2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 72
- chevron_right
ta nebiju dadomājies, bet kad Tu tā saki...... varbūt mazliet, varbūt tāpēc ka vnk "pliks" disks bildē. gala rezultāts būs ( ja tādus dabūšu)
jap, bet manam variantam tie spieķi paši, diskam uz vidu aiziet ar lielāku slīpumu (nu dziļāk) .
Bet nu ideja ir skaidra :) man jau patīk Personīgais viedoklis..Ridlihs rakstīja:jap, bet manam variantam tie spieķi paši, diskam uz vidu aiziet ar lielāku slīpumu (nu dziļāk) .
ps. Bildē, Tavējā, arī ir TE37Ridlihs rakstīja:jap, bet manam variantam tie spieķi paši, diskam uz vidu aiziet ar lielāku slīpumu (nu dziļāk) .
hmm..... jā, apzīmējums ir viens un tas pats, bet nu pēc bildēm man škiet ka tie pelēkie ir ar taisniem spieķiem gandriz.
Labi, kāda starpība
Labi, kāda starpība
Nu kaukā tā izskatījās Ridliha sedans pēc izjaukšanas...Ridlihs rakstīja:es dabūšu no Activity bildes pēc izjaukšanas, tad būs ko redzētoscar rakstīja:Interesants stāsts Pēc skata nepateiksi ka 1mais bija ieberziens
Lai ar otru e36 turpmāk veiktos daudz labāk
paldies, būs ok ar šito jau salikts iekšā daudz
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
paldies tagad jau man liekas šitas kā anekdote
jomajo.... bildes labas
jomajo.... bildes labas
bildē grūti saprast kas un kā, bet tā grīda nemaz tik ļooooti traģiski neizskatās, man liekas vairāk kā pusei vecāku gadu e36 tādas ir tās stoikas gan tādas jokainas
tai grīdai varēja cauri izsist ar kulaku no apakšas un stoikas vietas arī bija pa fragmentiem stiķētas
Nu to bija jāredz, to virsbūvi taisījis ir pilnīgs mudaks.
Man atsūtīs visas bildes, tad iemetīšu labāko vēl
Nu nez, tagadējam man ne tuvu kas tāds nav un nekad netiks pieļauts, lai tāda stadija iestātos.
Nu to bija jāredz, to virsbūvi taisījis ir pilnīgs mudaks.
Man atsūtīs visas bildes, tad iemetīšu labāko vēl
Nu nez, tagadējam man ne tuvu kas tāds nav un nekad netiks pieļauts, lai tāda stadija iestātos.
ta stoika ir labi ka vel avarija neiekluvi kada
protams.... visa virsbūve ir kā puzzle ...... ja ar šito veco lūzni būtu bijis trieciena brīdī tad visi tie gabali varēja būt man rībās un citur kur .
drausmas
jā, sajūtas nebija patīkamākās, kad sapratu kāds tas auto ir un kur esmu ieberzies. pats jau vien vainīgs esmu, ka nepaņēmu nevienu zinošāku līdzi, lai izčeko. Nu nekas, kad ņēmu tagadējo e36, tad otru reizi tādas kļūdas nepieļāvu, pieredze bija laba.
tak nešausti sevi par to tik traki, tak pērkot mašīnu neviens neskatās kas notiek stoikām zem plasmasiem un tepiķi jau arī neceļ ārā
Tagedējo kad ņēmu tad visu izcilāju, izņēmu un pārbaudīju man ar vienu reizi pietika jau
Tu pārdevēja acu priekšā benķus un paklāju rāvi ārā ?Ridlihs rakstīja:Tagedējo kad ņēmu tad visu izcilāju, izņēmu un pārbaudīju man ar vienu reizi pietika jau
beņķus un visu paklāju loģiski nerāvu, bet kur varēja tikt klāt, pacelt, paskatīties (aizmugurē, aiz priekšējiem beņķiem, kur kājas liek aizmugurē sēdošie), roku iebāzt.
STUDENTS rakstīja:Tu pārdevēja acu priekšā benķus un paklāju rāvi ārā ?Ridlihs rakstīja:Tagedējo kad ņēmu tad visu izcilāju, izņēmu un pārbaudīju man ar vienu reizi pietika jau
ir jamak ieraudzit visu ko var ieraudzit neizardot pus auto, kautgan ne visu var ieraudzit. es nez, ja man atnaktu pircejs un saktu raut nost plastamsus, vai vel nez ko nemtu nost, es ilgi nedomadams, uzsautu ar plaukstu vinam pa pakausi, pagriestu uz ielas pusi un ar celi pa pakalju uzsaujot, iekustinatu vinju lai sak sagat prom
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 72
- chevron_right