Nu tad BEIDZOT!!! Jolcinja's E36 coupe... :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right
piekritu erdam, tapec ari es vel paklusesu
ka sak, labs naak ar gaidisanu
ka sak, labs naak ar gaidisanu
...
Heh nju gan tu tā pateici tākā es kautkāda itāļu modele būtuJolcinja rakstīja:Paldies! Nu tādas bildes kā Sabinchix noteikti nebūs, jo es neesmu Sabinchix, ja nu vienīgi Sabincgix nofočēsies pie mana BMW... Bet gan jau kauko sarunāsim, jāsaved kārtībā auto, lai nebūtu kauns, kad Sabinchix stāvēs blakus...jurcis rakstīja:Sveikta ar pirkumu, būs arī skaistas bildes kā Sabinchix .. ?
Tak jebkura meitene var sataisīt sew smukas bildes, ja sanāk dabūt rokā labo fotogrāfu..
Uuun sweiciens arī no manis,cerams tagad biežāk sabraucienos un uz ielām redzēsimies
NEATDOD bloķiJolcinja rakstīja:Protams, ka kaukas jau uzpeldēs, bet es ar to rēķinos...STUDENTS rakstīja:Jaacer, ka neuzpeldees nekadi zemuudens akmenji
Veiksmi, veiksmi... norm meichai 2.5 ar 2.8 kishkaam un blokji
Paldies, pie bloķa jau Activity pieteicās uzreiz, bet es vēl padomāšu...
Nu gan jau, ka var, bet nu vēlāk katrā ziņā sačinīsim auto un tad jau taisīsim bildes...Sabinchix rakstīja:Heh nju gan tu tā pateici tākā es kautkāda itāļu modele būtuJolcinja rakstīja:Paldies! Nu tādas bildes kā Sabinchix noteikti nebūs, jo es neesmu Sabinchix, ja nu vienīgi Sabincgix nofočēsies pie mana BMW... Bet gan jau kauko sarunāsim, jāsaved kārtībā auto, lai nebūtu kauns, kad Sabinchix stāvēs blakus...jurcis rakstīja:Sveikta ar pirkumu, būs arī skaistas bildes kā Sabinchix .. ?
Tak jebkura meitene var sataisīt sew smukas bildes, ja sanāk dabūt rokā labo fotogrāfu..
Uuun sweiciens arī no manis,cerams tagad biežāk sabraucienos un uz ielām redzēsimies
Jap un paldies!
Jums tagad ar katram savs e36. Lai izdodas viss iecerētais...
Tīri tā neko. Lai,labi ripo un iecerētie plāni izdodas.
Kādi diski tad būs .?
Kādi diski tad būs .?
BMW - Best Motorsport Weapon
Jap, mūsu ģimenē tagad viena kupeja, viens sedans, bet abi E36...Jānis rakstīja:Jums tagad ar katram savs e36. Lai izdodas viss iecerētais...
Paldies!Reinis159 rakstīja:Tīri tā neko. Lai,labi ripo un iecerētie plāni izdodas.
Kādi diski tad būs .?
Par diskiem vēl konkrēti nezinu, bet man jau patīk spieķotie...
Kādu laiciņu nekas nav rakstīts, tad nu saņēmos un tagad uzrakstīšu...
Activity pa brīvajiem brīžiem darbā jau nomainīja spidometru, jo vecajam iepriekšējais saimnieks visas bultiņas bija sakrāsojis ar sarkanu nagu laku... Tāpat nomainīta gofra... (paldies Sīkajam par gofru, kuru saņēmu par dāvanu karti no gada jubilejas svinībām ), kā arī jau sakārtoti kaukādi vadi motortelpā... Paldies Activity...
Tā kā vakar uz ballīti nebijām, diezgan daudz sadarījām manam Bembītim...
Īsumā varētu teikt, ka lielie darbi vēl tikai sāksies, taču vakar beidzot ar vecmāmiņu un tanti sarunājām, ka pieskatīs mūsu mazos brīnumiņus, lai varam padarboties ar BMW...
Tad nu tā, vakar izņēmām no auto praktiski visu izņemot priekšējo paneli... Daudz jau nav ko stāstīt, tāpēc ielieku bildītes...
P.S. Vien piebildīšu, paldies Dievam rūsas nav tik daudz kā biju domājusi... (bildēs izskatās trakāk kā ir patiesībā, un grīdā atradās tikai 1 mazs caurumiņš tieši zem blakussēdētāja durvīm. Katrā ziņā biju redzējusi sliktākas grīdas, bet pārējo lai saka bildes)
Milzīgs paldies Activity par palīdzēšanu , vai drīzāk par lielāko darbu izdarīšanu, jo drīzāk palīdzēju es...
Oki, bet tagad bildītes... (Fočēts ar Sony Ericsson Xperia Arc un Samsung Galaxy SIII)
Activity pa brīvajiem brīžiem darbā jau nomainīja spidometru, jo vecajam iepriekšējais saimnieks visas bultiņas bija sakrāsojis ar sarkanu nagu laku... Tāpat nomainīta gofra... (paldies Sīkajam par gofru, kuru saņēmu par dāvanu karti no gada jubilejas svinībām ), kā arī jau sakārtoti kaukādi vadi motortelpā... Paldies Activity...
Tā kā vakar uz ballīti nebijām, diezgan daudz sadarījām manam Bembītim...
Īsumā varētu teikt, ka lielie darbi vēl tikai sāksies, taču vakar beidzot ar vecmāmiņu un tanti sarunājām, ka pieskatīs mūsu mazos brīnumiņus, lai varam padarboties ar BMW...
Tad nu tā, vakar izņēmām no auto praktiski visu izņemot priekšējo paneli... Daudz jau nav ko stāstīt, tāpēc ielieku bildītes...
P.S. Vien piebildīšu, paldies Dievam rūsas nav tik daudz kā biju domājusi... (bildēs izskatās trakāk kā ir patiesībā, un grīdā atradās tikai 1 mazs caurumiņš tieši zem blakussēdētāja durvīm. Katrā ziņā biju redzējusi sliktākas grīdas, bet pārējo lai saka bildes)
Milzīgs paldies Activity par palīdzēšanu , vai drīzāk par lielāko darbu izdarīšanu, jo drīzāk palīdzēju es...
Oki, bet tagad bildītes... (Fočēts ar Sony Ericsson Xperia Arc un Samsung Galaxy SIII)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu re, ejam uz priekšu, vēl pārītis tādu vakaru un varēsim jau ar kādu apli izmest Paldies pašai Jolcinjai par izturību jo sadarījām patiešām daudz un apguvām daudz jaunas lietas paši Tā tik turpināt
Pēdējais labojis activity - 27 Aug 2012, 23:08, kopā labots 1 reizi.
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
acīm redzami tiek ieguldīts liels darbs, izturību turpmākajos darbos
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Paldies, lielākie darbi vēl tikai priekšā, bet jā, nav arī maz jau sadarīts...
A ko tik traki jaucāt ārā? Krāsosiet?
Maļači, nevaru sagaidīt rezultātu.. :)
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Krāsosim arī...RENIO rakstīja:A ko tik traki jaucāt ārā? Krāsosiet?
Paldies!Podziņa rakstīja:Maļači, nevaru sagaidīt rezultātu.. :)
Jā Tev visi šie darbiņi beidzot galā, bet man tikai sākās...
Baigi gaidu kad Jūs parādīsities ar šo auto ielās!
Prieks par Jums
Malači
Malači
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …