328i Touring's
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Bildē jau man personigi ''pazarnieks''izskatās gandriz pat pievilcīgaks par imolu ,ipaši kad vel smuki nopulē.Izteiksmīgaks izskats.
Tas ir tikai bildees:) Par kraasu nesatraucies! Kad atbrauksi ciemos pie maniim uz darbu ,tad arii vareesi izveeleeties ,kaadu sirds vien kaaro Man darbaa ir Glasurit kraasu paraugu skapis!!!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
+1Orkaans rakstīja:Tikai ,ja kraasosi sarkanu ,tad imolaa! To pazharnieku oranzho toch nevajag!! Bildees ir oki ,bet dziivee nu nekam neder
Šis ar tadu orandzīgu nokrasu,un tas nepārāk ir pie sirds
lieku uz hellrot
imho, imola no e36 saimes piestāv tikai kupejām/cabrio
imho, imola no e36 saimes piestāv tikai kupejām/cabrio
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Sodien tikts pie Borbet Type A r16 diskiem
smuks! tik klokji gan nomaini, taa jau visadi sikuminji ir ko pielabot, bet vismaz buus ko darit un nebus garlaicigi
...
Jā ir visadi vizuāli defektiņi,bet ziema gara un padarīt var daudz
Pieliksi rocku un buus konpekte!
Sis ir tas pats kas mekleja diizeli uz mainu?? Ja ta tad uzraksti varetu buut interese!
Sis ir tas pats kas mekleja diizeli uz mainu?? Ja ta tad uzraksti varetu buut interese!
Kaut kas briest!
Pēdējais labojis ArchyLive - 14 Nov 2012, 21:01, kopā labots 1 reizi.
diski sex
Brutāli
priekšā tāds traktors pats sen atpakaļ gribeju ņemt šādus diskus,ja sakraso smuki ir/ir smuki
Dzīvē vel labāk izskatās,un pie tam bildēts kad netīri
Krāsot nekrāsoshu,jo ieksējā daļa nau saskrāpēta,bet plaukts tiks novirpots!
Un jā priekšā ir traktors,bet lidz vasarai tiks labots
Krāsot nekrāsoshu,jo ieksējā daļa nau saskrāpēta,bet plaukts tiks novirpots!
Un jā priekšā ir traktors,bet lidz vasarai tiks labots