E36-KeX madeirashwarz 316
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 13
- chevron_right
Ellīgi labi
fu*ck, mana sapnju komplektācija, melna kupeja + style 5 = pure seksss
starpcitu, KeX kādreiz nebraukāji ar rolleri?
starpcitu, KeX kādreiz nebraukāji ar rolleri?
Viņš ir tumši violets un noot, nekad īsti ar pokemonu neesmu braukajis.. Tik cik kāds draugs uz kādām pāris stundām aizšāvis
skatoties bildes nobrinijos un gribēju prasīt vai tas ir liepājā, bet tad ieraudziju ka tev dzives vieta liepāja
Bet auto tiešām ir sex
Bet auto tiešām ir sex
Jaa auto tieshaam bling bling, milziigs cepums tev par paveikto darbu!
Ja viņš ir violets, tad vēl vairāk skaists viņš irKeX rakstīja:Viņš ir tumši violets un noot, nekad īsti ar pokemonu neesmu braukajis.. Tik cik kāds draugs uz kādām pāris stundām aizšāvis
Nu šitas ir zvērā
Izskatās super, tikai nesaprotu kā tie diski var būt tev tik dziļi arkās. ?
patīk kā izskatās!
šķiet, ka ir manīts liepājā, diezgan zolīds braucamais
Tik to līniju kas starp bagažnieku un bamperi vajadzētu pataisnot, tad būs ideāli
Aizmugurē el.logi ?
Aizmugurē el.logi ?
Paldies visiem, pamazām cenšos
Nezinu ar skatos kā citiem tad visiem ir nedaudz vairak uz āru tie diski, bet man ir tādi paši kā citiem R17 ET20 J8
Līstei pie bagažnieka nodošos ziemā, kad tiks arī mainīts motors un domāju arī tiks viss caur pārkrāsots, bet nu to tad redzēs ziemā
Aizmugurē ir manuālie logi un vispār auto pliks kā celis, vienīgais kas ir tas ir kondicionieris! Bet nu ziemā daudz kas saplānots ar elektronikas pilnveidošanu, pamazām kastē krājās dažādi labumi..
Nezinu ar skatos kā citiem tad visiem ir nedaudz vairak uz āru tie diski, bet man ir tādi paši kā citiem R17 ET20 J8
Līstei pie bagažnieka nodošos ziemā, kad tiks arī mainīts motors un domāju arī tiks viss caur pārkrāsots, bet nu to tad redzēs ziemā
Aizmugurē ir manuālie logi un vispār auto pliks kā celis, vienīgais kas ir tas ir kondicionieris! Bet nu ziemā daudz kas saplānots ar elektronikas pilnveidošanu, pamazām kastē krājās dažādi labumi..
Smuka. Ļoti patīk tā kombinācija - krāsa, kupeja un tie diski. Par tām uzacīm gan iesaku padomāt, vai tomēr labāk nebūtu bez.
Iemet varbūt arī kādas salona bildes. Veiksmi skrūvēšanā!
Iemet varbūt arī kādas salona bildes. Veiksmi skrūvēšanā!
Salonā kā jau teicu nekā īpašā nav, visu gandrīz pats esmu licis. Bija tikai dalītā klima, aizmugurē loga štorka un auduma elkoņa balsts (kuru var arī iegādāties)
Bilde ieskatam dzīvojamā istaba
Bilde ieskatam dzīvojamā istaba
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
jurcis rakstīja:Izskatās super, tikai nesaprotu kā tie diski var būt tev tik dziļi arkās. ?
Varbūt šie ir tie diski ar novirpoto centru.. Tak MPowers sev tādus man liekas bija sataisījis un pēc tam notirgoja..
Šis tas atkal sagādāts
Sliekšņu klipši, tonētie pavaroti un bagažnieka lūpele
Rīt jānopērk krāsa jānokrāso otrs slieksnis un lūpa un tad jau tuvākās dienās jāliek tik virsū
Rīt jānopērk krāsa jānokrāso otrs slieksnis un lūpa un tad jau tuvākās dienās jāliek tik virsū
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 13
- chevron_right