mans 1.8 nezvers-Robulis
Stasts ka tikt pie BMW
Nu vajadzeja auto, nopirktu opel astra pa 180ls , intereses pec ieliku ss.lv uz mainu , man piedavaja bmw , ta nu luk jau paris dienas esmu bmw braucejs, un nu jau ar uzsistu disku
Nu vajadzeja auto, nopirktu opel astra pa 180ls , intereses pec ieliku ss.lv uz mainu , man piedavaja bmw , ta nu luk jau paris dienas esmu bmw braucejs, un nu jau ar uzsistu disku
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tas bembis arī pēc tāda izskatās, kuru varētu iemainīt pret vecu astru, pirktu pa 180ls. Bail iedomāties viņa tehnisko stāvokli tādās cenās
Viens dārgums gan ir Tev viņam - melnā grīda.
P.S. kādu aprakstu par motoru utt jau vismaz varēji pielikt.
Viens dārgums gan ir Tev viņam - melnā grīda.
P.S. kādu aprakstu par motoru utt jau vismaz varēji pielikt.
Kad nomazgās tad jau redzēs sapuvušas vietas.
Pēc šīm bildēm grūti pateikt kāds ir braucamas. Bildēm kvalitāte briesmīga un līdz ar to BMW arī liekas briesmīgs.
Pēc šīm bildēm grūti pateikt kāds ir braucamas. Bildēm kvalitāte briesmīga un līdz ar to BMW arī liekas briesmīgs.
BMW
Tulīt šitam skate ar beigsies, mazliet patr iepriekšējo skati:
421 2 Priekšējo bremžu disku nodilums pārsniedz pieļaujamo.
802 2 Atgāzu sastāvu ietekmējoši izplūdes sistēmas bojājumi. Jāveic atkārtota atgāzu pārbaude.
308 1 Neliela kreisā ārējā stūres šarnīra brīvkustība.
202 2 Labais tuvās gaismas lukturis nav atbilstoši noregulēts.
601 1 Nesošās konstrukcijas stiprību neietekmējoši korozijas bojājumi.
402 2 Nevienmērīga bremžu darbība.
406 2 Nepietiekama stāvbremzes efektivitāte.
202 2 Nedeg kreisais tuvās gaismas lukturis.
618 1 Nenozīmīga eļļas noplūde no motora (transmisijas)
310 1 Nebūtiska eļļas noplūde no stūres pastiprinātāja.
607 2 Priekšējais tilts. Palielināta brīvkustība balstu šarnīros.
418 1 Neliela bremžu cauruļvadu korozija.
621 1 Nelieli virsbūves (kabīnes) bojājumi.
Domāju, ka uz skati Tu gan iegrābies un varēsi tulīt izmest lielo piķi.
Bet nu, ja doma celt augšā un darīties - vēlu veiksmi un lai viss izdodas. :)
Ar krievu tautības cilvēku samainījies pret šo BMW?
P.S. Es domāju ka tur ir kāds paliels defekts, ja iemaina šādu auto pret Opeli kurš tika pirkts par tik mazu summu....
421 2 Priekšējo bremžu disku nodilums pārsniedz pieļaujamo.
802 2 Atgāzu sastāvu ietekmējoši izplūdes sistēmas bojājumi. Jāveic atkārtota atgāzu pārbaude.
308 1 Neliela kreisā ārējā stūres šarnīra brīvkustība.
202 2 Labais tuvās gaismas lukturis nav atbilstoši noregulēts.
601 1 Nesošās konstrukcijas stiprību neietekmējoši korozijas bojājumi.
402 2 Nevienmērīga bremžu darbība.
406 2 Nepietiekama stāvbremzes efektivitāte.
202 2 Nedeg kreisais tuvās gaismas lukturis.
618 1 Nenozīmīga eļļas noplūde no motora (transmisijas)
310 1 Nebūtiska eļļas noplūde no stūres pastiprinātāja.
607 2 Priekšējais tilts. Palielināta brīvkustība balstu šarnīros.
418 1 Neliela bremžu cauruļvadu korozija.
621 1 Nelieli virsbūves (kabīnes) bojājumi.
Domāju, ka uz skati Tu gan iegrābies un varēsi tulīt izmest lielo piķi.
Bet nu, ja doma celt augšā un darīties - vēlu veiksmi un lai viss izdodas. :)
Ar krievu tautības cilvēku samainījies pret šo BMW?
P.S. Es domāju ka tur ir kāds paliels defekts, ja iemaina šādu auto pret Opeli kurš tika pirkts par tik mazu summu....
es pareizi sapratu, tu liksi SAAB beņķus iekšā?
