mans 1.8 nezvers-Robulis
Neglītā Mstūre.
nu jā, šobrīd izskatās pēc riktīgā urlu dragstera.
nu jā, šobrīd izskatās pēc riktīgā urlu dragstera.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Jebkurš e36 netīrs izskatās pēc šrota,nomazgā un ieliec pa jaunu bildes,tad varēs spriest cik laba maiņa ir bijusi. Kaut kā pēdējā laikā šis forums kļūst par poweru. Katrs otrais savu dienas negatīvismu cenšas izkliegt internetā norejot citus.
Es par to pašu. Bet tiešām ļoti negribas,lai šis forums sāktu līdzināties poweram. Tapēc tie kuri domā, ka šajā forumā var izgāzst savu žūlti, smagi maldās, to var izdarīt kur citur pirms ienākšanas šeit Jauku vakaru.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
sitas tak nau ari traki , man bija srots audi kuru uzcelu smuku izgaju skati visu sapuceju beigas smuka masina bija :)
taka ja ir gribesana un finances , tad visu var savest kartiba
taka gaidam no tevis rezultatu :)
taka ja ir gribesana un finances , tad visu var savest kartiba
taka gaidam no tevis rezultatu :)
Ko tad visiem bija kā saulītēm un puķītēm jāslavē ka superīgs braucamais utt? Tikko pasaka kautko skarbāku,tā uzreiz šeit ir poweris un visi ir ļaunie.
Un kā jau šeit tika minēts, vairāk jau pēc īpašnieka bazara liekas ka nekas labs te nenotiks.Visus šrotus jau var atdzīvināt un izveidot auto, ja rokas aug no pareizās vietas,arī šo.
Un kā jau šeit tika minēts, vairāk jau pēc īpašnieka bazara liekas ka nekas labs te nenotiks.Visus šrotus jau var atdzīvināt un izveidot auto, ja rokas aug no pareizās vietas,arī šo.
+1, tas ka nevar izteikt viedokli par lietām, kādas tās acīmredzami arī ir, noved pie degradācijas
pilnīgi visu aprūsējušo un pusnojāto brīnumu slavināšana, no sērijas ''jā, šitam mazliet jāpieliek roka un būs labs'', ''ir potenciāls'', ''izskatās simpātisks'' utml vienkārši novedīs pie tā, ka visādu random e36 īpašnieki te skries atrādīt kā viņi māk uz grantenes ar 1.6 uzgriezt sauli un ielikt zilās diodes salonā, jo taču citi līdzīgi e36 te tiek celti godā un tāpēc var atrādīt arī savējo, po ka vienīgais kas satur grīdu un sliekšņus kopā ir makroflex labi ja 1 no 5 tiek pacelts līdz normālam līmenim, nevis nomirst dabīgā nāvē
tā rezultātā, labi ja 1 no 10 topikiem te būs skatāms un forums pārvērtīsies par kautko līdzīgu šķūnerbavarianlaifam vai kā viņu sauca...
pilnīgi visu aprūsējušo un pusnojāto brīnumu slavināšana, no sērijas ''jā, šitam mazliet jāpieliek roka un būs labs'', ''ir potenciāls'', ''izskatās simpātisks'' utml vienkārši novedīs pie tā, ka visādu random e36 īpašnieki te skries atrādīt kā viņi māk uz grantenes ar 1.6 uzgriezt sauli un ielikt zilās diodes salonā, jo taču citi līdzīgi e36 te tiek celti godā un tāpēc var atrādīt arī savējo, po ka vienīgais kas satur grīdu un sliekšņus kopā ir makroflex labi ja 1 no 5 tiek pacelts līdz normālam līmenim, nevis nomirst dabīgā nāvē
tā rezultātā, labi ja 1 no 10 topikiem te būs skatāms un forums pārvērtīsies par kautko līdzīgu šķūnerbavarianlaifam vai kā viņu sauca...
Robulis rakstīja:vispar jau negaidu kad kads jusmos paradu kads vins ir tagat , un tad palenam uztaisisu smuku..Shreks rakstīja:Nopuvis bembis pa 180ls ar saab benjkjiem iekshaaa, nu laiki pienaakushi
Tak izdari ar to mashiinu kaut ko jeedziigu vispirms un tad naac un raadi. Vai shie visi liek te taas nopuvushaas, atvainojos, miskastes un gaida, ka visi juusmos? Es nesaprotu
deru uz vēl 2 šādiem pašiem kakučiem, ka nekas smuks tur nekad nebūs, varam pat paspiest rokas n shit
labi,ka nav zaļš,tad vismaz ir vērts
ir labs vellūra salons no e36 sedana,pa 25ls viss. Auto ceļams,ir redzēti arī daudz sliktāki eksemplāri.
ir labs vellūra salons no e36 sedana,pa 25ls viss. Auto ceļams,ir redzēti arī daudz sliktāki eksemplāri.
