E36-aigarzzz
Sveiciens visiem! pēc ilgiem meklējumiem starp dažādām auto markām, beidzot laikam esmu atradis to īsto, savējo.
Auto ir bmw 318, 1995.gada, M43 dzinējs, no komplektācijas nekas īpašs, priekšā el. logi, el.lūka, laikam arī viss. katrā ziņā esmu apmierināts, pirms tam ir biis daudz kas- opel vectra b 1999. gada 2.0 dīzelis, tad MB c250 TD 1996.gada, mitsubishi galant 2.0 16v 1997.gada, audi b4 1.9tdi 1993.gada un beidzot šis jaukumiņš nu jau braucu mazliet vairāk par mēnesi un patīk, pat ļoti, iet priekš 1.8 arī tīri pieņemami.
Plānos ir uz vasaru sameklēt kādus r17 diskus, mazliet jānosēdina, citādi priekša šķiet baigi augstu un jāsameklē M style bamperi (vismaz priekšējais) :)
tālāk lai runā bildes...
p.s. tgd ir pieskrūvēta golfa lūpa bet nav vēl bildes (žēl neatradu no gti :( )
Auto ir bmw 318, 1995.gada, M43 dzinējs, no komplektācijas nekas īpašs, priekšā el. logi, el.lūka, laikam arī viss. katrā ziņā esmu apmierināts, pirms tam ir biis daudz kas- opel vectra b 1999. gada 2.0 dīzelis, tad MB c250 TD 1996.gada, mitsubishi galant 2.0 16v 1997.gada, audi b4 1.9tdi 1993.gada un beidzot šis jaukumiņš nu jau braucu mazliet vairāk par mēnesi un patīk, pat ļoti, iet priekš 1.8 arī tīri pieņemami.
Plānos ir uz vasaru sameklēt kādus r17 diskus, mazliet jānosēdina, citādi priekša šķiet baigi augstu un jāsameklē M style bamperi (vismaz priekšējais) :)
tālāk lai runā bildes...
p.s. tgd ir pieskrūvēta golfa lūpa bet nav vēl bildes (žēl neatradu no gti :( )
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ļoti patīk salons, bet nepatīk aizmugurējās lampas... Kā arī, bamperu apakšas un sliekšņus prasās nokrāsot vai nu auto krāsā, vai arī melnus (visvairāk izlec priekšējā bampera apakša). Un laikam varu sveikt Mauritius blau klubiņā?!
ļoti zolīds un kopts auto izkatas :)
laikam redzēju pie 1majam kojām jelgava
laikam redzēju pie 1majam kojām jelgava
man gan patīk kā aizmugurējās lampas izskatās pie šīs krāsas
nav redzēts Jelgavā. laikam pie vainas tas, ka nakts melnumā vien ielās esmu.
Vizuāli jau sterils izskatās
Nevar īsti saprast, ādas vai auduma salons bet nu prasās pēc tīrīšanas.
V1Beta rakstīja:nav redzēts Jelgavā. laikam pie vainas tas, ka nakts melnumā vien ielās esmu.
gan jau izdoses redzēt, pats kādu laiku jau dzīvojos pa jelgavu, strādāju utt. auto visu laiku kustībā, ja ne ar mani, tad draudzeni pie stūres.
Izskatās ka auduma :)uteo rakstīja:Vizuāli jau sterils izskatās
Bet, sveikts bariņā! Lai labi ripo
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
salons auduma un teši tā, prasās pēc tīrīšanas, gaidam siltāku laiku.uteo rakstīja:Vizuāli jau sterils izskatās
p.s. interesē šāda tipa un vēlams arī krāsas (pelēks) ādas salons, ja kādam ir ko piedāvāt- klausos.
