Priezhuka 318is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 22
- chevron_right
Mļin, uz brīdi redzi zaudēju, to zilo salonu ieraugot
Nu Rūdolf! Beidzot ieraugu arī tavu brīnumu. Būs laikam kaut kad arī savs jāiemet, kad būs +- sakopts pēc TA, kura būs 16. jūnijā.
Pagaidām izskatās ļoti labi.
Pagaidām izskatās ļoti labi.
Shodien izdomaju ,ka man vajag eņģeļ acis Tādēļ ,lai īstenotu šo plānu ar draugiem devāmies izlūkos pa Rīgu, lai atrastu visu nepieciešamo. Taisiju vinjas pats, skatoties no youtube vidjikiem Domāju , ka čomi palīdzēs , bet viņi man uzmeta, tādēļ cīnijos viens.
Diemžēl esmu dildo un nesafočēju visu pa soļiem, bet gala rezultāta bildes ir, tadas pasūdīgas, bet ir.
Diemžēl esmu dildo un nesafočēju visu pa soļiem, bet gala rezultāta bildes ir, tadas pasūdīgas, bet ir.
Pie tādiem eņģeļiem prasās uzacis :) Kā dienā spīd?
tā tikai izskatās vai tiešām tur ir stilīgās,zilās gabarīt spuldzītes?
Tādi dīvaini eņģeļi izskatās..
Es nezinu, man tas uzacis kka neparak. Bet nu ta ir gaumes lieta.dogMa rakstīja:Pie tādiem eņģeļiem prasās uzacis :) Kā dienā spīd?
ir ir zila diode, taa ir pagaidus, jo man cita neka nebija, tas kas garazha metajas to ar panjemu.m4z rakstīja:tā tikai izskatās vai tiešām tur ir stilīgās,zilās gabarīt spuldzītes?
Tiks izravetas , neuztraucies. :)Archizlv rakstīja:Man ar liekas ka tur zilas diodes ir, taas taka dereetu izraveet.
Tev mašīnai abi gabarīti bija izravēti, ka dabuji pa garažu meklēt citus gabarītus vai kāā?
Nu ko lai saka TA ar šiem lukturiem neizziesi.
Es jau ar ta domaju, bet es megjinashu, atsledzot tas engjelj acis vnk lai nedeg. Ceresim ,ka izlaidis.
nu tas ir interesants jautājums...
Sveicu bariņā jauks bembīts..
Un P.S. es arī vēl neēsmu vec vecis Tas tā, info
Un P.S. es arī vēl neēsmu vec vecis Tas tā, info
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Ar rinkiem lukturos tapat neizlaidis TA! Tie kuri te stasta, ka ir izgājuši ar izslēgtām acīm var iet to un omēm stāstīt!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 22
- chevron_right