Pirmais auto.
nu nezinu vai 2.8 eediis mazak par 2.0 vanoss jo vanoss ir ekonomiskaaks braucot ar mazakiem apgr. bet pie lielaakiem apgr. paver vairaak varstus un iegaz vairaak benju
un 2.8 štoļi bez vanosa nāk?
ari ar vanosu
ir taču vēl double vanoss
Tikai, sākot ar e46.
Vaitad kaut kādiem '98 gasda touringiem 328i nebij arī double vanoss?!
Nācās tasīt pāreju, ja visu durvi krasotu tad man vel trīsvreiz vairāk to "izcilo" flakonu vajadzētuMartinez rakstīja:Tu visu durvi pūti vai pludināji kopā,taisīji pāreju?Kristaps rakstīja:Krāsots ar flakonu , vispirms pāris kārtas ar grunti tad krāsa protams vairāki slāņi un laka, godīgi sakot tie flakoni ir huņa , turmāk tikai krāsotava ar kompresoru, problēma ka flakoniem zūd spiediens un krāsa brīziem taka "izklepojas" , bet nu kopumā sanāca ok, nevaru sūdzēties, pēc divām nedēļām nopulēšu mašīnu ar krāsas pastu un pēc cilvēku teiktā vajadzētu iskatīties prīmā tagad jau ar krāsas atskirības nav praktiski manāmas ja ar pirkstu parāda kur krāsots tad jau pamanīs protams
Varbūt neteiksim ka kāpj laukā, vnk pašam negribas vinu tā ,nu godīgi sakot nejutos drosi un run jau nav tik par motoru bet par riepām un visu pārējo, Tas ka ir 2.8 tas nenozīme ka es ar vinu tagad triektos pilnā ātrumauteo rakstīja:Nu vienkārši mazākiem motoriem pie tāda ātruma jau motors kāpj laukā.
Patiesībā, drošivien ka nē da hujzin kapēc viniem tur nepatīkseeingman rakstīja:Jā paldies, ka informēji, policija tur jau tagad noteikti stāvKristaps rakstīja:Ir ar , šoseja Rīga daugopils, ceļa posmā no neretas līdz aknīstei, caļš kā galds un policija tur ir reti , mašīnu ar nau daudz. laba vieta kur paskriet kam patīk
btw vai nav vienalga ar kādu motoru ātri braukt? tilpums jau kinētisko enerģiju nemaina
To ka 2.0 ir neekanomisks jau zini , draugam ir ar 93 . gada . Rij normāli kādi 10 l sanāk tādā vidējā režijumā (pilsēta+šoseja)putans rakstīja:nu nezinu vai 2.8 eediis mazak par 2.0 vanoss jo vanoss ir ekonomiskaaks braucot ar mazakiem apgr. bet pie lielaakiem apgr. paver vairaak varstus un iegaz vairaak benju
un Ja krievijas beņu ielej tad visi 11 l
Sūdīga krievijas beņa, ja pieaug patēriņš
Gadās arī tāda
Šodien samainiju elektriskajam loga motorinam visu melno "figņu kas atzīmēta rāmit,kurai tur būtu jābut", nezinu ka vinu sauc, tagad logs strāda cotka , bet radas jautājums kāpēc sofera puse vins atveras smuki pats vaļa , bet pasažiera puse poga jātur nospiesta , sikums tāds vien ir bet gribas sataisīt :) šofera pusē arī pogu nomainiju jo jau pirms laika ciet aizgāja , kad gudrāks tajās šteles varētu pastāstīt ko lai sadaru .
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
logi jānokalibrē, nokačā no diy sadaļas bentley manuāli un tur rakstīts kā
Cikls nojaukt, man ar tā bija!
Nedaduz ar masu un vienu n o kontaktiem "paspēlējāmioes" un viss atkal o.k.
Vari pamēģināt novienot aķi un tad atkal pievienot|!
Nedaduz ar masu un vienu n o kontaktiem "paspēlējāmioes" un viss atkal o.k.
Vari pamēģināt novienot aķi un tad atkal pievienot|!
aķi jau biju atslēdzis, to pats jau iedomājos
jādara kā Seeingman saka
paldies par info
jādara kā Seeingman saka
paldies par info
Sodien tika izveidota estekade , gridai kur rusas punktini bija sakusi veitoties notiriti un noieti ar pika un kaucuka savienojumu ,lai skate vevar piesieties , ka ari nomainiti izsputeja stiprinajumi ,ieprieksejais bija parluzis, un vel sadi tadi sikumi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tie dēļi estikādei tādi draudīgi izskataas! Es tur apakšā nelīstu! Saku kā SAFETY OFFICER
..un TA iesi Aizkrauklē? Vai Jēcī? Es Aizkrauklē sen neeju-šķiet šusmīgi un nepamatoti piesienas. Vienreiz strīdoties gandrīz sasitu to inspektoru! Aizskrēja policiju saukt
Pēdējais labojis korsa - 06 Nov 2011, 23:45, kopā labots 1 reizi.
darbi jau ir labi padariit... bet tev tur taa uzbraukshanas uzparikte tada "drosa" izskatijusies...