E36.lv foruma sarunu pērles
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 13
- chevron_right
sasmējosRons rakstīja:Beerzins rakstīja:Beerzins rakstīja:
nezinu,man tikai piedawaaja no td,pasam ir 98.gada tds.
Kas tur mainas wsp,siikaak kko pastaastiit wari?
Cik es zinu,tad atskiras motori tikai ar to ka wienam ir kuleris otram naw. Ta ka wai tur kkas wsp suknis war buut sawadaks?
sukni atscjiras mehaniski unelektriski ir lielaki un mazaki stiprinajuma wieti vel wini ir rezistiwi un induktiwi wadami pirms/pec 95 gĀDA . teu ir wajadziks 95 > UZ auksu. parasti suknus mekle pec winu OEM vai bosch numura. wel der no e38,e39 lidzika gada auto.
es rakstu no 18 button OBC tapec man nau garumzimes.
Vēl viena pērle.
Pieturi SET/RES pogu un spied attiecīgo burtu kuram vajag garumzīmiRons rakstīja:es rakstu no 18 button OBC tapec man nau garumzimes.
Paldiesinjs. biju jau aizmirsis par sjo fīcu . vnk es visu dienu puutu bitumenu uz sava bambuka gridas un saelpojos par daudz to sljuru. 3m maskas nekam neder.... ja juus redzeetu manu feisu tagad, locītos zem galda.... ar ko lai vislabāk notīra piķi no feisa ? A ? deguns melns,viena acs arī un skropstas salipušas.. f''aaak. sieva istaba nelaiž. benzinu nepiedāvat.Ridlihs rakstīja:Pieturi SET/RES pogu un spied attiecīgo burtu kuram vajag garumzīmiRons rakstīja:es rakstu no 18 button OBC tapec man nau garumzimes.
p.s. nopietni. ?
Te ir orģināls Teksts:
Efektīvs želejveida roku tīrītājs ar ādu mīkstinošām sastāvdaļām un sīkiem poliuretāna abrazīviem. Eļļas, smērvielu, krāsas, darvas, bituma, lakas, pigmentu, kvēpu, līmes u.c. netīrumu noņemšanai
Efektīvs želejveida roku tīrītājs ar ādu mīkstinošām sastāvdaļām un sīkiem poliuretāna abrazīviem. Eļļas, smērvielu, krāsas, darvas, bituma, lakas, pigmentu, kvēpu, līmes u.c. netīrumu noņemšanai
dogMa rakstīja:Tāda sajūta, ka dzīvo ligzdāmarux rakstīja:No rīta paskatījos pa logu...
ivoka1981 rakstīja:Sodien atveru bagaznieku un redzeju mitrums uz kapota un pie tumbam kreiseja puse.
...
Ja šito izlasa kāds kurš ir plaši atvēris sirdi pret e36, tad baigi paķer.
Castroll rakstīja:Fordisti tak nav cilvēki ,šitā kapotu e36 locīt
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
tan.k. rakstīja:to KV_
Iu, mīļum, mož ejam gulēt? Tev rīt agri jāceļās uz darbu!
KV_ rakstīja:Nāku
zuze91 rakstīja:Da es šo visu laiku saku. A mani pa kreiso mērgli saukā.
erda rakstīja: izskatās, ka marux drīz sāks atkal tirgot sniegu!
Jū, beidzot esmu ticis pērlēs!
Gadiem gāju uz šo topicu, nekādi nevarēju tikt!
Gadiem gāju uz šo topicu, nekādi nevarēju tikt!
zuze91 rakstīja:Braukt bez amartizatoriem ir tas pats kas gulēt ar gādīgu suni kuram vajag. To vienkārši nedara,bet ka dzīve reizēm sanāk tad tā ir jādara. Nevienam neiesaku !
MMMQ rakstīja:Ar dirsu jutu ka iegrabsos ar savu pirmo a/m.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Slim » 26 Sep 2013, 14:27
piem man ir divas inerces bumbas starp...... kājām
piem man ir divas inerces bumbas starp...... kājām
Drive until you die with your e36
rvars rakstīja:Klaunus sarijušies vakariņās
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3