E36.lv foruma sarunu pērles
Ikdienišķās sarunās reizēm izskan vēsturiski neaizmirstami teksti, kas liek pasmaidīt. Lai tas viss neaizietu vienkārši foruma postu skaita statistikā, radās doma tos nedaudz izcelt uz pārējo fona, iecitējot šeit...
evaness2 rakstīja:Ogre, Mālkalnes prospekts.
Pat bedrēs ir bedres!
Vēl prātā nāk Orkāna teksts par to, ka BMW sajūt pa gabalu (precīzi vairs neatceros) un dūūūuija teksti par 700db audiosistēmām Ja kādam vēl kas liekas ievērības cienīgs, droši šaujam iekšāzuze91 rakstīja:Uz sešos lauku pagalmā uz sniega vaļņa aiz pār kino spota.
Nekas 20 min rakšanas esmu. Ārā. Pārliecinājos ka džipu riepas labi rokas pat nejutukā uz rīkos ļīdz tīrumu vagām.
Hazard rakstīja:Nu metala sastāvs krasojums... Bet tā jā, it ka vizuali nevajadzetu but atškiribasV1Beta rakstīja:atrodi kādu angli un pērc. negribu ticēt, ka brillei kas atšķirsies.
...
negaidīji ja ?
marux rakstīja:Par baltu velti atdošu nelietotu, suņu un kaķu nesakrāsotu sniegu, neierobežotos daudzumos. Pašsavākšana no mana pagalma PM nesūtīt, vienkārši brauciet un savāciet to draņķi!
wannabeBuKTOP rakstīja:Shis labsbembists rakstīja: Manā īpašumā ir 320i BMW ar praktiski 1992gada izlaidumu (pasē 09. 1991).
Kaa var buut 92 ,ja tev ir 91
Plaani kaa Napaleonam - lai veicaas ..
Guncis rakstīja:ar ko atskiras tds un tdi?
TDI-Taupi Degvielu Ikdienā?
TDS-Taup Degvielu Sportojot?
krs rakstīja:Nav kādam šablons kur slieksnim jābūt caurumiem?? Zinu ka eparts vareja pasūtīt, bet vņiem vairs neesot un nez vai būšot.
Kā es rēcuArmando rakstīja:kas jus jokaini esat?
toletes papiram ari pamacibu megjinat atrast?
Pēc tam tālāk pa tēmu:
Armando rakstīja:nau jabut lietpratejam lai pieliktu slieksnus. tur matematika vispar pirmas klasas limeni...
...bet kapec lai daritu pats ja teetis izdaris..
KV_ rakstīja:Ai man PO viņiem nav e36
Trollis rakstīja:Celt augšā šito sūdu, kas izskatās pēc beigta, nodurta kurmja, ir tas pats kas elpināt nedēļu mirušu cilvēku (kā jau 99% "projektu" šajā forumā).
Dirsā darbs un materiāls TG/AM
Mļin, uteo pirms manis pasteidzās... Bet ir vērts ielikt vēlreiz
Trollis rakstīja:Celt augšā šito sūdu, kas izskatās pēc beigta, nodurta kurmja, ir tas pats kas elpināt nedēļu mirušu cilvēku
3 klauni, cirks aizbrauca, klauni palika.
Ieliec kā citātu, savādāk nevar saprast, ka tā ir kāda lietotāja pērle
katrs teikums jālasa piecreiz un rezultātā tāpat nevar saprast nekozuze91 rakstīja:Kas nnotiek? Visi te lamājas un lec citām rīkle itkā mēnesi nebūtu dabujusiizladet kuli.
Ka tew nav autiņ. Pēc vienas receptes un līnija tā neesi savējais.
ka pasaka ka ir Srota reiku nesulo un labi pirksti 1
20ls ne te 1tirgo pa 40ls. durvis bez ruslans dod pa 10ps savējais pa 20 nu n. Wtf
Glusaks 70 ls kas viņš tīko no plaukta?
2.8 bez kolektora ar visam atskaite bez ruslans biški apslāpēt. Vidus krustu jeb x posmu ar galā bunduli un trubam pa 50 dod viņš grib tikai pa x 50ls kur loģika?
Tg arī neesmu lv nets švaks sēžu no MOB ieraugu okeāna topicu, nu kāda starpība ko viņš dara. Ne jūsu Auto ne jūsu lēmums.
te paliek trakāk ka powera.
Rapakivi rakstīja:Nogaliniet to, pirms tas ir izdējis olas.
Orkaans rakstīja:Zheel ir vienmeer!!!soulles rakstīja:bet tev tiešām nebūs žēl pārdot un pēc gadiem 3 atrast ss.lv viņu galīgi nojātu ?
Tev tachu ieksheeji arii zheel ,kad kaads tavas bijushaas jaaj ,un kur nu veel ,kad kaada no vinjaam noiet no celja deelj miilestiibas pret teviim Dziive uz to neapstaajas , pasaap bik ,un dari laimiigu naakamo
yanks rakstīja:tak ej ieveries atvilknē un ievelc ar laimas pulksteni pa galvu
mats rakstīja:Izlasot so tekstu,man liekas ,ka tev skapi stāv ,jau desmit gadus saziepets strikis.V1Beta rakstīja:Jau kadus 10 gadus esmu apvainojies un ieniestu gandriz visu pasauli
bu.
Slim rakstīja: bet nu kā saka- kas neriskē to neģipsē
Šitas ir THE BEST pagaidāmyanks rakstīja:Bet tad kad bija jālilās ar ekonomiskumu tad bij pirksti pa gaisu, putas uz lūpām un vis penālis ar zīmuļiem izbiris pa zemi.
yanks rakstīja:Tak vientuļš eskovātora šoferisKlavz rakstīja:a kas ir ejakuators?