Sorry, bet nu neko labu nevaru pateikt. Es šos modeļus iedalu 2 kategorijās - E36 un žurkas, šis diemžēl ietilpst pēdējā.
nja, pa 180ls normālus diskus nevar nopirkt, a daži te bmw par tādām naudām pērk..
paredzu šī topika mūžu - maksimums pāris mēneši
paredzu šī topika mūžu - maksimums pāris mēneši
Mūžš līdz TA
Un tad dažas bildes kā laukos gāž ar viņu
Bet nu ja nopietni, tad cerams ka celsi augšā!
Vienīgi nesapratu to prikolu par SAAB benķiem.?
Un tad dažas bildes kā laukos gāž ar viņu
Bet nu ja nopietni, tad cerams ka celsi augšā!
Vienīgi nesapratu to prikolu par SAAB benķiem.?
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
nu nav nemaz tik slikts tas stavoklis, izgaju tgd slimibeni, nav tik traki, vienigi ka jau daudziem tadiem karbas gals un reika punkojaas
nu jaa, sitie ir izplesti lidz pedejam un 9-5 saabam ari forma lidziga un regulesana vel vairak neka bmwerda rakstīja:es pareizi sapratu, tu liksi SAAB beņķus iekšā?
Pateikt jau var vienkārši ka likšu, tik aizdomājies par to nostiprināšanu.
It kā jau nekā sarežģīta nav, tikai jāpiedomā pie tā ir, kas un kā.....
Bet nu, lai veicas ar auto, ja taisies taisīt priekš sevis.
It kā jau nekā sarežģīta nav, tikai jāpiedomā pie tā ir, kas un kā.....
Bet nu, lai veicas ar auto, ja taisies taisīt priekš sevis.
Nopuvis bembis pa 180ls ar saab benjkjiem iekshaaa, nu laiki pienaakushi
Tak izdari ar to mashiinu kaut ko jeedziigu vispirms un tad naac un raadi. Vai shie visi liek te taas nopuvushaas, atvainojos, miskastes un gaida, ka visi juusmos? Es nesaprotu
Tak izdari ar to mashiinu kaut ko jeedziigu vispirms un tad naac un raadi. Vai shie visi liek te taas nopuvushaas, atvainojos, miskastes un gaida, ka visi juusmos? Es nesaprotu
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
vispar jau negaidu kad kads jusmos paradu kads vins ir tagat , un tad palenam uztaisisu smuku..Shreks rakstīja:Nopuvis bembis pa 180ls ar saab benjkjiem iekshaaa, nu laiki pienaakushi
Te ir bijuši pilns ar tādiem, kas nopērk miskastes un saka, ka uztaisīs smuku, bet, ja nav naudas, lai nopirktu kaut cik jēdzīgu sākumā, tad naudas nebūs arī lai viņu uztaisītu smuku.
uz tolmetu un vietā ko labāku. nedomāju, ka ir vērts ko šādu taisīt.
Nu labi čaļi, Jūs jau te biku pārspīlējat, ka uzreiz uz tolmetu, u.t.t.
Šajās bildēs neko nevar pateikt par viņu, nav nekāds tur super e36 , bildes ir ķieģeļa kvalitātē un netīrs.
Nomazgā, nomaini salonu , bet ne pret SAAB, bet normālu e36 salonu. Normāls lupatas salons - līdz 20ls un būs normāli.
Biku piestrādā, ieliec te bildes kur var kaut ko redzēt un būs jau labi
Šajās bildēs neko nevar pateikt par viņu, nav nekāds tur super e36 , bildes ir ķieģeļa kvalitātē un netīrs.
Nomazgā, nomaini salonu , bet ne pret SAAB, bet normālu e36 salonu. Normāls lupatas salons - līdz 20ls un būs normāli.
Cienot citus Tu cieni sevi.
Tad jau varbūt uzreiz liec sēdekļus no kādas forb probes un nokarini viņu ar zilām diožu lampiņām, pec tam drifto pa rajonu un uzsit dikus ar priecīgu seju. Tik tikko šito srotu dabujis pret sapuvušu opeli kam ir tolmeta vērtība un taisa topiku. Kāda jēga?Auto mūžs tāpat drošivien beigsies labākajā gadijumā kādā grāvī, un pec tam tiks nodots karotēs.
Atvainojiet, bet neredzu jēgu šādam topikam un nesaskatu nekādas iespējas ka diži kautkas arī uzlabosies.
P.S. vel topika nosaukums
Atvainojiet, bet neredzu jēgu šādam topikam un nesaskatu nekādas iespējas ka diži kautkas arī uzlabosies.
P.S. vel topika nosaukums
Pēdējais labojis m4z - 23 Mar 2013, 17:24, kopā labots 2 reizes.
Besī miskastes!
Aduks rakstīja:Nu labi čaļi, Jūs jau te biku pārspīlējat, ka uzreiz uz tolmetu, u.t.t.
tik lets ?? es domaju ka daudz dargak buus , vajadzetu atrast e46 benkus tie itka derot uz sliedem