Nākotnes plāni ir patīkami Salonu var pat sito pashu atstaat, ir ok
smuks eksemplaars
Izskataas ka ruslans ar nav apmekleejis iipashi sho auto
Izskataas ka ruslans ar nav apmekleejis iipashi sho auto
Mans viedoklis:
Steidzami izdomā, ko darīt ar apakšām - melnas vai auto krāsā (zilas) .. man gan liekas, ka zilas būtu labāk, ja M vēl gribi likt. Bet šādas neatstāj gan
Nezinu kā citiem, bet aizmugurējās lampas nav vairs modē ar melno augšu.. godīgi - nepatīk kā izskatās vnk .. tur vai nu labāk tad visas sarkanas vai oriģinālās .. protams, ja vari, tad vislabākais variants ir vnk nopirkt ar balto pavarotu
Bet pa lielam sedans izskatās ļoooti patīk tumši zilā krāsa, ja vēl būs skaisti r17 uz vasaru un apakšas zilas ar M stilu priekšāā... tad vecīt cepuri nost
Vārdu sakot krāsa --->
Steidzami izdomā, ko darīt ar apakšām - melnas vai auto krāsā (zilas) .. man gan liekas, ka zilas būtu labāk, ja M vēl gribi likt. Bet šādas neatstāj gan
Nezinu kā citiem, bet aizmugurējās lampas nav vairs modē ar melno augšu.. godīgi - nepatīk kā izskatās vnk .. tur vai nu labāk tad visas sarkanas vai oriģinālās .. protams, ja vari, tad vislabākais variants ir vnk nopirkt ar balto pavarotu
Bet pa lielam sedans izskatās ļoooti patīk tumši zilā krāsa, ja vēl būs skaisti r17 uz vasaru un apakšas zilas ar M stilu priekšāā... tad vecīt cepuri nost
Vārdu sakot krāsa --->
nezinu, kas tieši, bet kaut kas mana šajā sedanā piesaista
Ko pie velna nozīmē - aizmugurējās lampas nav vairs modē ar melno augšu ?STUDENTS rakstīja:Mans viedoklis:
Vārdu sakot krāsa --->
Mēs e36.lv esam kaut kādi modes cilvēki? Modē ir lampas ar balto pagriezienu tāpēc metīsim visi baltos virsū? Nezinu, man pašam ir melnas augšas, patīk kā izskatās Šim auto arī labi izskatās
Nesaprotu šito- nav modē - maini. Tāpat kā ar Tomena vāģi, hella lampas mums nepatīk - maini ar steigu!
Neuztver personīgi Student, vienkārši ļoti daudzi te tā raksta.
Bet autiņš pa rubli! Lai veicas!
Manuprāt ar melno augšu izskatās labi. Vismaz šai krāsai
da jebkurai krasai gandriz izskatisies neslikti vai pat labi, ja auto bus ar tonetiem stikliem un nedomines auto hrometas detaljas, imo.kristapskarlis rakstīja:Manuprāt ar melno augšu izskatās labi. Vismaz šai krāsai
Kā kritika, tā cepiens
Es tikai saku, ka man nepatīk un to "modē" vnk izšāvu, ka kādreiz visi tā lika un likās okey, bet man, personīgi, vairāk nepatīk .. tas nav burtiski - MODĒ
Tavs sedans ir foršs un viss
Es tikai saku, ka man nepatīk un to "modē" vnk izšāvu, ka kādreiz visi tā lika un likās okey, bet man, personīgi, vairāk nepatīk .. tas nav burtiski - MODĒ
Tavs sedans ir foršs un viss
Tāpēc Student rakstīju, nekas personīgs, nav cepiena nekāda. Vienkārši lai tak cilvēki taisa savus autiņus kā vēlas :)
Vienkārši nevajag teikt, nav modē, liec baltos kā visiem or whāt. Pieņemu ka kādam arī nepatiks mans autiņš uz sezonas sākumu, bet nu , man patiks , un es domāju ka galvenais :)
Okēj, beidzam piegružot topiku!
Vienkārši nevajag teikt, nav modē, liec baltos kā visiem or whāt. Pieņemu ka kādam arī nepatiks mans autiņš uz sezonas sākumu, bet nu , man patiks , un es domāju ka galvenais :)
Okēj, beidzam piegružot topiku!
Tad jau gaidam uz kādu no Jelgavas sabraucieniem
Te var sekot līdzi:
viewtopic.php?f=4&t=418
Te var sekot līdzi:
viewtopic.php?f=4&t=418
Ir arī šāda bilde P.S. uz meiteni pat neceriet
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.