Scooby's spaceship
Oho, krāsu salikums ir prīmā!
Izskatās ļoti labi + diski + salons!
Izskatās ļoti labi + diski + salons!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
super sterili un labi izskatās, paskatoties KV veco topiku liekas paka izskatījās labāk
Pavljuk, paldies!! Ar katru dienu arvien vairāk patīk šis auto!! Un starp citu šķērsām iet pat uz sausa asfalta!
Johny, gracias!
Burns, nu tā jau ir gaumes lieta! Varbūt Man apnika paka, tāpēc, ka pirms tam tā bija kompotam!
Johny, gracias!
Burns, nu tā jau ir gaumes lieta! Varbūt Man apnika paka, tāpēc, ka pirms tam tā bija kompotam!
Te viss ir baigi labi, izskatas
vaitad 36 tam nav domāts?aigarzzz rakstīja:Paldies Dievam (un KV) ka šis auto ir pārdots cilvēkam kurš par to rūpēsies un uzturēs kārtībā, nevis padsmitniekam kā pirmais auto, kuru stādīt stabos, kokos un apmalēs... Sedans skaists, jau esmu to teicis iepriekšējam īpašniekam :)
būšu godīgs, kompots likās daudz pievilcīgāks un interesantāks, bet protams šim aparātam ar nav ne vainas. Mans personīgais viedoklis lai labi ripo
bouncin' with 68' chevy
kā nu kuram.. laikam esi no tiem par kuriem runāju...zogs rakstīja:vaitad 36 tam nav domāts?aigarzzz rakstīja:Paldies Dievam (un KV) ka šis auto ir pārdots cilvēkam kurš par to rūpēsies un uzturēs kārtībā, nevis padsmitniekam kā pirmais auto, kuru stādīt stabos, kokos un apmalēs... Sedans skaists, jau esmu to teicis iepriekšējam īpašniekam :)
Man vislabāk patīk M-pakotie e36tie, bet shis ir smuks pat bez M-pakas! Tieshām skaists auto!
Tā kā tavs ex vizinās pa manu pilsētu un esmu apskatījis kārtīgi, uzreiz var pateikt ka cilvēkam ir gaume. bet šis arī izskatās labi. Lai veicas darbos.
Tā arī ir, ikreiz satiekot Vladu, viņam smaids īdz ausīm par iegādāto bmw
Bildes tev sanāk afigenas
Vnk sterils izskatās.
Manas domas - neko pielikt, neko atņemt, jau izskatās ideāls auto.
Manas domas - neko pielikt, neko atņemt, jau izskatās ideāls auto.
Instagram--- toms_ko
Manuprāt ļoti pievilcīgs, neprasās pat neko daudz mainīt, lai labi brauc!
KV_ rakstīja:Tā arī ir, ikreiz satiekot Vladu, viņam smaids īdz ausīm par iegādāto bmw
Haha A kā var nesmaidīt, kad īpašumā ir tāds skaistums!
Paldies par auto, Kaspar!
Paldies visiem, patīkami lasīt!
izpūtējs gan no kāda 2.8 izksatītos smukāk
Apsveicu ar jauno auto! Divas lietas ko es reāli ieteiktu izdarīt, bet nu protams nav jāņem vērā. Kādu smuku bundulīti ar divām trubām iepirkt un pārkrāsot svaigi ādas salonu, tad būs zaibis!
Pēdējais labojis Archizlv - 25 Okt 2013, 00:00, kopā labots 1 reizi.
manas domas- parasts stoks, nekā tāda kā te visi slavē neredzu, pat izpūtējam truba smieklīga, taburetes ar ne treša svaiguma, noteikti nav skaistākais ne M pakotais sedans forumā. Vnk e36 sedans kurš ieklaujas ikdienas satiksmē un galīgi neizlec un tikai nesakiet ka tā nav
salons ir labs, vnk ta bilde neveiksmiga sanakusi, dzive salons izskatas labak un auto dzive izskatas sexstock
phill - sorry, bet auto neieklaujas tava satiksme
phill - sorry, bet auto neieklaujas tava satiksme
Bikiņ palaboju savu textu. Nevis iepirkt salonu, bet bunduli. Par salona pārkrāsošanu- es te ņemos ar melniem Vaderiem jau pasūtīju krāsu un visu pārējo nepieciešamo, kad viss tiks pabeigts un salons iestūķēts iekšā, tad varēsi apskatīties manā topikā pirms un pēc krāsošanas rezultātu.
Par izpūtēju nezinu, patīk kā izskatās šitais, tāds oldschools
Archizlv, nu tad gaidu kāmēr pārkrāsosi, lai pēc tam varēti redzēt, kas no tā visa sanāk, vai ir vērts krāsot utt. Bet īstenībā salons dzīvē izskatās daudz smukāks, bildēs točna izskatās sliktāk.
KV_ Bračka, pilnīgi piekrītu, mašīna vnk afigenčiks!!
Archizlv, nu tad gaidu kāmēr pārkrāsosi, lai pēc tam varēti redzēt, kas no tā visa sanāk, vai ir vērts krāsot utt. Bet īstenībā salons dzīvē izskatās daudz smukāks, bildēs točna izskatās sliktāk.
KV_ Bračka, pilnīgi piekrītu, mašīna vnk afigenčiks!!