E36-aigarzzz
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right
beidzot esam tuvāk asfaltam un nu varam rāpot pa Jelgavu uz vēdera nē nu ja nopietni nav jau tik traki, bet lai nu kā, beidzot ir uzlikti coiloveri un vairs nav džips. izrādās abām aizmugurējām atsperēm bij nolūzuši gali, tapēc aizmugure bij zemāka nekā priekša... bildes ar sēdinājumu būs kkad tuvākajā laikā...
Tagad tiktiešām nav vairs džips izskatās ļoti eleganti
bildes ar sēdinājumu un pagaidām uz ziemas baloniem un jā,es zinu par to, ka sliekšņi jānokrāso un zinu arī ka diski jāmaina, viss būs :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jāsēdina, tas jau ziemas sēdinājums.
pirmkārt- nevar zemāk vairs coiloverus nogriezt, tad vienīgi jāmet ārā tā mazā atspere priekšējiem ,aizmugurējos vēl kādu centimetru var noskrūvētRapakivi rakstīja:Jāsēdina, tas jau ziemas sēdinājums.
otrkārt- mazajiem metāla guļošajiem jau tgd ir problemātiski pārbraukt pāri, jo ķeras sliekšņi.
treškārt- ja izdosies kā plānots, tad uz vasaru būs 16nieki ar zemprofila gumiju un līdz ar to auto būs vēl zemāks...
katrā ziņā bildēs kaut kā neizskatās, bet dzīvē ir labāk (nu kā jau parasti)
Pēdējais labojis aigarzzz - 10 Mar 2013, 11:10, kopā labots 1 reizi.
Divaini, parasti prieksu var sasedinat smagi zemaak. Kas tev par coilam?
Riepu dēļ viņš tāds džipīgs
ja jau es tev mācētu pateikt kas par coilām, ja godīgi, tad nepētīju ne firmu ne arī kko citu, jo diezgan izdevīgā ceļā tiku pie viņiem (nav jauni)... zinu tikai to, ka vairs zemāk nav kur nogriezt, jo tālāk nav vītnes vairs, vienīgi jāizņem tā viena (mazā) atspere un tad jāpārregulē... bet pagaiddām ir ok, jo vēl nezin kas būs ar vasaras riteņiem...oscar rakstīja:Divaini, parasti prieksu var sasedinat smagi zemaak. Kas tev par coilam?
p.s. kādam nevajag r17 no audi (skrūves 4x108), lai ātrāk varu šitam diskus iepirkt?
tas ir fakts... čoms jau piedāvāja 195/50/15 vasarenes, varētu jau uzmest pagaidām, bet domājau, ka tad atkal pēc mopēda izskatīsiesSkudraa rakstīja:Riepu dēļ viņš tāds džipīgs
tās ir ziemas riepas. kāda starpība cik džipīgas vai nedžipīgas. galvenais, lai mašīna uz ceļa turās.
šīs vienas dīvainas koilasoscar rakstīja:Divaini, parasti prieksu var sasedinat smagi zemaak. Kas tev par coilam?
piem es paķeru tādas kad nogierzot max uz leju mašīnas vēders burtiski šļuc pa asfaltu, un ja izņem aizmurē to regulēšanas sūdiņu, tad arī dirsa klapējas pret zemi nevajag nemz melkēt nekādas opeļa atsperes vai ko tādu, un man riepas tgd baloni virsū
BMW-Big Money Waste
Nu jā, es savējās ar varu nolaist ka vēdērs šļūc pa zemi
manas ir lidz zemei.. un vasara ar 16" ar kaut kadu zemprofila mizu tapat nekas nesluc pa zemi...
un tagad man arii vasaras regulejums lidz galam vitne un nav nekas uz zemes....
katrs jau ņem kādas koilas grib, es paņēmu tādas lai var dabūt burtiski līdz zemei, bet tas jau nenozīme ka ar tādu pārvietojosmožais rakstīja:manas ir lidz zemei.. un vasara ar 16" ar kaut kadu zemprofila mizu tapat nekas nesluc pa zemi...
BMW-Big Money Waste
Ekh tagad man sāk parādīties tā nelabā doma, ka būtu jāpalaiž arī manu tuvāk zemei, Jo nu mans stāvot blakus tagad liekās pārāk augsts
pag, es riepas nomainīšu, lai tu zini, cik zemu giezt savējoRVS rakstīja:Ekh tagad man sāk parādīties tā nelabā doma, ka būtu jāpalaiž arī manu tuvāk zemei, Jo nu mans stāvot blakus tagad liekās pārāk augsts
beidzot arī manējais ir ticis pie diskiem, iepirkti R16 no lietotāja TeikasGaisma. pagaidām gan virsū ziemenes 205/55/16, bet uz vasaru jāpameklē kkas zemāks. p.s. dzīvē diski izskatās labāk nekā bildēs...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jā tik tiešām dzīvē izskatās daudz labāk šamējie diski, pakurinājām ar tā neko, man ar riepām bij proķis pirms ši placīša apzīmēšanas
man uz vecas kupejas bija shie diski
pašam jau patīk kā izskatās tie diski, tik kā jau teicu, vajag citas riepas... vajag 205/40 vai 45/16 un ir doma viņus baltus ar kādu interesantu pērlīti nokrāsot, domājams, ka tad kad sliekšņi būs auto krāsā, jāizskatās labi...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right