Bremzes
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 35
- chevron_right
A man ABS nestrādā un lampiņa arī nedeg...
.Gofmans rakstīja:Ja ieslēdzot aizdezi lampiņa neiedegas tad varūt viņa ir pārdegusi/izņemta
Un par tiem abs, nejau uzreiz dačiks ir izbeidzies vai vēl kas, man bija pārtrūcis vads tpc lampiņa šad un tad iedegās, beigās dega nepārtraukti, atradu pārtrūkušo vadu i viss. Lai to uzzinātu jābrauc uz diagnostiku.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
nau jabrauc uz diagnostiku, to visu var vienkarsi parbaudit pats! palasot diy sadalu atradisi infu! protams infa ackirsies modeliem kuriem ir acs bet tikunta ideja tapati
...
Agris rakstīja:izmanto ralija mashiinaam lai tik aatri nepaarsistu. parasti izmantojot paaris ralijiem tikai. vinjaam apkaart ir taads metaala vijums..
TA nevar iziet, jo tehniskais darbinieks nevar noveerteet kaadaa stavoklii iekshaa ir gumija pa kuru pluust elja, jo taa taapat nolietojas kaa mums parastaas slaukas.
Starpcitu rekur noskaidroju tikko ka viņas ir CSDD legālas, tātad - var iziet skati..
vajag kautko taadu atrast, kur taads ir iedrukaats. rakstiskus papiirus gribu redzeet, tad ticeehsu, moz veel uzlikshu atpakal!
arii par adparts tirgotajaam slaukaam,:
"Tagad norāde par to, ka Hel Performance produkciju drīkst legāli izmantot ielas automašīnām un motocikliem ir ierakstīta CSDD tehniskās apskates rokasgrāmatā"
bet neredzu labumu no vinjaam.. ja pa meza celju nenesies..
arii par adparts tirgotajaam slaukaam,:
"Tagad norāde par to, ka Hel Performance produkciju drīkst legāli izmantot ielas automašīnām un motocikliem ir ierakstīta CSDD tehniskās apskates rokasgrāmatā"
bet neredzu labumu no vinjaam.. ja pa meza celju nenesies..
Es nesaprotu, kur problēma uzlikt atpakaļ, un mēģināt iziet skati? Tas jau nav tas pats, kas nopirkt pa 40ls un tad mēģināt iet skati.
probleemas, ar iesepejam aplauzt bremzu trubas, tad veel jagaiso, ar iespeeju noraut gaisoshanas skruvi utt :D
otreiz skate ar maksa :)
otreiz skate ar maksa :)
kam viņas nah vajadzīgas ielas auto?
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Krāna staipīšanai..
Ir sekojošs jautājums: Cik maksā bremžu kluču nodiluma dačiks (nu tas vads ka pievāk pie kolodkām)?
Ap 5ls.
šķiet ka ap 5 ls bija.
ok.
Lai reāli viņu nomainītu ir jāņem nost bremžu kluči, vai nē?
Lai reāli viņu nomainītu ir jāņem nost bremžu kluči, vai nē?
nee, var taapat iespraust.
ok, liels Paldies.
Mēģināšanu visu sadarīt.
Mēģināšanu visu sadarīt.
saprotu ka gribi visu ideali, bet bez tas lietas tiesam var istikt
satin tikai vadinus kopa un lieta darita uz muzhu
satin tikai vadinus kopa un lieta darita uz muzhu
...
tas protams kaa kuram nejau visi seko liidzi taam kalotkaam vajag arii kadu kas pasaka ka tev vinjas jamaina.
Kā pareizi pievilkt rokas bremzi, man ļoti vaļīga, kas tur jārskūve aizmugurē un kas jāvelk?!
pievilkt var nonjemot salona viduspaneli kur rocene un pievilkt trosites atsledzinjas 12 un 8mm :)
skaties lai paliek rocenei kadi 5-max 7 tirkshkji vismaz es ta pievelku :)
skaties lai paliek rocenei kadi 5-max 7 tirkshkji vismaz es ta pievelku :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 35
- chevron_right