnesi un parakstīt tā ir iespējams?
Ja,ja njem vinju no uzskaites nost
Gribetu redzet to e38,kuru pret zhurku maina
ar kompatu pa brugji

Nu papists ir viņš bet braukt varcipruss18 rakstīja:Ja,ja njem vinju no uzskaites nost

Kas par dzineju un fl vai plf?
Izpeti sliekshnjus,jo tie e38 ljoti atri sak puut
Ja 3.0 vai 3.5 v8 tad rekjinies,ka tam dzinejam ir plastmasas spriegotaji kjeedeem,ja tie plist tad ie pizda.
Ja 3.0 vai 3.5 v8 tad rekjinies,ka tam dzinejam ir plastmasas spriegotaji kjeedeem,ja tie plist tad ie pizda.
ar kompatu pa brugji

3.0 benzīns slieksni sakarīgi vienīgi uzsists bet Dzinējs gan taisa sūdus abaroti lēkā termostats izrauts un vēl daudz visādi kasjakicipruss18 rakstīja:Kas par dzineju un fl vai plf?
Apdoma kartiigi.termostats vinjam pie 90 euro maksa ja nemaldos.abaroti var staigat daaaaaaaaaaudzu iemeslu delj.beeeeet labums tads,ka tie v8 3.0 neko nemaksaa
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1990
- 1991
- 1992
- 1993
- 1994
- …