Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1991
- 1992
- 1993
- 1994
- 1995
- …
- 2228
- chevron_right

Знаешь Zurkae36, не нужна тебе такая машина брат - поверь мне на словоzurkae36 rakstīja:3.0 benzīns slieksni sakarīgi vienīgi uzsists bet Dzinējs gan taisa sūdus abaroti lēkā termostats izrauts un vēl daudz visādi kasjakicipruss18 rakstīja:Kas par dzineju un fl vai plf?
Izpeti sliekshnjus,jo tie e38 ljoti atri sak puut
Ja 3.0 vai 3.5 v8 tad rekjinies,ka tam dzinejam ir plastmasas spriegotaji kjeedeem,ja tie plist tad ie pizda.

Maiņa ir izmisuma solis, cilvēks grib tikt vaļā no lielas problēmas!
Nuuu man shodien piedavaja mainit pret manu e38 dodot preti 320 coupe un 2002 gada 318 e46 
Bet iemet ta e38 bildi

Bet iemet ta e38 bildi
ar kompatu pa brugji

Nu tas pret ko es mainu arī nau zelta gabals. Manas izmaksas 480 euro uz savu autoJānisK-[JK] rakstīja:Maiņa ir izmisuma solis, cilvēks grib tikt vaļā no lielas problēmas!

A un vēl ja tā ilgāk sanāk bremzēt tad viņš slāpa nost. Un cik testēju tad apgriezieni arī negāja Redlaina. Čalis kautko minēja par apgriezienu daciku cik noprotu GMM vai arī kautko nepareizi sapratu

Tie sēmeri 99.9% ir nopisti līdz ručkai.zurkae36 rakstīja:Nu tas pret ko es mainu arī nau zelta gabals. Manas izmaksas 480 euro uz savu autoJānisK-[JK] rakstīja:Maiņa ir izmisuma solis, cilvēks grib tikt vaļā no lielas problēmas!
Ja pienācīgi sekot līdzi e36 uzturēšanai tad tas jau ir dārgi. Un kur nu vēl e38

Nu labi labi,nav ari tie semeri vairs tik dargi uztureshanaa
Zhurka,tev tas deals izklausas pec liela ieberziena.nezinu vai ir verts,bet nu vajadzetu slegt pie kompja.bet no otras puses,vinju varesi detaljaas ma palaist
vinjam parastaa vai steptronic kaarba?
Zhurka,tev tas deals izklausas pec liela ieberziena.nezinu vai ir verts,bet nu vajadzetu slegt pie kompja.bet no otras puses,vinju varesi detaljaas ma palaist

ar kompatu pa brugji

Nu ja lietai pieiet klāt entuziasta līmenī, tad gan KOCMOCcipruss18 rakstīja:Nu labi labi,nav ari tie semeri vairs tik dargi uztureshanaa
Zhurka,tev tas deals izklausas pec liela ieberziena.nezinu vai ir verts,bet nu vajadzetu slegt pie kompja.bet no otras puses,vinju varesi detaljaas ma palaistvinjam parastaa vai steptronic kaarba?

Skate līdz decembrim. Ari liela vaina varētu būt gofras labošana ar makgaivereni.cipruss18 rakstīja:Nu labi labi,nav ari tie semeri vairs tik dargi uztureshanaa
Zhurka,tev tas deals izklausas pec liela ieberziena.nezinu vai ir verts,bet nu vajadzetu slegt pie kompja.bet no otras puses,vinju varesi detaljaas ma palaistvinjam parastaa vai steptronic kaarba?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Nau jēgas no ārpuses bildes jo dzīve sliktāk izskatāscipruss18 rakstīja:Un no arpuses?
Nu es tavaa vietaa nemainiitu,lai cik slikta zhurka
TA tu nedabusi tam e38,es ta domaju
ar kompatu pa brugji

Nau jau doma skati ietcipruss18 rakstīja:Nu es tavaa vietaa nemainiitu,lai cik slikta zhurka

Semaku pārdot tas nav žurku bez skates pa 300eur uzsist gaisā
1) kārt ņemama tur nekā nav - šrotisti pateiks pn/bleķa cena
2) kārt semaks bez skates nevienam nav vajadzīgs
3) aizmirsti par šo ideju un labak brauc ar žurku
4) ir tizli braukt ar sapistu semaku un domāt ka ir komforts un esi bandīts

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Skate vēl ilgi un dikti ir gandrīz līdz gada beigāmFashion rakstīja:Semaku pārdot tas nav žurku bez skates pa 300eur uzsist gaisā![]()

kārbai vai motoram ir errors atmiņā ganjau,vajad nodzēst un skatīties kas salec pa jaunu.zurkae36 rakstīja:A un vēl ja tā ilgāk sanāk bremzēt tad viņš slāpa nost. Un cik testēju tad apgriezieni arī negāja Redlaina. Čalis kautko minēja par apgriezienu daciku cik noprotu GMM vai arī kautko nepareizi sapratu
Bet nu nopists semaks ir žopa,izskatās skumji un braucas vēl skumjāk,tas ka vienīgi komfortabli viņš braucas arī kad ir reāli izbiris,bet ja neiet motors tad tās ir mokas,jo tam tankam reāli vajag lai iet.Esmu pabraucis ar kautkādu mirušu 2,8 semeri,tad es sapratu,ka 2,8 un semeris točna neiet kopā,īpaši ,ja tam 2,8 ir beigtas zondes

Kautkads tāds bet dzīvē bēdīgaks
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Līdz 2009.gadam skates ar pirmo, tālāk sākās auzas. Ar trešo un ceturto piegājienu tikai. Brīnums, ka 2016. ar pirmo.

Es mainītu nedomājot...Labprāt kaut vai nopirktu ar 500 eiro...
E38 arī bez skates manuprāt ir vērtīgāks par nopistu žurku.
E38 arī bez skates manuprāt ir vērtīgāks par nopistu žurku.

Tolmets vairāk iedos $ ,vairāk bleķa 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1991
- 1992
- 1993
- 1994
- 1995
- …