328i Touring's
Sveiki,
tādad 17.05 tika iegādāts šis suto!
Mašīna kadreiz piederēja lietotājam "Ginc" ,bet tagat to nopirku no kada autoplača Valmierā.
Auto pašu apmierina,ir vizuāli šur tur japieliek roka,bet visparīgi ir ok!Motors griežas ļoti labi!Salons arī diezgan pievilcīgs
Ekstras arī ir šādas tādas,kā piemēram digitāla klimatkontrole,11 pogu OBC,visi elektriskie logi,ksenons,eņģeļ acis...
Pa lielam laikam butu viss
tādad 17.05 tika iegādāts šis suto!
Mašīna kadreiz piederēja lietotājam "Ginc" ,bet tagat to nopirku no kada autoplača Valmierā.
Auto pašu apmierina,ir vizuāli šur tur japieliek roka,bet visparīgi ir ok!Motors griežas ļoti labi!Salons arī diezgan pievilcīgs
Ekstras arī ir šādas tādas,kā piemēram digitāla klimatkontrole,11 pogu OBC,visi elektriskie logi,ksenons,eņģeļ acis...
Pa lielam laikam butu viss
Pēdējais labojis ArchyLive - 22 Jūn 2012, 10:16, kopā labots 2 reizes.
Šis ir tas pa 900ls?
Sveikts ar auto, salons super
Sveikts ar auto, salons super
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
995 ,cipars jau ļoti pievilcīgs
cipars
tu vinju iegadajies 5 min atrak pa mani,tieshi zvaniju un biju gatavs laist pakalj
nu,bet apsveicu,auto tiesham izskatas labs un pa taadu ciparu nevareeja nenjemt.
salons vnk ir vizuali vajadzeetu facelift brilli+melnas nasis,M buferi un R17 vai R18 tad buus pavisam Ok.
nu,bet apsveicu,auto tiesham izskatas labs un pa taadu ciparu nevareeja nenjemt.
salons vnk ir vizuali vajadzeetu facelift brilli+melnas nasis,M buferi un R17 vai R18 tad buus pavisam Ok.
Instagram - Sandis_e36
Kas pirmais brauc tas pirmais maļ
Paldies,bet par m bamperi gan nedomaju jo tad jau jaliek visa m paka,bet nu ar laiku jau redzēs,sakumā ir svarīgākas lietas
Diskus gan vajadzēs,bet r17 tikai un vienīgi
Paldies,bet par m bamperi gan nedomaju jo tad jau jaliek visa m paka,bet nu ar laiku jau redzēs,sakumā ir svarīgākas lietas
Diskus gan vajadzēs,bet r17 tikai un vienīgi
Sveikts ar pirkumu. :) Lai labi tūnējas.
Super salons! Kā arī kopumā pa smuko!
Paldiesjurcis rakstīja:Sveikts ar pirkumu. :) Lai labi tūnējas.
PaldiesbeeSharp rakstīja:Super salons! Kā arī kopumā pa smuko!
Cipars par šo auto ļoti salds! Galvenais, lai sanāk atrisināt to slāpšanas problēmu
njaa cena salons kā jau daudzi mineeja skaists eksemplars - loti pievilciigs...
Paldies! Nu jā,gan jau ka viss būs okeydogMa rakstīja:Cipars par šo auto ļoti salds! Galvenais, lai sanāk atrisināt to slāpšanas problēmu
Paldiesmožais rakstīja:njaa cena salons kā jau daudzi mineeja skaists eksemplars - loti pievilciigs...
Dievinu to salonu
Lai kalpo tikpat labi cik man viņš kalpoja
Nja siss pirkums mani arī apmierina,tikai mazliet jasaved kartībā un bus končahouseworx rakstīja:kur reali m52 motors, tads salons un sazin kadi vel labumi ko neredzu pa 900Ls
Paldies,un cerēsim ka tā busGinc rakstīja:Lai kalpo tikpat labi cik man viņš kalpoja