E36-KeX madeirashwarz 316
Tad nu tā izdomāju izvedot arī par savējo tosolsildāmo topiku
Tā tad - BMW 316 e36 1994-03-16
Aprīkots ar dalīto klimu (kondicionieri), elkoņa balstu, aizmugures loga štroku un galvas pagalvjiem (aizmugurē) un orģinālām miglām..
Tika iepirkts 22 jūnijā 2012, no paziņas kuru pirms tam biju nedaudz skrūvejis, īpaši jau uz kupejām nevilka, bet nu domāju jāmēģina kko iepirkt citu! Pagaidām esmu apmierināts un sedanu vairs negribas..
Te nu lai runā bildes kādu es viņu iepirku
Tā tad - BMW 316 e36 1994-03-16
Aprīkots ar dalīto klimu (kondicionieri), elkoņa balstu, aizmugures loga štroku un galvas pagalvjiem (aizmugurē) un orģinālām miglām..
Tika iepirkts 22 jūnijā 2012, no paziņas kuru pirms tam biju nedaudz skrūvejis, īpaši jau uz kupejām nevilka, bet nu domāju jāmēģina kko iepirkt citu! Pagaidām esmu apmierināts un sedanu vairs negribas..
Te nu lai runā bildes kādu es viņu iepirku
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
taa jau celjams auto, izskatas ka ir labs kuzavs
Turpinam - pirmā dienā jau tika uzstādīts coiloveru komplekts un sasēdināts - nomainīti diski, jo pēc ET nederēja vecie..
Pēdējais labojis KeX - 14 Sep 2012, 13:07, kopā labots 1 reizi.
Kā arī sapratu ka vienritenis nav ponts un uzstādīts bloķis 3.15
Un vakar arī sapulēts..
Turmāk jāuzstāda iepirktie sliekšņi un jāiepēr kāds glaunāks ādas salons!
Tiek meklēts jau arī M52B28 motors ar ZF kārbu, taka pamazām kkas atceļās no nekopta bmw :)
Un vakar arī sapulēts..
Turmāk jāuzstāda iepirktie sliekšņi un jāiepēr kāds glaunāks ādas salons!
Tiek meklēts jau arī M52B28 motors ar ZF kārbu, taka pamazām kkas atceļās no nekopta bmw :)
Skatos.. it kā viss redzēts, nekā jauna nav, bet, nu, baigi kaut kā ieper šī kupeja!
būtu foršāk ja bildes būtu pareizā secībā :)
bet nu uzskruvēts ir ļoti skaists eksemplārs, un būs noteikti vel daudz labaks
bet nu uzskruvēts ir ļoti skaists eksemplārs, un būs noteikti vel daudz labaks
tās bildes nezināju ka tādā secība būs
Bet nu taps, taps vel kas skaistāks, teicu ka sliekšņi vel jāuzliek un viss caur derētu pārkrāsot..
Bet nu taps, taps vel kas skaistāks, teicu ka sliekšņi vel jāuzliek un viss caur derētu pārkrāsot..
man patīk ļoti zolids autiņš :)
Izskatās labi
Prasītos kādu smuku bunduli ar 2 izejām
Prasītos kādu smuku bunduli ar 2 izejām
Šinī kupejā ir apslēpts spēks, kaut arī izskatās gandrīz kā citas, tomēr, kaut kas tajā ir Kas tur par kedu kārājas pie aizmugurēja bufera? Varbūt kādu bēbi nogāzi no kātiem? (melnais humors)
skaists un augošs e36
sekošu līdzi updatiem
sekošu līdzi updatiem
Super, ko citu piebilst
Daudz plusiņu arī no manis, tapis ir ļoti acīm tīkam braucamais.
Neesmu dollārs, lai patiktu visiem.