Kristapa E36.
Paldies! tagad tik jāsaved autiņs līdz galam kārtībā un būs dīzelis
Un to disku pat nezinu,varbūt varam pret kaut ko samainīt,man baigi vajadzētu āķi kuru skrūvē balkā.
Un to disku pat nezinu,varbūt varam pret kaut ko samainīt,man baigi vajadzētu āķi kuru skrūvē balkā.
Hmm.. Āķis man gan neatradīsies.
Tā tad, vakar tika samainīta eļļa un secināts,kad iedarbinot aukstu vairs nedūmo.
Uz šo brīdi par to klikšķi ir secināts,ka jāpārbauda ir sprauslas vai nu kāds no kompensātoriem,bet nu to pēc svētkiem.
Uz šo brīdi par to klikšķi ir secināts,ka jāpārbauda ir sprauslas vai nu kāds no kompensātoriem,bet nu to pēc svētkiem.
eee, bet es tev aizmirsu uzrakstīt eļļas maiņas lapeli... atceries, 15t.km vari braukt
es aptuveni piefiksēju,pie cik km. tika veikta maiņa.
es teiksu pec pagaidu bildem spriezot baigais skaistulis - kuutinja ar paku un vel balta
ja kluci savedisi kartibaa tad buus MEGA labi...
ja kluci savedisi kartibaa tad buus MEGA labi...
baltasi smuks, tomēr balta krāsa
balts tourings un ar m-paku
tiešām woooouuu
tiešām woooouuu
Paldies! jā, pašam ar šī kūtiņa iepatikās. komplektācija+koilas=viss ko vēlējos.
Vienīgi vizuālajam gan ir šādi tādi defekti,rūsiņa ap arku iekšpusēm un šur tur vel,kaut kur ir piekrāsots,dažas buktītes,bet to uz vasaru risināšu,lai būtu labāk. pēc svētkiem jāver vaļā vārstu vāks un jāskatās kompensātori ,aizdomas uz tiem.
Pa šo laiku ir salabots vadītāja krēsls.
Vienīgi vizuālajam gan ir šādi tādi defekti,rūsiņa ap arku iekšpusēm un šur tur vel,kaut kur ir piekrāsots,dažas buktītes,bet to uz vasaru risināšu,lai būtu labāk. pēc svētkiem jāver vaļā vārstu vāks un jāskatās kompensātori ,aizdomas uz tiem.
Pa šo laiku ir salabots vadītāja krēsls.
Čau visiem Tā tad šis tas ir padarīts manam tauringam un šis tas vel jāsadara,pa šo ziemīgo laiku neko īpaši negribas darīt, vienīgi kā slidināties kaut kur! Bet nu šis tas ir sadarīts.
1. ir salabot šofera krēsls.
2. nomainīti komensātori( visi jauni)
3. Pārbaudītas visas sprauslas.
4. nomainītas miglas,no baltajām uz smoked.
5. iepirkta m3 lūpa.
6. paregulētas koilas nedaudz tuvāk sniegam.
7. iepirksts xenons priekš miglām.
8. iepirkt radiātors.
Tas tā pa lielam viss uz šo brīdi viss aktuālāk ir atrast vainu kas taisa vārstu vākā klakšķi,kompensātori tie nav sprauslas arī nē, uz šo brīdi ir doma ka pie vainas varbūt sadalene,janomaina tā un tad jāskatās.jocīgākais ir tas,ka tā skaņa ir tikai vienam cilindram un tikai tad kad dzinējs ir uzsilis(kad ir auksts tad neklakšķ)
Kopējie iespaidi par tauringu ir ļoti labi,patīk ka labi izskatās un var arī kaut ko ielikt bagāžas nodalijumā, ne tika subi.Un protams salīdzinoši ir pamanāma degvielas patēriņa samazināšanās pēc 2.5 benzīna. uz pavasari tiks piestrādāts pie virsbūves un pamazām sāku meklēt diskus vasarai,doma ir par r17
Šeit būs arī dažas bildes.
1. ir salabot šofera krēsls.
2. nomainīti komensātori( visi jauni)
3. Pārbaudītas visas sprauslas.
4. nomainītas miglas,no baltajām uz smoked.
5. iepirkta m3 lūpa.
6. paregulētas koilas nedaudz tuvāk sniegam.
7. iepirksts xenons priekš miglām.
8. iepirkt radiātors.
Tas tā pa lielam viss uz šo brīdi viss aktuālāk ir atrast vainu kas taisa vārstu vākā klakšķi,kompensātori tie nav sprauslas arī nē, uz šo brīdi ir doma ka pie vainas varbūt sadalene,janomaina tā un tad jāskatās.jocīgākais ir tas,ka tā skaņa ir tikai vienam cilindram un tikai tad kad dzinējs ir uzsilis(kad ir auksts tad neklakšķ)
Kopējie iespaidi par tauringu ir ļoti labi,patīk ka labi izskatās un var arī kaut ko ielikt bagāžas nodalijumā, ne tika subi.Un protams salīdzinoši ir pamanāma degvielas patēriņa samazināšanās pēc 2.5 benzīna. uz pavasari tiks piestrādāts pie virsbūves un pamazām sāku meklēt diskus vasarai,doma ir par r17
Šeit būs arī dažas bildes.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
balti e36 tiešām sāk vairoties smuka kūtiņa :)
nevaru pārstāt priecāties par šo auto
Paldies! baigā velme būtu kādreiz kādā sabraucienā uztaisīt bildi kopā ar visiem baltajiem e36
Vel no krēsla procesa bildes. bilžu kvalitāte nekāda.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
gan jau ka ko tādu varētu sarīkotkristaps90 rakstīja:Paldies! baigā velme būtu kādreiz kādā sabraucienā uztaisīt bildi kopā ar visiem baltajiem e36
Šī kūtiņa tika manīta vasarā ar avareikām uz kalnciema ielas metu vairākas reizes. :) Veiksmi darbos.
Sāk izskatīties ka el.beņķi vairs nav retums iekš e36
Sāk izskatīties ka el.beņķi vairs nav retums iekš e36
bļin arī vēlos tādus beņķus
Kuutina tiesham lieliska! Vel varbuut platos moldingus un tad buutu pavisam smuki.
Redzēs kā būs ar moldingiem,ja būs kādi piedāvājumi,tad kāpēc gan ne!
balts dievinu kā izksatās baltas krāsas e36