+1AgnisB rakstīja:+1, tas ka nevar izteikt viedokli par lietām, kādas tās acīmredzami arī ir, noved pie degradācijas
izskatās ka 3 diski ir no e34 un viens no e36
vai visi savus topikus ir uztaisījuši, ka izsaka savu viedoli
P.S. Šajā forumā ir daudzi šķūninga piekritēji. Stulbas uzlīmes, nepareizas lampas un citi sūdi ar kuriem nevar iziet skati-itkā tāpat problēmu trūktu
P.S. Šajā forumā ir daudzi šķūninga piekritēji. Stulbas uzlīmes, nepareizas lampas un citi sūdi ar kuriem nevar iziet skati-itkā tāpat problēmu trūktu
+328 man ari patik piemistas lampas un ķiniešu xrenoni un kas par to te tak var atradit visu ar ko parvietojas cilveks un nejau visiem ir vienada gaumes izjutayanks rakstīja:vai visi savus topikus ir uztaisījuši, ka izsaka savu viedoli
sita ko radi ir slimibene ko pagas piektdien izgaju..Aureora rakstīja:Tulīt šitam skate ar beigsies, mazliet patr iepriekšējo skati:
421 2 Priekšējo bremžu disku nodilums pārsniedz pieļaujamo.
802 2 Atgāzu sastāvu ietekmējoši izplūdes sistēmas bojājumi. Jāveic atkārtota atgāzu pārbaude.
308 1 Neliela kreisā ārējā stūres šarnīra brīvkustība.
202 2 Labais tuvās gaismas lukturis nav atbilstoši noregulēts.
601 1 Nesošās konstrukcijas stiprību neietekmējoši korozijas bojājumi.
402 2 Nevienmērīga bremžu darbība.
406 2 Nepietiekama stāvbremzes efektivitāte.
202 2 Nedeg kreisais tuvās gaismas lukturis.
618 1 Nenozīmīga eļļas noplūde no motora (transmisijas)
310 1 Nebūtiska eļļas noplūde no stūres pastiprinātāja.
607 2 Priekšējais tilts. Palielināta brīvkustība balstu šarnīros.
418 1 Neliela bremžu cauruļvadu korozija.
621 1 Nelieli virsbūves (kabīnes) bojājumi.
Domāju, ka uz skati Tu gan iegrābies un varēsi tulīt izmest lielo piķi.
Bet nu, ja doma celt augšā un darīties - vēlu veiksmi un lai viss izdodas. :)
Ar krievu tautības cilvēku samainījies pret šo BMW?
P.S. Es domāju ka tur ir kāds paliels defekts, ja iemaina šādu auto pret Opeli kurš tika pirkts par tik mazu summu....
Izskatās ka šis jau buus aizbaidīts no foruma,lai ar man itā nenotiktu es savējam arī topiku netaisu
remonts uz 500 ls un vis būs ok
tas tik starta bet nu ko var gribet no otras puses tada dillayanks rakstīja:remonts uz 500 ls un vis būs ok
par to maiņu bij kaut kāds teiciens, ka abas puses priecīgas, jo otram iesmērejuši sūdu, bet pa lielam paši sevi vien ir apjājuši.
neko labu tajaas bildēs neredz bet nevareetu teikt ka arii kas tragjisks tur buutu bet nu taas idejas kaa piemeeram saab salons u.t.t. gan paraada ka projekts daudzsološs a taa vispaar katrs otrais topiks ar tamliidziigu e36 . shodien piemeeram viens sarkans puveklis kas izskatiijaas daudz trakaak te tika normaali slaveets
Ja vins vēl būtu 2.5 un pa 180ls ar TA, es no vinja njemtu un uztaisitu vasaras low&slow home edition... sametinats reduktors, apzagjetas atsperes, izravets pilniba salons, vieta lietotas sporta taburetes, r16 style 5
nu tas tavs projekts jau velk uz 1k ls te iet runa par metala diskiem zelta krasa un nofleksetam atsperem + vel jaieliek 500ls lai ar to auto butu droši parvietotiesKV_ rakstīja:Ja vins vēl būtu 2.5 un pa 180ls ar TA, es no vinja njemtu un uztaisitu vasaras low&slow home edition... sametinats reduktors, apzagjetas atsperes, izravets pilniba salons, vieta lietotas sporta taburetes, r16 style 5
nu es vismaz ta sapratu lasot šito topiku