dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 130
- chevron_right
Beidzot arī es varu atskaitīties :)
Pat nezinu, ar ko sākt. Šodien uzlikti apsildāmie spoguļi beidzot, kādus 2 mēn. gaidīja.
Kādu laiku atpakaļ arī tiku iezīmēts ar e36.lv uzlīmēm :) Kā arī vakar beidzot tiku pie R17 Style 42 diskiem Cena bija pārāk salda, lai neņemtu. Protams, ir šādi tādi kasjaki, bet diski nemet un braukšana ir Vispār nesaprotu, kāpēc e36 nelaida ārā jau ar R17. Vispār starpību startp R16 un R17 nejūtu - perfekta braukšana
Šodien pirmo reizi šajā sezonā pats mazgāju savējo drotu
Diski pirms (jau bija ar ūdeni kārtīgi nomazgāti): Pēc (tā pavirši tīrot): Vēl pārītis bilžu:
Pat nezinu, ar ko sākt. Šodien uzlikti apsildāmie spoguļi beidzot, kādus 2 mēn. gaidīja.
Kādu laiku atpakaļ arī tiku iezīmēts ar e36.lv uzlīmēm :) Kā arī vakar beidzot tiku pie R17 Style 42 diskiem Cena bija pārāk salda, lai neņemtu. Protams, ir šādi tādi kasjaki, bet diski nemet un braukšana ir Vispār nesaprotu, kāpēc e36 nelaida ārā jau ar R17. Vispār starpību startp R16 un R17 nejūtu - perfekta braukšana
Šodien pirmo reizi šajā sezonā pats mazgāju savējo drotu
Diski pirms (jau bija ar ūdeni kārtīgi nomazgāti): Pēc (tā pavirši tīrot): Vēl pārītis bilžu:
Šādus jau labu laiku biju noskatījis un dievs uzveda mani uz šiem diskiem, kā ar AgrisArchizlv rakstīja:Smuki, nu baigi man patiik shie diski. Vieni no miilaakiem diskiem uz E36.
Ja pacenšas vairāk, tad vēl labāk var :)Agris rakstīja:tas gan, vareeja ar r17 jau defautlaa laizt aaraa. mm bet smuki notiiriijushies diski :)
Pateikšu godīgi.. Cilājot savējos R16 un tad šos R17, likās vienādā svarā Varbūt minimāli, bet praktiski just nevar atšķirību. Patēriņā ar nekādu izmaiņu, vismaz pagaidām. Ja ir automāts, tad ir sūdi, bet ar manuāli, domas mainījās par visiem 100 uz R17 pusi :)Armando rakstīja:ar disku tiramajiem lidzekliem, diski patiesam smuki notiras es jau sen teicu ka ar 17niekiem ir ok brauksana! bet pasaki godigi, uzliekot lielakus ritenjus ganjau ka palika gurdenaks ne?
Vasaru ar šādiem nobraukšu, bet ziemā sakrāsošu, protams, uzpulējot kantiRENIO rakstīja:šitiem vēl kantes tik vajag izpulēt
Tu tik ilgi vilki ar saviem diskiem, ka nācās citur paņemterda rakstīja:Dabūji tomēr!
Skats o.k.!
P.s. Vai tad vini neskaitās rondel 58?!
Jā, un tev vajag palīdzēt uztaisīt kādu smuku bildi, šitās jau ar smukas, tik bez rāmja!
Pateikšu godīgi - neesmu 100% pārliecināts par disku stilu Bet kāds man ausī iečukstēja, ka style 42 :)
Obligāti vajadzēs sabildēties ar labāku aparātu. Uzlikšu sliekšņus, šo to savedīšu kārtībā un tad
Būs jātaisa smuko e36 sabrauciensArmando rakstīja:nevar nepiekrist!!! ta vien liekas ka sis forums driz bus japartaisa par smukie e36.lv visiem te tadas kompetes ka nu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 130
- chevron_right